Želite dooolg in močan orgazem? Pri tovrstnem orgazmu več časa čutite občutek blagostanja, sreče in spokojnosti. Poglejte si, kako lahko tudi sami doživite tovrsten orgazem!

1. Prepustite se užitku

Orgazem želite občutiti z vsemi svojimi čuti. Prvi korak … rešite se vseh predsodkov in ne-sigurnosti, ki jih imate v zvezi s seksom. Zavračanje vseh neželenih občutij bo zagotovilo, da se osredotočite le na “orgazmične” užitke, vključno s tistimi, ki izhajajo iz samega sodelovanja v spolnem odnosu.

erotika in erotični oglasi

2. Naučite se sprostiti

Ljubimci imajo navado dvigovati napetost med spolnim draženjem, kar pa ne vodi k dolgotrajnemu orgazmu. Zaželeno je, da med genitalno stimulacijo umirite vaš živčni sistem, saj ravno sproščenost vpliva na to, da doživite nebeško dolg orgazem.

daljsi orgazem

3. Spoznajte svoje telo

Čim več vemo o svojem telesu, spolnosti in o delovanju vašega telesa in uma, tem lažje se prepustimo spolnemu partnerju. Spoznajte se s seksualno anatomijo in erotičnimi tehnikami.

4. Vzemite si čas za užitek

Ljubimca se lahko stimulirata tako, da se pogovarjata o svojih fantazijah. Počasi začenjata vanje vpletati tudi genitalije in druga občutljiva področja. Lahni dražljaji omogočajo večjo prisotnost spolne energije in občutenj, to pa privede do fantastične spolne izkušnje.

erotika in erotični oglasi

5. Dotik kot užitek

Svojemu partnerju povejte o vaših namerah, tako se vam bo lahko popolnoma prepustil. Osredotočenost na fizično reakcijo vam omogoča večje prepuščanja vašim občutkom.

spoznajte svoje telo

6. Naučite se kanalizirati energijo

Če želite eksplozivne rezultate izpopolnite vašo seksualno reakcijo. Naučite se kanalizirati spolno energijo.

7. Naučite se komunicirati

Da bi dosegli večji užitek, boste morda morali uvesti spremembe. Če vi vodite igro, boste potrebovali partnerjevo reakcijo ali usmeritve. V obeh primerih je potrebna komunikacija, s katero boste povečali svoj užitek.

8. Trenirajte svoje genitalne mišice

Če boste trenirali te mišice, boste lažje dajali in sprejemali seksualne reakcije. Na ta način si boste zagotovili dolgotrajnejše orgazme.

Eva svetuje

9. Imejte lubrikant vedno pri roki

Glede na to, da ciljate na dolge proge, ne želite utrpeti nobenih stranskih učinkov, kot so nadraženost, bolečina ali neudobnost, kar vam lahko pokvari celotno doživetje.

10. Ne hitite

Do dolgotrajnih orgazmov se ne pride hitro. To ni tako, kot če bi se odpravili do najbližje trgovine. Raje na celoten proces glejte kot na konstanten trening.

Potrebna milfa Suzana

DELI
Prejšnji članekPotrebna milfa Suzana
Naslednji članek20 najbolj skritih seksualnih želja moškega
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.