5 dejstev o spolnosti za katere niste vedeli

5 dejstev o seksu

Vedno mislimo, da vemo vse pa nas vedno kaj preseneti. Tudi v spolnosti ni nič drugače. Ali ste vedeli da …

1) Ženske veliko mislijo na seks

Družba na splošno prikazuje ženske kot nežne rožice, ki ves čas mislijo le na lepe reči in romantiko. Raziskava, ki so jo nedavno opravili pa ženske kaže v precej drugačni podobi. Več kot polovica vseh vprašanih žensk je odgovorila, da si želijo več seksa kot so ga deležne trenutno. Kar tri četrtine vseh vprašanih pa je izrazilo željo po rednem seksu vsaj trikrat tedensko.

via GIPHY

2) So sočasni orgazmi zelo redki?

Eva pomežikVsi ljubimci bi radi zadovoljili svojo boljšo polovico na način, da bi skupaj doživela orgazem. Ne le, da je to skorajda nemogoče pač pa je tudi delež žensk, ki med spolnim odnosom sploh doživijo orgazem, precej manjši kot bi upali. Hkraten orgazem je tako redek pojav, da večina ljudi tega nikoli ne bo doživela.

3) Seks izboljšuje vaš spomin?

Ena izmed raziskav na temo spolnosti in njenega vpliva na splošno zdravje, je pokazala, da reden seks močno izboljša spomin, še posebej pri ženskah. Sicer ne gre za kakšno revolucionarno odkritje. Znano je, da ima aerobna aktivnost za posledico povečan pretok krvi v del možganov, ki je zadolžen za spomin ampak seks je med temi vajami vsekakor najbolj zabaven.

Izboljšaj spomin s pomočjo Urgenca.com BREZPLAČNO! 🔥

4) Večji penis ne seksa večkrat kot manjši?

Dokazano je bilo, da si ženske katerih partnerji imajo nadpovprečno velike penise precej manjkrat zaželijo spolnega odnosa z njimi kot tiste katerih partnerji imajo v hlačah nekoliko manj. Še več, ankete pritrjujejo in kažejo na to, da ženske teh partnerjev celo večkrat skočijo preko plota. Seks z nadpovprečno velikim penisom zna biti namreč precej boleč.

via GIPHY

5) Ženske lahko doživijo dva različna orgazma?

Ko ženska doživi vrhunec je to lahko na dva načina. Prvi je vaginalni orgazem do katerega pride na način, da ženska doživi samo s stimulacijo vagine pri spolnem odnosu ali samozadovoljevanju. Vagina je notranji organ in se po tem razlikuje od klitorisa. Drugi je klitoralni orgazem. Klitoris se nahaja na zunanjem delu spolovila zato penetracija za dosego vrhunca ni potrebna.

Če je pri prvem potrebno uporabiti penis pa pri drugem lahko poleg drgnjenja klitorisa z njim uporabite tudi prste, jezik, usta, … Vsak izmed orgazmov je čudovit zase ampak predstavljajte si, da ženski podarite oba … hkrati!

DELI
Prejšnji članekBejba z metulji
Naslednji članekErotika za ženske - kaj pa je drugače?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.