Včasih enostavno ni časa, želja med partnerjema pa je prisotna. Nobene potrebe ni, da bi šel hiter seks hitro v pozabo.

Erotična zgodba v naravi

Prednost poiščimo v golem užitku in ne “protokolih” po katerih se sicer spravimo v posteljo. Namesto penetracije se osredotočimo raje na oralni seks, stimulacijo klitorisa v kočljivih situacijah, ko se vzburjenost zaradi strahu, da bi nas kdo zalotil, še poveča. Čeprav gre zgolj za nekaj kratkih minut, naj te štejejo. In kako se lotiti “ta hitrega”, da bo vsakič dosežen osnovni cilj, ki je užitek?

1) Pričnita že prej

Čeprav govorimo o hitrem seksu pa ni nujno, da se vse zgodi v trenutku. Za pravo temperaturo lahko poskrbita že preko dneva. Si morda v službi pošiljata vroča sporočila, se dražita in premlevata kje se bosta lotila svojega vročega podviga. Ko se bosta po službi dobila na kavi bodo vajine roke ali noge pod mizo precej živahne.

Poljub bo bolj strasten kot sicer, v očeh pa vama bo pisalo, da komaj čakata tisto glavno. Če imajo v lokalu ali restavraciji spodobna stranišča ni več kaj dosti ugibati. Ona gre naprej na žensko stranišče, on se ji čez minuto pridruži, ko mu sporoči, da je zrak čist.

erotika in erotični oglasi

2) Oblecita kaj praktičnega

Nihče ne želi porabiti prav veliko časa za slačenje, zato si prihranita minuto ali dve tako, da (ona) oblečeš obleko ali krilo, ki jih lahko hitro dvigneš, ali hlače/pajkice, ki jih lahko hitro potisneš dol. Pusti kombinezone in ultra-ozke kavbojke za kak drug dan. Poleg tega bo tisti občutek po nujnosti hitrega seksa še bolj narasel, ko bosta s sebe potiskala oblačila.

Fantje navadno nimate kompliciranih oblačil čeprav je že velika razlika, ali ima on takrat kakšen zoprn pas, ki se težko odpne ali pa denimo nerodne gumbe namesto zadrge. Čeprav se nekateri gumbi zelo lepo in kar rafalno odpnejo.

3) Poskrbita, da bo vlažno

Že res, da sta se predhodno vzburjala in bo vse potekalo kot po maslu. V primeru, da tega morda nista počela in sta se znašla v momentu, ko sta se nenadoma zavedla, da si želita seksa, pa je dobro imeti v torbici kakšen lubrikant in seveda tudi kondom. Kondom je stalnim partnerjem sicer odveč, je pa praktična rešitev, saj po končanem Quickiju ni treba čistiti za seboj. Pa tudi oblačila bodo ostala čista. Za vlažnost lahko ona poskrbi tudi z vaginalnimi kroglicami, saj bo tako že na zmenek prišla vzburjena.

japonske kroglice

4) Ne razmišljajta preveč o orgazmu

Povsem mogoče je, da bosta morala dokaj hitro zaključiti, morda vaju tudi kdo preseneti. Ne silita se v orgazme ampak se raje predajta vročim trenutkom in se zabavajta. Hitrega lahko prakticirata tudi doma. Ko se ona liči jo on previdno objame od zadaj in ji s trdim korenjakom ob ritnici pokaže kako zelo navdušen je. Če se vama mudi in gledata na uro bo kljub temu enako vzburljivo kot kje na javnem kraju.

5) Izberita praktične poze

Eva pomežikNe komplicirajta in se prilagodita situaciji. Če imata dovolj prostora, da on sedi je zadeva jasna kot beli dan. Za oporo lahko uporabita tudi umivalnik na katerega se ona nasloni in si jo on vzame od zadaj. Tisti, ki so že seksali v kabini za preoblačenje pravijo, da tam kaj dosti tuhtanja ni. Prostora je premalo, sesti se ne da in najboljša možnost je, da ga ona oralno zadovolji ali pa se nasloni na steno/vrata in medtem, ko jo on pritiska od zadaj, opreza za nepovabljenimi gosti.

DELI
Prejšnji članekBritney Spears gola!!! | Kdo obvladuje njen Instagram profil?
Naslednji članekPresenečenje za drago
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.