Verjeli ali ne, za orgazem ni potrebno biti povsem “pri zavesti”.

Nekatere ženske (moški nekoliko manj) so blažene/i z darom, da doživijo orgazem v postelji kar med spanjem. In kako je to mogoče? Čeprav ni v igri nobenega fizičnega kontakta, pa se med erotičnim sanjarjenjem pritok krvi v genitalije vseeno lahko močno poveča, enako kot med dejanskim spolnim odnosom.

Ker smo med spanjem v stanju globoke sproščenosti, brez stresa, je ob vsem skupaj vsekakor lažje doseči tako opevani “veliki O”.

Na tem mestu velja dodati, da to vsekakor dokazuje, da orgazem obstaja tako fizično v našem telesu in spolnih organih, kot tudi v naših mislih.

Torej, brez domišljije, brez orgazma!

erotika in erotični oglasi

In da se razumemo, sama se idealen in resničen primer, da to drži. Ne bom lagala, da se mi to dogaja vsako noč, a dejstvo je, da sem nekajkrat že doživela orgazem v sanjah. Bilo je neverjetno kako resnične sanje so se mi zdele. Moj ljubimec je bil bivši sošolec iz srednje šole v katerega sem bila noro zaljubljena, pa tega nikoli ni dojel.

Norooo mi je prišlo v sanjah

V sanjah je bil še privlačnejši in predvsem bolj samozavesten. Zgrabil me je in prislonil na steno, ter na uho zašepetal nekaj takšnih stvari, da so se mi zatresla kolena. Z roko mi je segel pod krilo, s prsti zaril med stegna in spomnim se kako zelo poplavljena sem bila tam spodaj. Potem je umaknil hlačke na stran in se mi približal z nabreklim korenjakom.

Prisežem, da sem čutila kako prodira, kako me polni z njim in potem vsak sunek, ki ga je poslal vame. Tako noro še nikoli nisem čutila, kaj šele v sanjah. Prebudila sem se s poplavo med nogami, globoko zadihana in trzajočih mišic, ki so mi pravile, da si vsega skupaj vendarle nisem izmislila. Bilo je tako intenzivno in lepo, da bi si takšnih sanj želela vsako noč.

Hočem vsako noč!

Žal tako ne gre. Sem pa govorila z enim od svojih prijateljev, ki je bil pripravljen priznati, da je že imel mokre sanje. Podobno resnično je sanjal o neki lepotici iz bloka, ki ga je zadovoljila najprej z usti, potem pa še na vse druge načine kar v parku. Ko se je prebudil, je ležal v poplavi svojega orgazma, nekajkrat zaklel, a se pri tem na ves glas zasmejal. Seveda, saj je bil zadovoljen in potešen.

Pa ti? Si že sanjal/a tako vroče sanje, da ti je v sanjah prišlo? Pokomentiraj spodaj, res me zanima 😘.

DELI
Prejšnji članekTRIKI: Kako premagati konkurenco na Urgenca.com?
Naslednji članekNekoč znanstvena fantastika, danes pred vrati
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.