Tokrat nekaj zabavnega branja o povezavi med znakom horoskopa in tem kako sexy so osebe rojene pod dolo─Źenim znakom. Oglejmo si 3 najbolj seksi znamenja! ­čöą

Pa je sploh kaj resnice v tem, da znamenje horoskopa vpliva na to kako zapeljivi bomo videti drugim? Potem je na mestu tudi vpra┼íanje, ali je sploh kaj resnice v horoskopu. Nemara nekaj ┼że, sicer ga ne bi objavljali v prakti─Źno vseh resnih in nekoliko manj resnih medijih.

Eva v spodnjem perilu3. mesto pripada Levom! ­čŽü

Levi so izredno pogumni in samozavestni kar jim omogo─Źa, da se nasprotnemu spolu prej za┼íibijo kolena. Njihova samozavest je klju─Ź do precej dogajanja v postelji kjer so izjemno vro─Źi in neumorni, a vendarle imajo neko te┼żavico. So namre─Ź pretirano zagledani vase in to jih velikokrat stane ve─Ź seksa. K sre─Źi za Leve in Levinje to ne pomeni, da bodo dolgo “brez”.

2. mesto za Ovne! ­čÉĆ

Ker je Oven precej prevladujo─Ź znak, ni nenavadno, da osebe rojene v znaku Ovna sodijo med tiste bolj sexy. ─îe naletite na nekoga, ki vam ┼że ob prvem pogledu ne gre iz glave in vas privla─Źi bolj kot bi to bilo v primeru koga drugega, je precej mo┼żno, da gre za Ovna.

Ste Oven in se spra┼íujete zakaj nimate ob─Źutka, da ste tako zelo privla─Źni? Pri ovnih je zna─Źilno, da radi ukazujejo, zato nemara v─Źasih nepri─Źakovano ostanete “na suhem”. A ne vedno! Najbolje se Ovni v postelji ujamejo z osebami, ki se rade podredijo.

1. mesto za najve─Źje med osvajalci … ┼ákorpijoni!!! ­čŽé

┼ákorpijoni in vro─Źe ┼ákorpijonke bodo rekli “In kje je tu kak┼ína novica?”. ─îe ste na

prvem mestu pri─Źakovali ┼ákorpijone, potem se niste zmotili. ┼ákorpijoni so nadvse privla─Źni in seksi, celo tako zelo, da velikokrat pristanejo v te┼żavah ali pa del njih. Na ┼ákorpijone namre─Ź velikokrat vr┼żejo o─Źi tudi osebe, ki tega ne bi smele. Vezane, poro─Źene, …

Evine eroti─Źne zgodbe
Urednica in tvoja skrbnica Eva

┼ákorpijoni so v postelji nadvse glasni, z veliko ─Źuta za raznovrstno erotiko in z misijo v glavi, da morajo zadovoljiti partnerja. Iz ┼ákorpijonove postelje ne boste nikoli od┼íli nepote┼íeni in razo─Źarani.

┼áe ena posebnost, ki velja za ┼ákorpijonke; zelo rade eksperimentirajo, predali njihovih no─Źnih omaric so navadno polni eroti─Źnih pripomo─Źkov, ne branijo pa se niti izku┼íenj v troje ali uresni─Źevanja tako svojih, kot tudi va┼íih fantazij.

DELI
Prej┼ínji ─ŹlanekNa Urgenca.com ┼że ve─Ź kot 120.000 uporabnikov!
Naslednji ─ŹlanekDragi, bila sem poredna
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to pa┼íe). Po poklicu medicinska sestra, obo┼żujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi eroti─Źne zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje ─Źase pa jih tudi pi┼íem. Pridru┼żi se mi v mojih eroti─Źnih pustolov┼í─Źinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo va┼íih komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredni┼íko pregledani.┬áVsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne ┼żelimo omejiti svobode govora, ampak prepre─Źiti ┼íirjenje sovra┼żnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

┼Żelimo vas opozoriti, da na┼ía ustava vsakomur zagotavlja ─Źlovekove pravice in temeljne svobo┼í─Źine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politi─Źno ali drugo prepri─Źanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, dru┼żbeni polo┼żaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoli┼í─Źino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer raz┼żalitev, obrekovanje, ┼żaljivo obdol┼żitev, opravljanje, o─Źitanje kaznivega dejanja z namenom zani─Źevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje dr┼żave ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovra┼ítva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridr┼żujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

ÔÇô bodo o─Źitno zmotili, sprovocirali, napadali ali ┼żalili druge;

ÔÇô so rasisti─Źni, seksisti─Źni, homofobi─Źni, seksualno eksplicitni, ┼żaljivi ali kako druga─Źe sporni;

ÔÇô kr┼íijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

ÔÇô ogla┼íujejo izdelke ali storitve za dobi─Źek oz. kak┼íno drugo korist komentatorja;

ÔÇô so napisani na na─Źin, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

ÔÇô vklju─Źujejo kontaktne podatke, kot so telefonska ┼ítevilka, po┼ítni ali elektronski naslov;

ÔÇô so napisani v kateremkoli jeziku razen sloven┼í─Źini;

ÔÇô vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z na┼ío uredni┼íko politiko;

ÔÇô opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

ÔÇô jih uporabniki vidijo kot neza┼żelene oz. spam; pod to spadajo ponavljajo─Źe objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

ÔÇô o─Źitno niso vezani na temo, nakazano v ─Źlanku ali drugih komentarjih;

ÔÇô bi blatili┬áponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, ┼íkodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomo─Źjo lahko naredimo na┼íe vsebine ┼íe bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za ─Źas in trud.