Da bo vajino življenje med rjuhami (in tudi drugje) bolj zanimivo, spodaj predstavljam pet različnih vrst seksa, ki jih potrebuje vsak par. Z dodatkom domišljije lahko seznam seveda še podaljšata.

Čuten seks

Pri seksu ponavadi hrepenimo po čimprejšnjem orgazmu, vendar če si bosta vzela čas za posebno duhovno in čutno ljubezensko doživetje, lahko odkrijeta nekaj nepozabnega, ki bo poglobilo vajino razmerje. To, da si vzameta čas en za drugega, bo obema okrepilo samozavest, saj se bosta počutila ljubljena. Naj ne gre samo za seks, naj gre za vaju!

erotika in erotični oglasi

Eva svetuje
Eva svetuje

Perverzen seks

Razni spolni pripomočki, nagajive igrice in kostumi, bodo poskrbeli za odbito in nenavadno pustolovščino. Spontanost in ustvarjalnost bosta v odnos prinesli svežino.

Hiter seks

Seks na eks je podoben potresu: napolni te z adrenalinom, se hitro konča in te pusti na šibkih kolenih. En drugemu zamajajta svet in zatresita Richterjevo lestvico.

Sebičen seks

Samozadovoljevanje zna biti precej vzburjajoče tudi za gledalca. Menda je ena izmed najvišje rangiranih moških fantazij ravno opazovanje ženske, ki masturbira. S tem so deležni čisto svojega “peep showa”, obenem pa se lahko naučijo manevrov, ki ji ugajajo. Vsekakor pa pri učenju bolj zaleže demonstracija kakor teoretična razlaga.

Udoben seks

Že ves dan vam gre vse na živce in edino kar si želite je, da bi se udobno zleknili na kavč. V tem primeru vam priporočam sproščujočo masažo izpod nežnih rok vašega partnerja (partnerice). Njegova (njena) roka naj zaide tudi na bolj intimna mesta in zagotovo si boste hitro zaželeli še kaj bolj pomirjevalnega.

DELI
Prejšnji članekVirtualna sex igračka namesto resničnega partnerja
Naslednji članekInes in njene skrivnosti
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.