Tokrat nekaj zabavnega branja o povezavi med znakom horoskopa in tem kako sexy so osebe rojene pod določenim znakom. Oglejmo si 3 najbolj seksi znamenja! 🔥

erotika in erotični oglasi

Pa je sploh kaj resnice v tem, da znamenje horoskopa vpliva na to kako zapeljivi bomo videti drugim? Potem je na mestu tudi vprašanje, ali je sploh kaj resnice v horoskopu. Nemara nekaj že, sicer ga ne bi objavljali v praktično vseh resnih in nekoliko manj resnih medijih.

Eva v spodnjem perilu3. mesto pripada Levom! 🦁

Levi so izredno pogumni in samozavestni kar jim omogoča, da se nasprotnemu spolu prej zašibijo kolena. Njihova samozavest je ključ do precej dogajanja v postelji kjer so izjemno vroči in neumorni, a vendarle imajo neko težavico. So namreč pretirano zagledani vase in to jih velikokrat stane več seksa. K sreči za Leve in Levinje to ne pomeni, da bodo dolgo “brez”.

2. mesto za Ovne! 🐏

Ker je Oven precej prevladujoč znak, ni nenavadno, da osebe rojene v znaku Ovna sodijo med tiste bolj sexy. Če naletite na nekoga, ki vam že ob prvem pogledu ne gre iz glave in vas privlači bolj kot bi to bilo v primeru koga drugega, je precej možno, da gre za Ovna.

Ste Oven in se sprašujete zakaj nimate občutka, da ste tako zelo privlačni? Pri ovnih je značilno, da radi ukazujejo, zato nemara včasih nepričakovano ostanete “na suhem”. A ne vedno! Najbolje se Ovni v postelji ujamejo z osebami, ki se rade podredijo.

1. mesto za največje med osvajalci … Škorpijoni!!! 🦂

Škorpijoni in vroče Škorpijonke bodo rekli “In kje je tu kakšna novica?”. Če ste na

prvem mestu pričakovali Škorpijone, potem se niste zmotili. Škorpijoni so nadvse privlačni in seksi, celo tako zelo, da velikokrat pristanejo v težavah ali pa del njih. Na Škorpijone namreč velikokrat vržejo oči tudi osebe, ki tega ne bi smele. Vezane, poročene, …

Evine erotične zgodbe
Urednica in tvoja skrbnica Eva

Škorpijoni so v postelji nadvse glasni, z veliko čuta za raznovrstno erotiko in z misijo v glavi, da morajo zadovoljiti partnerja. Iz Škorpijonove postelje ne boste nikoli odšli nepotešeni in razočarani.

Še ena posebnost, ki velja za Škorpijonke; zelo rade eksperimentirajo, predali njihovih nočnih omaric so navadno polni erotičnih pripomočkov, ne branijo pa se niti izkušenj v troje ali uresničevanja tako svojih, kot tudi vaših fantazij.

DELI
Prejšnji članekDefinicija samozadovoljevanja pri ženskah
Naslednji članekSpolni položaji in njihove prednosti | Moški zgoraj
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.