Poletje je vsekakor tudi obdobje v letu, ko se vse mlado in staro še raje odpravi seksat od doma.

Morda sta mlad par in oba še živita pri svojih starših, morda ljubimca, ki nista zadovoljna s tem kar imata doma, morda profesionalka in stranka … Celo za najcenejšo sobo s posteljo bosta morala odšteti najmanj dvajset evrov, kar vsekakor ni malo, toda druge izbire enostavno nimata.

Mar res ne? Oh, kje pa, tukaj je vendar vaš dobri stari jekleni konjiček, ki sicer resnično ne ponuja tolikšnega udobja kot hotelska soba, vendar je vseeno povsem uporaben za rundo strastnega seksa.

Najprej slaba novica. Žal so spolni odnosi v avtu označeni kot nedostojno vedenje na javnem kraju, zaradi katerega vas lahko za to pristojna oseba (če vas ob tem seveda zaloti), kaznuje z globo od 200 pa vse do 420 evrov.

Prav zato je izbira prave lokacije najvažnejša stvar, preden se lotita takšnega podviga. Vsako nekoliko večje mesto ima na svojem obrobju splošno priljubljene in vsem dobro znane »fuk place«. Samotna parkirišča ob stranskih cestah, zapuščeni kamnolomi, gozdne poti, cerkvice na vrhu hriba …

Pomembno je, da je lokacija ponoči slabo obiskana, vsekakor pa lahko nastopi povsem drugačen problem. Če je neko mesto resnično tako skrito, da je samo zaradi tega postalo že skorajda razvpito, se prav zaradi tega možnost neljubih presenečenj v hipu poveča.

Žal ne obstaja samo možnost, da vaju bodo presenetile modre policijske luči ali parček podoben vama, pač pa so takšne lokacije priljubljene tudi med narkomani ali celo preprodajalci prepovedanih drog, kar dejansko utegne biti precej nevarno.

Zato vama priporočam, da se najbolj znanih kotičkov raje poskušajta izogniti in si poiščeta povsem »svoje« mesto. Seveda to resnično zveni nekoliko nelogično, vendar če spadata med ljudi, ki neradi karkoli tvegajo ali si celo ne smeta privoščiti, da bi vaju zalotili, bosta že prevozila kakšen kilometer več.

Vožnja na lokacijo, kjer si bosta končno lahko nebrzdano dala duška, je pravzaprav lahko že del predigre. Oba vesta, kaj vaju čaka, da odlašanje le še spodbuja strast pa je tudi že univerzalna resnica.

Več kot prijetno bo, če boste med umirjeno vožnjo nenadoma začutili kako vas njena nežna roka poboža po mednožju ali vam začenja odpenjati hlače. Oralni seks med vožnjo bi si zaslužil svoj prispevek, vsekakor pa vam ga ne priporočam na pretirano ovinkasti ali ozki cesti, če pa se že lotita česa takšnega, spustite malo nogo s plina, sicer se zna večer za enega od vaju ali kar oba, končati tudi tragično.

via GIPHY

Ko bosta končno izbrala primerno mesto (nikar ne bodita preveč izbirčna, sicer se zna zgoditi tudi to, da se bo eden od vaju ohladil in bosta oba ostala nepotešena), pazite, da parkirate avtomobil v čimbolj temnem kotičku, obenem pa bo idealno, če bo oddaljena okolica diskretno osvetljena, saj boste tako v vsakem trenutku ohranili nadzor in če se bo vozilu začela približevati oseba ali drug avto, boste vi njih opazili veliko prej kot oni vas, nekaj dragocenih sekund pa bo dovolj, da se vsaj za silo uredite, zardi česar vas ne bo mogel nihče ničesar obtožiti.

Ko bodo luči ugasnjene in avto zaklenjen, nikar ne pozabite zategniti ročne zavore. Stvar vam bo vzela le sekundo, za vašo varnost pa boste naredili ogromno. Seks je pač dejavnost z mnogo gibanja, le-to pa lahko vozilo počasi spravi v premikanje, česar si v trenutku največjih sladkosti najbrž ne želite.

Pa še nekaj. Saj pred zmenkom niste pozabili vsaj nekoliko počistiti avtomobila, kajne da ne? Ženski bržkone ne bo čisto nič všeč, če se ji bo tik pred orgazmom v zadnjico ali hrbet zažrla prazna pločevinka piva ali če bo morala ves čas vohati smrad iz prepolnega pepelnika cigaret.

Kot je bilo že rečeno, avtomobil ne ponuja pretiranega udobja, zato je še kako pomembno kakšne velikosti (in celo znamke) je vaš ljubljenček. Predvsem veliki avtomobili, kot so enoprostorci ali karavani, se lahko v kombinaciji prtljažnega prostora in zadnjih sedežev spremenijo v precej široka in dolga ležišča, ki vama bodo omogočala tako rekoč vsakršen položaj, v kolikor ste si dali zatemniti vetrobranska stekla pa ste sploh zmagali.

Če tako velikega avtomobila nimate, kljub temu ni panike. Seks bo sicer na trenutke nekoliko bolj neroden, ko se bo eden od vaju poskušal skobacati na drugega, vendar kljub temu prijeten. Moja osebna izbira je, da sprednja sedeža potisnem do konca proti vetrobranskemu steklu in skočim na zadnje sedeže, kjer se lahko oba veliko bolj razkomotiva kot spredaj, prav tako pa naju ne moti ročica ročne zavore ali menjalnika, ki bi ga med oralnim zadovoljevanjem eden od naju mimogrede lahko premaknil v prosti tek (bognedaj pofafal 🤣).

seks v avtu na zadnjih sedezih

Spolnim položajem se bomo podrobneje posvetili v naslednjem prispevku, tokrat pa vam na srce lahko položim še en zelo uporaben nasvet. Ko bo vsega konec, žal ne boste imeli pri roki kopalnice, v kateri bi se lahko očedili, zato (poleg kondomov, jasno) ne pozabite na nakup vlažilnih robčkov.

Za par evrov jih dobite na še tako ubogi bencinski črpalki, ko bo enemu od vaju prišlo pa bodo vredni suhega zlata. In ne bodite packi s tem, da bi jih metali skozi okno. Vzemite jih s seboj in jih odvrzite v prvi koš za smeti, ker če nič drugega, lahko že zaradi njih kdo ugotovi, da je mesto, ki sta ga iskala več časa, idealno za seks in vam ga enostavno prevzame, zaradi česar bosta morala naslednjič »čakati vrsto«.

Navkljub vsem previdnostnim ukrepom, je seks v avtu še vedno tvegano početje, ob čemer vas lahko vsak hip nekdo zaloti pa čeprav sta 50 kilometrov od najbližje odročne vasice. Če boste kar naprej škilili skozi eno od oken ali se vama nemara kdo približuje, se ne boste mogli sprostiti, če se boste prepustili strasti pa vaju lahko preseneti trkanje po šipi, ki je morda celo najbolj neprijetna stvar, ki vaju lahko doleti.

Nekoč mi je nek policist rekel, da redno dežura po vseh znanih in tudi manj znanih prostorčkih, kjer se zbirajo pohotni parčki, preprodajalci in narkomani. Z leti se je naučil, da najprej nekoliko posveti z dolgimi lučmi in če opazi orošena vetrobranska stekla, se bo zasmejal in odpeljal naprej, če bodo stekla čista pa bo pristopil.

Nekatere pare občutek nevarnosti dodatno vzburi, nekateri skoraj ekshibicionistično uživajo in uporabljajo avto za seks sredi parkirišča ob belem dnevu, so pa tudi ljudje, ki jim občutek nevarnosti ne bo dal dihati, zato bodite pripravljeni na to, da se lahko čisto mimogrede vse skupaj sfiži. Če se, potem je eden od vaju pač človek, ki pritiska ne prenaša najbolje in čeprav si ga tisti trenutek morda želite bolj kot vse na svetu, se lahko zgolj sprijaznite, da iz vsega skupaj ne bo nič. Žal.

A glede na raziskave in anonimne ankete, je seks v avtu poskusil skorajda vsakdo in ob upoštevanju osnovnih previdnostnih ukrepov, bo uničevanje amortizerjev prijetno opravilo, s katerim si ne bosta samo potešila strasti, temveč tudi privarčevala marsikateri evro, ki bi ga sicer zapravila za draga prenočišča.

DELI
Prejšnji članekČrnolasa lepotica Jasna Kuljaj!
Naslednji članekBella Thorne (21) režirala pornografski film?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.