10 TOP spolnih položajev na katere morda še pomislili niste. Verjamem, da bodo spodaj opisani spolni položaji zagotovo razbili vsakodnevno posteljno rutino.

Obrnjen misionarski položaj

Kako se ga lotiti?
Tako kot pove že njegovo ime, se pri njem položaj moškega in ženske zamenja. On leži na hrbtu s stisnjenima nogama, ona pa se uleže nanj, nekoliko razširi noge in »zajaha« penis.

Zakaj je poseben?
V nasprotju s klasično »ježo«, partnerja čutita drug drugega na vsakem delčku telesa, poleg tega pa ima moški povsem proste roke, s katerimi lahko žensko po mili volji boža po ritki, hrbtu ali stegnih. Užitek se za oba še poveča, če poskuša ona nekoliko stisniti noge, k temu pa lahko prištejte še možnost vročičnega poljubljanja brez dodatnega obremenjevanja hrbtenice.

Spolnost in zenski orgazem

Gravitacija nič

Kako se ga lotiti?
Položaj, ki zahteva od njega nekoliko več moči. Moški stoji, ženska pa se uleže na posteljo (ali stol). On si položi njeni nogi na ramena, ostanek njenega telesa pa nosi sama s svojim ramenskim obročem. Zaradi neobičajne lege, bo penetriranje veliko lažje kot sicer.

Zakaj je poseben?
Pri njem boste za začetek potrebovali nekoliko več gibčnosti, a tako kot povsod, bo tudi tukaj vaja iz vas naredila mojstre. Moškemu je v tem položaju ženska popolnoma podrejena, hkrati pa ima povsem prosti obe roki s katerima si lahko po mili volji dodatno stimulira ščegetavček.

erotika in erotični oglasi

Žlička

Kako se ga lotiti?
Ženska se uleže na bok in nekoliko dvigne ter pokrči zgornjo nogo, moški pa se uleže za njo in svojo zgornjo nogo položi na njeno spodnjo. Tako bo imel pot povsem odprto.

Zakaj je poseben?
Tako kot v vsakem položaju, kjer se odvija penetracija »od zadaj«, bo tudi pri tem ženska veliko lažje doživela orgazem, ki bo zaradi večjega trenja tudi veliko bolj silovit, hkrati pa naj bi prav ta položaj stimuliral zloglasno točko G. Moški ima tako z ustnicami kot z jezikom in zobmi prost dostop do njenega vratu in ramen, z rokama pa do prsi ali ščegetavčka.

Boginja

Kako se ga lotiti?
Za začetek naj vas opozorim, da ta položaj zaradi lastne varnosti raje izvajajte na tleh. Moški se uleže, nekoliko razširi noge in potisne medenico proti ženski, ki ga zajaha, vendar morajo njena stopala ostati na tleh. Blazina ali zvita odeja pod njegovo zadnjico bo užitek zgolj povečala.

Zakaj je poseben?
Čeprav bo imela ona v začetku morda nekoliko težav z lovljenjem ravnotežja, se ji bo vse vrnilo, ko bo čutila v sebi vsak centimeter penisa, ki bo prodrl v njo tako globoko kot v nobenem drugem položaju. Moški ji lahko pomaga s tem, da jo drži za boke (ob izgubi ravnotežja lahko pride tudi do resnejših poškodb), ko pa enkrat ujameta ritem, ima z rokami prost dostop do vsakega delčka njenega telesa.

Težave pri spolnosti

Gugalnik

Kako se ga lotiti?
Še en položaj, pri katerem bodo prišle do izraza njene gimnastične sposobnosti. Na prvi pogled sicer spominja na misionarski položaj, a je kljub temu vse prej kot to. Ona se uleže na hrbet, dvigne noge, jih skrčki k sebi in položi na njegova ramena ter stisne kolikor more (seveda ne toliko, da bi se on začel dušiti). Vrata užitka so tako odprta.

erotika in erotični oglasi

Zakaj je poseben?
Položaj ni pretirano naporen, če je ženska le malo gibljiva in seveda sproščena. V primeru, da ti pogoji niso zagotovljeni, jo bo penetracija morda celo bolela. Ena njegovih večjih pomanjkljivosti je ta, da je nadzor nad globino in silovitostjo prepuščen zgolj moškemu, zato morda ni najbolj primeren za partnerja, ki šele odkrivata drug drugega. Velika prednost je v tem, da ima ona prosti obe roki s katerimi lahko stimulira ščegetavček.

Pasji položaj

Kako se ga lotiti
Najbolje znan in uporabljan prodor od zadaj najbrž ne potrebuje dodatnih razlag, a vseeno poskusimo. Ona se postavi na vse štiri s koleni na tleh (postelji), nekoliko razširi noge in izboči zadnjico navzgor, moški pa vstopi vanjo »od zadaj«.

Zakaj je poseben?
Položaj, ki spominja na živali med parjenjem, zaradi česar se ga je tudi prijelo splošno ime »pasji položaj«. Še eden tistih, ki omogoča zelo globoko prodiranje, s to razliko, da je pri njem čisto vse v njegovem nadzoru, tako globina, kot tudi hitrost in intenzivnost sunkov. Mogoče je videti zelo preprosto, toda že ob manjši intenzivnosti lahko penis zdrsne iz vagine in moški z njim trešči po sramni kosti, kar je boleče za oba. A z nekoliko vaje se izognemo vsaki takšni neljubi situaciji, če pa se naučita ujemati ritem z boki, bo to že zaradi tega, ker on lahko povsem nadzoruje čas svojega orgazma, postal vajin najljubši položaj. Idealen za analni seks in pare, kjer ona za dosego orgazma potrebuje dodatno draženje ščegetavčka.

seks položaj od zadaj

Sedeči bik

Kako se ga lotiti?
Moški se usede na tla, nekoliko nagne hrbet in drži ravnotežje z rokama za seboj. Ko nekoliko razširi noge, ga ženska zajaha, ujame ravnotežje z rokama in mu položi noge na ramena.

Zakaj je poseben?
Položaj, ki ni za vsakogar, saj zahteva kar precej gibčnosti in medsebojne usklajenosti, je precej naporen za oba, kaj hitro pa se lahko zgodi, da zaradi izgube ravnotežja izgubita nadzor, zato je potrebne veliko vadbe, preden ga dokončno osvojite. Njegova ogromna prednost ni samo globoka in intenzivna penetracija, pač pa tudi erotičen prizor, ki ga imata oba pred seboj, vendar je to tudi vse, saj sta roki zaposleni z lovljenjem ravnotežja. Njene prsi tako lepo poskakujejo v ritmu, vendar se jih ne smete dotakniti. Auč!

erotika in erotični oglasi

Ježa zvezd

Kako se ga lotiti?
Za začetek bo najbolje če poskusita na trdih tleh, saj zahteva trdno in stabilno oporo za moški hrbet. On se usede, iztegne in nekoliko razširi noge, ženska pa se s hrbtom proti njemu »usede« na njegov penis, kot bi sedla na fotelj in začne narekovati ritem, ki ji ustreza.

Zakaj je poseben?
Mogoče celo najbolj priljubljen »sedeči« položaj ne zahteva veliko od moškega, zato pa toliko več od ženske, ki lahko v tem položaju prilagodi svojemu okusu čisto vse, hkrati pa lahko izbira tudi med lahkotnim poskakovanjem, erotičnim mešanjem z boki ali divjim nabijanjem. Zaradi »dela«, ki ga opravlja, jo bodo naslednji dan morda bolele mišice na nogah, sicer pa je to eden najbolj varnih položajev.

Gurmanska poslastica

Kako se ga lotiti?
Ona se uleže s hrbtom na mizo nekje do medenice ter se za vsak slučaj z rokama oprime za stranice, moški zgrabi njene noge, jih vzdigne in že sta pripravljena za pravi posladek po odličnem kosilu.

Zakaj je poseben?
Če vaju prime, da bi nekoliko eksperimentirala z različnimi lokacijami in ne samo položaji, je kuhinjska miza kot nalašč za vaju. Zakaj ne bi enkrat za spremembo mize v jedilnici (ki je prej ne pozabita pospraviti) uporabljala na malo drugačen način? Zaradi trdote bo položaj morda nekoliko neudoben za njen hrbet, a strast, ki jo podžgala misel, da delata nekaj prepovedanega, bo zagotovo prepodila tako bolečine, kot tudi predsodke. Po raziskavah naj bi bila jedilna miza celo druga lokacija v vrsti neobičajnih mest za seks, takoj za pralnim strojem.

Nit v iglo

Kako se ga lotiti?
Moški se uleže na hrbet, skrči noge k sebi in jih razširi. Ženska se postavi na kolena med njegove noge, jih nekoliko razširi in penetrira penis vase.

Zakaj je poseben?
Položaj, ki smo ga povečini navajeni v obratni vlogi in velja za enega najbolj napornih za oba partnerja, boste morali vaditi še pa še, preden ga bosta toliko obvladala, da bodo postali vajini gibi usklajeni. Pri njem garajo Eva pomežikčisto vse trebušne in nožne mišice, toda hkrati bo obema ponujal neizmerljiv vir užitka in poglede, ki jih do takrat niste bili navajeni. Prav tako je izredno pripraven za tiste moške, ki uživajo v tem, da jih ženska zadovoljuje z opasanim vibratorjem.

Seveda pa je to samo deset predlogov. V seksu ni omejitev in tako tudi ne pri položajih. Eksperimentirajte, dajte partnerju pobudo za nekaj novega in kmalu boste opazili, da je rutina z relacijo misionarec – ježa – pasji položaj povsem izginila, nadomestilo pa jo je uživanje in izkazovanje ljubezni partnerju v pravem pomenu besede.

DELI
Prejšnji članekNina mu je zaplesala na drogu
Naslednji članekZvestoba kot nujno zlo?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

  1. I’m curious to find out what blog system you happen to be utilizing?
    I’m having some small security problems with my latest site and I’d like to
    find something more secure. Do you have any recommendations?

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.