Bi več akcije na svojem profilu Urgenca.com, več sporočil, več zmenkov? Uredi svoj profil in naloži profilno fotografijo!

Za vse tiste, ki na svojem profilu nimate naložene profilne slike bo tale članek “sekira v med”. Saj veste, da vsi (tudi ti) vse počnemo z očmi. Prepričajo nas ravno fotografije, ki povedo več kot tisoč besed. Sploh pri zmenkih pa ta del profila ključno vpliva na to, kako zanimiv/a boš drugim.

Preverjeno, naložena profilna fotografija generira kar do 70% več klikov na profil kot pri tistih, ki te nimajo!

Če sklepam po sebi, to vsekakor drži in me ne čudi. Sama ne bi nikoli kliknila na profil brez slike. Mogoče samo v primeru, da bi naletela na kakšen zareees hud opis, pa še takrat bi hotela videti s kom (ali čim) imam opravka 😁.

erotika in erotični oglasi

Kakšno sliko objaviti na profilu Urgenca.com?

Za začetek potrebuješ dve osnovni informaciji. 1. Profilna fotografija ne sme vsebovati tvojih genitalij! V nasprotnem primeru bo urednik takšno fotografijo prestavil pod Ostale. in 2. Fotografija mora biti velika najmanj 720×910 pixlov, format jpg ali jpeg in ne sme presegati 15 MB. Objavljamo le avtentične posnetke zadostne kakovosti, ključni kriterij pa je vsebina in ostrina fotografije. Fotografije naj prikazujejo tebe.

Sex analiza zensk po pokrajinah

Fotografije naj ne prikazujejo obscenih ali nasilnih prizorov, naj ne bodo spolno ali drugače žaljive. Avtorsko zaščitenih, risanih, grafično preveč obdelanih fotografij, fotografij z mladoletnimi osebami ali fotografij znanih osebnosti na urgenca.com ne dovolimo.

Priporočam ti, da pošlješ fotografijo posneto pred kratkim. Ni nujno, da je jasno viden tvoj obraz, viden naj bo vsaj del telesa. Uporabnikom se zdijo najbolj zanimive erotično obarvane fotografije in posnetki, ki prikazujejo privlačne dele telesa (npr. oprsje, zadnjica, pierceing, tatoo, ipd).

In zakaj je tako pomembno objaviti svoje fotografije?

Na portalu za zmenke je izgled prvi vtis, ki ga nekdo dobi o tebi. In prvi vtis je še posebej pomemben pri iskanju sex partnerja. Tvoja profilna fotografija se bo pojavila v rezultatih iskanj drugih uporabnikov urgenca.com in bo prva tvoja fotografija, ki jo bodo videli. Zaradi tega objavi fotografijo, na kateri si videti res dobro in je bila posneta pred kratkim!

samozadovoljevanje ženska

Z dobro sliko izstopaš med ostalimi profili in hitro padeš v oko. Že samo zaradi tega vzgiba lahko pričakuješ precej, precej več akcije na svojem profilu. Sexy fotka je nadvse pomemben faktor, ko beseda nanese na bolj živahno dogajanje. Vse ostale fotke v najbolj zapeljivih pozah in tiste na katerih želiš pokazati vsebino svojih spodnjic, ali kak drug del razgaljenega telesa pa objavi med sekundarnimi fotografijami.

8 namigov o tem kakšna naj bo profilna fotka

  1. Fotografija naj bo jasna. Če fotografija kaže le zadnji del tvoje glave, ne bo objavljena.
  2. Fotografija naj bi privlačna. Brez pretirane golote ali obscenosti.
  3. Ne vključuj osebnih sporočil. Napisana telefonska številka ali e-naslov se lahko zdi pametna poteza, vendar taka fotografija ne bo objavljena.
  4. Spoštuj zakone. Ne pošiljaj fotografij, ki so avtorsko zaščitene – razen lastnih.
  5. Fotografij ne obdeluj pretirano (brez posebnega ”photoshopinga”).
  6. Ne pošiljaj fotografij z otroki, niti v primeru, da so tvoji (ne objavljamo zaradi varovanja njihove zasebnosti).
  7. Fotografija naj bo posneta pred kratkim. Če je bila fotografija posneta pred več kot 10 leti, bomo mi to verjetno opazili. Kako bi se počutili, če bi na zmenku ugotovili, da je oseba v resnici precej starejša?
  8. Prepričaj se, da fotografije niso večje od 15 MB ali manjše od 720×910 pixlov, ter da so v formatu .jpg oziroma .jpeg.

DELI
Prejšnji članekPohujšljivi bančniki in njihove skrivnosti
Naslednji članekJe ženska, ki pogosto menja partnerje, nimfomanka?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.