Obstaja nešteto razlogov, zakaj se ljudje odločamo za seks zmenke. Ne glede na to, kakšen je tvoj razlog, zagotavljamo, da si na pravem mestu! Popestri si življenje!

Urgenca.com ponuja anonimno, diskretno in varno okolje za iskanje partnerjev za seks. Tukaj lahko spoznaš zanimive in sproščene posameznike ali pare in uresničiš svoje skrite želje. Enostavno in brez obveznosti. Tukaj smo vsi prijavljeni z enakim namenom in lahko preskočimo fazo, ko je nekomu potrebno razložiti, da si pravzaprav želimo samo... sex.

Da bo tvoja izkušnja prijetna in sproščena, smo v nadaljevanju pripravili nekaj zelo uporabnih nasvetov:

Upoštevaj razlike med ženskami in moškimi.

Tukaj je podobno kot v živo. Na splošno bi ženske raje govorile, moški pa bi se izpostavili s kakšno njim najbližjo fantazijo, ki večkrat ženske odvrne o nadaljnjega pogovarjanja.

Nasvet #1: Ženske, bodite prijazne, sproščene in odprte; moški, ne zasujte žensk že v prvem e-mailu z vso pornografsko vsebino, ki jo premorete.

Pred prvim srečanjem

Preden začneš z iskanjem nekoga, ki ustreza tvojim potrebam in željam moraš dobro in iskreno predstaviti sebe in kreirati profil, ki pove o tebi in tvojih interesih čim več. Ne obkljukaj, da si atletske postave, če to ni res – na prvem zmenku je lahko razočaranje veliko in namesto, dobre zabave lahko ostaneš praznih rok. V profil vnesi tudi sliko, saj slika pove več kot tisoč besed ;). V kolikor želiš objaviti svojo celo sliko in hkrati ohraniti anonimnost, lahko objaviš fotografijo s črno črto preko oči.

Pomembno je, da se znebiš predsodkov. Med pogostimi predsodki je na primer ta, da moški to počnejo ves čas, ženske pa redko. To seveda ni res, za sex zmenek sta namreč potrebna dva enakih želja.

Skratka, ko se registriraš, vneseš svoje resnične podatke, sliko in se na kratko predstaviš, je čas za akcijo. Ne čakaj, da te najdejo – bodi ti tisti, ki išče, saj si s tem povečaš možnosti. Pri iskanju primernega oziroma primerne ostani realn. Vedeti moraš, kaj iščeš, hkrati pa se moraš zavedati tudi, da 100% popolnosti ni.

Ob iskanju 'the one' imej vedno odprte možnosti, dopisuj se z več osebami hkrati in ne nehaj iskati takoj ob prvem profilu, ki ti je všeč. Tudi izbrana oseba na drugi strani ima več kontaktov in profilov med katerimi izbira.

Prvo srečanje

Odlično! Prvi vtis je bil očitno pozitiven in dogovorila sta se za srečanje.

Prvo srečanje naj bo na nevtralnem mestu, kjer lahko brez nerodnih situacij zapustiš zmenek v kolikor se izkaže, da oseba ni takšna kot si pričakoval. Namesto doma se raje dogovorita, da se srečata v baru ali restavraciji, morda v bližnjem parku ali pa v baru hotela, kjer je navadno bolj mirno, in ne nazadnje, blizu imata tudi sobo.

Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da se uredi. Torej, osebna higiena je obvezna (tuširanje, urejeni nohti, ...). Dodatno boš vzdušje popestril z izbiro ustreznega oblačila, ki naj ustreza lokaciji srečanja, za piko na i seveda poskrbi tudi za seksi spodnje perilo.

Povsem normalno je, da boš pred prvim srečanjem zaposlen z različnimi mešanimi občutki. Vse skrbi so odveč, saj si dober prvi vtis že naredil, zato sta se oba odločila za srečanje. Tudi za osebo, s katero si dogovorjen, je to prvo vajino srečanje, zato je najverjetneje prav tako nervozna kot ti. Da bo napetost čim hitreje minila, predlagamo, da k konkretni temi čim prej pristopiš, brez ovinkarjenja.

Zavedaj se, da kljub temu, da si se dogovoril/a za srečanje vam ni potrebno storiti ničesar. Čeprav je namen srečanja vroč zmenek, vam ni potrebno čutiti obveze, da karkoli tudi storite. Kadarkoli lahko odideš domov. Vsekakor bodi iskren/a in osebi nasproti povej iskreno mnenje in ne praznega upanja.

Upoštevaj tudi nasvet ali pravilo, da ne hiti in planiraj preveč. Za prvo srečanje ni potrebno rezervirati hotelske sobe, saj boš morda s tem nehote partnerja in sebe podvrgel/la nepotrebnemu pritisku. Bodi sproščen/a in imej v mislih, da lahko storiš karkoli, nič pa ni obvezno.

Obvezno poskrbi za zaščito in varen seks, saj so lahko posledice neprijetne. Kondom imej vedno pri sebi in ga uporabi. Ne nazadnje tako zaščitiš sebe! Poleg tega se lahko izogneš neprijetni situaciji, ko zmenek poteka odlično in počasi prihaja do vrhunca, potem pa vse pade v vodo, ker nimata zaščite.