Bejba, želiš dooolg in močan orgazem? Pri tovrstnem orgazmu več časa čutiš občutek blagostanja, sreče in spokojnosti.

Kako ga doživljajo moški in kako ženske?

Moški:

Orgazem pri moških je biološki proces, povezan z izlivom semenske tekočine skozi penis. V procesu doseganja orgazma sodelujejo različni fiziološki dejavniki. Med seksualno stimulacijo se krvni obtok poveča, srčni utrip pospeši, mišice pa napnejo. Orgazem pri moških pogosto spremljajo tudi kontrakcije prostate in semenskih veziklov. Kadar se orgazem doseže, pride do sprostitve napetosti v genitalnem območju.

Ženske:

Orgazem pri ženskah je kompleksnejši proces in ni nujno povezan z biološko reprodukcijo. Ključna dela sta klitoris in vaginalno območje, ki ju je treba ustrezno stimulirati. Klitoralni orgazem je pogosto lažji doseči in spremlja sproščanje napetosti v klitorisu. Vaginalni orgazem pa se pogosto povezuje z notranjo stimulacijo in občutkom polnosti. Oba tipa orgazmov pri ženskah sprožita povečan krvni obtok v genitalnem predelu, s čimer se doseže vrhunec užitka.

1. Prepusti se užitku

Orgazem želiš občutiti z vsemi svojimi čuti. Prvi korak … reši se vseh predsodkov in ne-sigurnosti, ki jih imaš v zvezi s seksom. Zavračanje vseh neželenih občutij bo zagotovilo, da se osredotočiš le na “orgazmične” užitke, vključno s tistimi, ki izhajajo iz samega sodelovanja v spolnem odnosu.

daljsi orgazem

2. Nauči se sprostiti

Ljubimci imajo navado dvigovati napetost med spolnim draženjem, kar pa ne vodi k dolgotrajnemu orgazmu. Zaželeno je, da med genitalno stimulacijo umiriš svoj živčni sistem, saj ravno sproščenost vpliva na to, da doživiš nebeško dolg orgazem.

3. Spoznaj svoje telo

Čim več vemo o svojem telesu, spolnosti in o delovanju telesa in uma, tem lažje se prepustimo spolnemu partnerju. Spoznaj se s seksualno anatomijo in erotičnimi tehnikami.

4. Vzemi si čas za užitek

Ljubimca se lahko stimulirata tako, da se pogovarjata o svojih fantazijah. Počasi začenjata vanje vpletati tudi genitalije in druga občutljiva področja. Lahni dražljaji omogočajo večjo prisotnost spolne energije in občutenj, to pa privede do fantastične spolne izkušnje.

5. Dotik kot užitek

Svojemu partnerju povej o svojih namerah, tako se ti bo lahko popolnoma prepustil. Osredotočenost na fizično reakcijo ti omogoča večje prepuščanja lastnim občutkom.

spoznajte svoje telo

6. Nauči se kanalizirati energijo

Če želiš eksplozivne rezultate izpopolni svojo seksualno reakcijo. Nauči se kanalizirati spolno energijo.

7. Nauči se komunicirati

Za dosego večjega užitka, bo morda treba uvesti kakšne spremembe. Če vodiš igro, potrebuješ partnerjevo reakcijo ali usmeritve. V obeh primerih je potrebna komunikacija, s katero povečaš svoj užitek.

8. Treniraj svoje genitalne mišice

Če treniraš te mišice, lažje daješ in sprejemaš seksualne reakcije. Na ta način si zagotoviš dolgotrajnejše orgazme.

Eva svetuje

9. Imej lubrikant vedno pri roki

Glede na to, da ciljaš na dolge proge, ne želiš utrpeti nobenih stranskih učinkov, kot so nadraženost, bolečina ali neudobnost, kar ti lahko pokvari celotno doživetje.

10. Ne hiti

Do dolgotrajnih orgazmov se ne pride hitro. To ni tako, kot če bi se odpravili do najbližje trgovine. Raje na celoten proces glej kot na konstanten trening.

DELI
Prejšnji članekStrap on, kaj hudiča pa je to?!
Naslednji članekZakaj odrasli obožujemo igračke - erotične igračke?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.