Rok si ni obetal ničesar posebnega, ko je s kolegi odhajal na vročo fantovščino enega izmed njih a presenečenja so navadno takoj za naslednjim ovinkom.

lesbo eroticne zgodbe dve bejbi v postelji

Veseljačenje po centru in sramotenje kolega, ki se podaja v zakonski jarem je prišlo do vrhunca z obiskom precej divje zabave, ki jo je druščina organizirala zanj. Rok ni bil zvezda večera a se je počutil kot zvezdnik. Vedno se je dobro znašel v družbi deklet pri čemur mu je pomagal nabrit jezik pa tudi videz. Lepile so se nanj kot za stavo ne glede na to koliko drugih fantov je bilo v bližini. Vedno so mu očitali, da jim vse pobere, tokrat pa je šlo vse skupaj zares v skrajnost.

“Resno?! Vse tri?!!” je besnel eden izmed fantov.

“Ne jezite se,” je odvrnil. “Res so 3 dame a niso vse zame.”

Čudno so pogledovali za njim, ko so ga dekleta odvlekla po stopnicah in v temačen hodnik na koncu katerega je bilo opaziti medlo svetlobo, ki je prihajala izza priprtih vrat. Ta so vodila v nekakšno mešanico dnevne sobe in spalnice, ki je več kot očitno služila le enemu namenu.

Seksu!

erotika in erotični oglasi

Blondinka norega oprsja, ki se mu je že prej metala po naročju je zdaj brž stopila v akcijo in mu pričela odpenjati pas in zadrgo. Niti besede ni mogel izustiti, ker se je vse dogajalo tako hitro. Drugi dve dekleti sta medtem razkazovali svoji brhki telesi v erotičnem perilu in se pričeli igrati. Zapeljivo sta se poljubljali, pričeli božati in povzročili nekaj privzdignjenih obrvi pri Roku.

Načeloma ga to nikoli ni motilo le še doživel ni na takšen način. Kot bi mu blondinka brala misli je tik preden je kleče vzela tiča v svoja usta rekla:

“Da si ne boš preveč domišljal.”

Ravno je bil pomislil na to kako za vraga bo zadovoljil vse tri, ko pa mu je v mislih že brizgalo po blondinkinem oprsju. Medtem, ko je z vročimi usti vlekla njegovega curaka, ki je postajal vse večji je on opazoval dekleti v njunem erotičnem plesu. Vse skupaj se mu je zdelo le kot privid. Kot bi na ogromnem realističnem zaslonu gledal film medtem, ko mu ga ena vleče.

Še najlažje bi primerjal to s kakšno 3D izkušnjo o katerih je bral. Ko si na oči namestiš 3D predvajalnik, gledaš film kot bi sam nastopal v njem pri tem pa ti zelo realističen masturbator z ogrevano in vlažno notranjostjo sesa penis. Vsekakor izkušnja, ki premaga vse do tedaj znane.

Končno je za hip odlepil pogled od bejb, ki sta si v mednožje rinili prste in pokukal navzdol proti lepotici, ki mu je tako dobro obdelovala tiča. S spretnim jezikom se je poigravala na občutljivih modih, jih premetavala sem ter tja in vsake toliko posesala v usta. Potem je z ustnicami znova premerila celotno površino povsem nabreklega uda in ga na mah pogoltnila. Bila je več kot izurjena in spraševal se je koliko ga bo to stalo.

V resnici mu je postalo že vseeno, bilo je preveč noro, da bi se obremenjeval z malenkostmi. Drugi bejbi sta medtem risali črte na črni mizi in skozi zvit bankovec počistili prah, ki sta ga stresli iz majhne vrečke. Potem sta pogledali proti njima in zdelo se mu je, da prihajata v napad. Čeprav je blondinka rekla, da se to ne bo zgodilo je sedaj za njegovega tiča vlekla še ena, druga pa se mu je prisesala na usta in poiskala njegov jezik. Z rokami je krenil po njenih golih joških in jo pošteno zalizal nazaj medtem, ko sta se na tiču sprehajala dva vroča jezika.

oralni seks

“Boš zdržal lepotec?” ga je smeje vprašala.

Po pravici povedano je bil prepričan, da ne bo. Na srečo je bilo za njim kar nekaj alkohola, ki je zadevo zaenkrat držal pod kontrolo. Vedel je, da v takšnih trenutkih lahko zdrži tudi zelo dolgo a vseeno se je nova situacija izkazala za nekoliko bolj vzburljivo kot je bil to njegov običajen seks. Prestavili so se na veliko zofo, blondinka mu je sedla v naročje, se konkretno in nadvse potrebno nasadila na tiča, drugi dve pa sta se znova pričeli obdelovati med seboj.

Opazoval ju je pri lizanju gladkih in mokrih češpljic v pozi 69. Kaj takšnega doživiš morda samo enkrat v življenju. Ker sta mu bili na dosegu rok je segel po bližnji zadnjici, jo gnetel, za hip dovolil, da mu je bejba spodaj polizala in naslinila prst nato pa ga je mokrega počasi zarinil v seksi ritko, ki je tako zapeljivo migala pred njim. Vlažno cmokanje in ječanje je postajalo vse glasnejše, blondinka mu je obraz prekrila s svojimi joški in se nabijala nanj kot za stavo.

“Uživaš prasec?!” je bila drzna.

Te besede so ga nekoliko prebudile in z dlanjo jo je pošteno usekal po lepo zaobljeni ritki, da je spustila rezek glas in ga le še bolj vzpodbudila. Všeč ji je bilo. Zato jo je usekal še nekajkrat in kar ni mogel verjeti, da dejansko prihaja na njem. Menil je da bejbe za keš tega ne počnejo.

“Nafilaj me prasec!!!” je vpila.

Takrat so se v Roku odprli vsi ventili in dvignile zapornice, ki so zadrževale vso tisto brbotajočo spermo znotraj njega. Zdelo se mu je kot bi odprl pipo, ko mu je prvič brizgnilo globoko vanjo in nato še enkrat ter še enkrat. Zavil je z očmi, za nekaj časa ustavil dihanje in napel trebuh, da je blondinka še kako dobro vedela kako zelo polna je.

Spodaj se je še vedno odvijala zabava in postajala je vse bolj nora. Ko se je vrnil nazaj ga je nekdo iz družbe objel in vprašal:

“Koliko si dal?”

“Vse kar sem imel,” je z nasmeškom odvrnil.

Pri tem pa ni mislil denarja, saj so punce to storile iz lastnega užitka. Dal je od sebe vse sokove in moč, ki jo je premogel.

DELI
Prejšnji članekZakaj moj fant po seksu takoj zaspi?
Naslednji članekNajlažje do orgazma za punce
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.