Znano je, da moški navadno orgazmirajo kadar jih je volja in večkrat dnevno, ampak poglejmo kaj se dogaja pri nasprotnem spolu in zakaj veliko punc toži, da jim ne pride.

V vsakodnevnih pogovorih se v ožjih družbah precej govori tudi o spolnosti. Punce imamo rade navihane pogovore o tem kako smo očarale svojega ljubimca, ali pa kako vse nas je zadovoljil, kaj smo pred akcijo oblekle in podobno. Moški pa imajo v svoji družbi raje nekoliko bolj “trde” pogovore. A bodimo pošteni, na koncu se vsi pogovarjamo nekako o istih rečeh.

Ker se bomo tokrat dotaknili “njenega” orgazma, povejmo za začetek, da imajo z orgazmom težave tudi fantje. A ne na način, da ga ne bi doživeli, ampak da je ta nekoliko prezgoden. Dogaja se, da punca obožuje predigro, božanje in draženje, kar pa njega privede že pred sama vrata raja. In če se takrat ona zažene nanj, je lahko igre precej kmalu konec. Pa te težave pustimo za prihodnjič. Tokrat si bomo ogledali 5 razlogov zakaj njej ne pride.

1. Preveč alkohola

Alkohol je večkrat prijetna popestritev medsebojnega druženja in poskrbi tudi za zmanjšanje napetosti, ter marsikdaj požene kolesje v pravo smer. A pozor! Alkohol je lahko tudi krivec, da punca med seksom ne doživi orgazma, saj močno vpliva na prekrvavitev in s tem tudi na najbolj občutljiv del njene ženskosti. Na drugi strani pa je alkohol moškim večkrat v prid, saj orgazem doživijo kasneje. A dodajmo, da pretirano pitje alkohola škoduje zdravju zato, po pameti.

2. Težave v komunikaciji

Ko govorimo o manjku orgazma pri dekletih, povejmo, da mnogokrat do tega pride zaradi pomanjkljive komunikacije. Kaj to pomeni? Če zdrava ženska doma med masturbacijo normalno doživlja orgazme, je nenavadno, da jih z moškim ob sebi ne. Torej ne gre za zdravstvene težave, pač pa je lahko problem v tem, da svojemu ljubimcu ni zaupala kako ima najraje. Včasih je to seveda težko, a če ga boste vodile po svojem telesu tako kot vam najbolj ugaja, orgazmični zaključki vsekakor ne bodo izostali. Žal nam moški ne morejo brati misli, zato jim moramo zaupati nekaj svojih najglobljih želja in strasti.

erotika in erotični oglasi

3. Slaba samopodoba

Če si ženska v ogledalu ni všeč in ima o sebi slabo mnenje, potem se bo to zagotovo odrazilo tudi v kvaliteti njene spolnosti. A drage moje, pomislite. Če je moški z vami in si želi vročih trenutkov v dvoje, pomeni da ste mu všeč. Nobene potrebe za slabo samopodobo nimate. Predajte se in uživajte. Pa zapomnite si, da prav nihče ni popoln.

Eva erotično perilo

4. Prava stimulacija

Nekatere ženske zlahka doživljajo orgazme. Same, v dvoje, v troje … Nekaterim pa enostavno ne uspeva do orgazma z ljubimcem. Potrebujete pravo stimulacijo, kar ne pomeni, da se vas ljubimec ne loti pravilno, le vaše telo in možgani zahtevajo nekaj drugega. Morda več oralne obdelave, poljubov po goli koži, več božanja, erotike, ali pa uporabe erotičnih igračk, ki bi vam pošteno dvignile delnice za naslednji orgazem. Tudi njemu bo všeč.

5. Stres

Eva pomežik

Stres nikakor ni dober sopotnik za v posteljo. Če je za vami zoprn dan in imate glavno polno neprijetnih zadev, bo zelo težko priti do orgazma. Že res, da je znanstveno dokazano, da je seks odličen za reduciranje stresa in ima za rezultat prijetno počutje, pa je zelo težko sploh pričeti vročo igro, če je prisoten stres. Skupaj s partnerjem se potrudita, da ga potisneta v ozadje, poigrajta se, družita ob kakšni pijački, se nasmejta in pred vama bo zagotovo nepozabna noč.

DELI
Prejšnji članekOdprto razmerje: DA ali NE?
Naslednji članekZa dvig samozavesti v spalnici
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.