Znano je, da tako moški kot ženske, radi sežemo po erotičnih igračkah za popestritev spolnosti. A katere so tiste, ki obema dvigujejo obrvi (pa še kaj drugega)?

1) Lelo Tiani 2

Ženske, Lelo TIANI 2 nosijo med samim seksom! Tiani 2 ima ekskluzivno LELO-jevo tehnologijo SenseMotion, ki uporabnikom omogoča nadzor občutkov med ljubljenjem s premiki daljinskega upravljalnika. Izdelan iz mehkega, prilagodljivega silikona, dodaja fantastično možnost za vroče igrice v spalnici – bolj izpolnjujoč občutek zanjo in večja intenzivnost zanj. Lelo Tiani 2 je najboljša seks igrača za pare, ki si želijo deliti vroče vrhunce.

2) Analni čep

Morda za koga nepredstavljivo (sploh za punce), pa so analni čepi v zadnjem času zares velik prodajni hit. Morda ste že videli v kakšnem od vročih filmov za odrasle, ko se ona nastavi na vse štiri in se ji med ritnicama zasveti kovinski čepek, okrašen morda celo z rdečim kamnom, ki spominja na rubin. Kar predstavljajte si kaj gre tisti hip vašemu ljubimcu vse po glavi … “ga nosi že ves dan, prejle sva bila na kosilu, kako se počuti med hojo, je zato tako zapeljivo stopala po ulici …???!!!”.

erotika in erotični oglasi

Analnih čepov je na voljo kot rib v morju. Lahko si omislite kovinskega, plastičnega ali pa steklenega. Ti so še posebej seksi. Ko pa že govorimo o posebej seksi rečeh, pa nikakor ne moremo mimo analnih čepov, ki so podaljšani v lisičji ali zajčji rep. Ta potem med seksom izzivalno opleta sem in tja, ko pride čas za nadgradnjo odnosa, pa se čepek počasi potegne iz njene tesne, a pripravljene luknjice …

3) Obroček za penis z vibratorjem

Tega morda še niste vedeli, a na trgu spolnih igračk je moč kupiti tudi to. Obroček, ki se ga natakne na penis in potisne vse do korena. Obroček ima posebej zasnovano izboklinico, ki ob penetriranju v vagino poišče njen nabrekel ščegetavček. Da bi bilo vse še bolj popolno, lahko ta del izpostavimo vibracijam, kar se stori preko priloženega daljinca, ali pa nastavi kar na stalno vibriranje. Mmmm … žgečkljivo za oba!

Obročki za penis

4) Komplet (lisice + bič)

Še ena izmed erotičnih zadev, ki mami tako njo kot njega. Ona si želi tistega občutka nemoči, ko ima vklenjeni zapestji na hrbtu, ali pa je morda priklenjena na posteljo, medtem, ko si njen ljubimec jemlje njeno pohotno, napeto telo. Sladka bolečina, ki vsake toliko zaskeli njeni ritnici, le še poveča intenziteto čutov, ki streljajo v možgane in sprožajo pred orgazmične trenutke.

vroče bdsm zgodbe

DELI
Prejšnji članekSladka Sanja in njene skrivnosti
Naslednji članekV postelji se ne zgledujta zgolj po porničih
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.