Ana je bila sila zapeljiva mlada črnolaska, ki je svoje tipčke vrtela okoli mezinca. A tipi niso vedeli, da jih kmalu čaka dvojno delo. Ano je namreč okoli mezinca vrtela njena mama!

Erotične zgodbe trojček

Dve pohotni črnolaski, ki sta prej videti kot sestri, sta bili veliki “predatorki”, ko se je pred njima pojavil kakšen zanimiv mladenič. Ana je bila svoji mami vedno navdih kar se zunanje podobe tiče, zato so ju mariskdaj zamenjali za sestri. Dve črnolasi pohotnici, ki s svojimi pogledi sporočata eno stvar.

“Seksa se nama!”

Anže je to dobro vedel. Vse o potrebni mami in hčerki mu je povedal njegov predhodnik Rok s katerim sta se poznala še iz osnovne šole. Anže je bil je eden srečnežev, ki je Ano spoznal na spletu in se mu je že takoj po pogovoru zdela mahnjena na seks. Sam je sicer iskal nekaj bolj resnega, a se črnolaski erotičnega videza seveda ni mislil kaj dosti upirati.

Ko je njeno fotko pokazal Roku, se je ta pričel na ves glas smejati in ga vprašal ali je pripravljen na presenečenje. Ker ubožec ni vedel kaj ga čaka, mu je prijatelj zaupal vse podrobnosti. Ideja o potrebni hčerki in njeni mami se mu je zdela skrajno privlačna in je komaj čakal, da doživi tudi to.

erotika in erotični oglasi

Tako pripravljen je Anže zadel v polno. Vedel je, da bo že na prvem zmenku seksal in vedel je, da mu bo morala prej omeniti še svojo mamo. Prav zato se je tako prešerno nasmehnil, ko mu je napisala:

“Khm, pa še nekaj … danes ko prideš, da ne boš preveč presenečen. Moja mami se rada zaganja v moje tipe.”

Delal se je nevednega, a nakazal, da ga to ne moti.

“Ne bodi prestrog do nje, hehe!” je še dodala na koncu.

Stavek, ki bi večino zmedel, a ne njega, ki je dobro vedel za kaj gre. Želela je, da se do mame vede kot do nje. In se je!

Uvodno spoznavanje je precej hitro minilo. Lahko se je prepričal, da je imel Rok prav, ko je govoril, da težko oceniš katera je mama in katera hči. Bili sta kot sestri. Obe moderno oblečeni (no ja, bolj slečeni) in sta radi segali po viskiju z ledom, katerega je bilo na mizi v razkošni dnevni sobi vedno dovolj. Velika hiša je spominjala na graščino, le graščaka ni bilo od nikoder. Izvedel je, da sta se ločila in je šel po svoje, odtlej pa sami uživata radosti tega življenja.

“Vaju bom pustila sama,” je presenetila njena mama in odšla iz sobe.

Bil je presenečen saj je pričakoval, da ga bosta začeli naskakovati, kot mu je povedal Rok. Pa ga je zaenkrat samo Ana. Presedla se je k njemu in ga brez kakšne pretirane zadržanosti poljubila na usta. Okus viskija se je pomešal z okusom njene šminke in pristal na njegovem jeziku. Pošteno sta se zalizala in roka mu je sama od sebe krenila za njen hrbet. Ana je imela eno tistih seksi ritk, ki bi jo ves dan trepljal, poljubljal, grizljal in seveda fukal.

“Kakšna se ti zdi moja mama? Po pravici!” je rekla z resnim glasom.

“Huh, no ja …,” se je obotavljal. “Vroča, hehe!”

Preko lica se ji je raztegnil širok nasmešek in brez besed ga je znova poljubila. Med poljubljanjem in sesanjem njegovega jezika mu je spretno odpela gumbe na hlačah, zavlekla vanje svoje vitke prste in poiskala nabreklega korenjaka. Zadovoljno je zamrmrala in pričela drkati nabreklino v svoji roki. Njegove roke so medtem spolzele za njene vroče hlačke in se s konicami prstov od zadaj dokopale vročične in pošastno potrebne češplje. Na kratko je vzkliknila, ko ji je vtaknil sredinca, nato pa se kar sama nasadila nanj.

Njena potreba je bila tako velika, da bi jo lahko opazil iz vesolja. Tako sta se obdelovala kar tam sredi belega dne, ne meneč se možnost, da bi se lahko vrnila njena mama. Za hip se je Ani to zdelo nenavadno, saj so tipi v tej situaciji panično gledali naokrog in jo spraševali: “kaj pa če …”.

Anže pa je bil predobro obveščen, a se je Ani zdel zgolj nekoliko bolj pogumen od ostalih, kar ji je bilo pri njem (poleg tega, da je bil pravi manekenček) zelo všeč. Počasi je pričela polzeti navzdol po njegovih nogah in se zlivala po njem vse dokler niso njena ljubka, srčasta usta pristala na vrhu njegovega nabreklega kurca. Zaprl je oči, ko se je tista silna vročina razlila po njem vse do jajc in nato potovala naprej v notranjost trebuha. V njem je brbotalo od vznemirjenja.

Sledili so počasni potegi, nekaj tihega cmokanja in božanja jajc, potem pa je toliko prišel k sebi, da se je odločil razpreti eno tono težke veke in pogledati mojstrico na delu. A pričakalo ga je veliko presenečenje. Za njenim hrbtom je stala njena seksi mama, si z roko v spodnjicah drgnila pičko in pohotno opazovala prizor pred seboj.

“A takole, poredneža? Za mami pa nič?” se je hudomušno hudovala.

Anže je skušal odigrati silno presenečenje, čeprav je v njem vse vrelo od navdušenja. Ni bil najboljši igralec, kar je opazila tudi njena pohotna mati.

“Hmmm, ljubček, si bil že prej tako nečednih misli?” je vprašala in se vmes povzpela preko hčerine glave, ter tako visoko, da mu je svoje mednožje nastavila povsem pred usta.

Namignila mu je, da je videti premalo presenečen in, da je očitno že med spoznavanjem mislil na to kako obdeluje obe hkrati. Bilo mu je prekleto vseeno. Zapodil je jezik po njeni mokri pički, ki je bila striktno urejena, lepo dišala in je imela enega tistih okraskov iz dlak, ki jim je rekel črtica. Pa ne le tega. V sramno ustnico je imela vdelan še pirs.

Spretno se ga je lotil z jezikom, se z ustnicami drgnil ob čarobno nabrekel ščegetavček ter prisluhnil simfoniji ječanja, vzdihovanja, cmokanja, skratka vseh zvokov kar sta jih skupaj proizvedli mama in hči. Zdaj je z rokama grabil staro za rit in ugotavljal, da mu je všeč tudi njena.

Nekoliko večja, malo bolj popolnjena, a kljub temu izredno lepo oblikovana. Tako presneto je dišala njena pička, da bi jo požrl, če bi jo lahko. Vse to je še kako dobro občutila tudi sama in postajala iz sekunde v sekundo bolj potrebna. Potem je na kratko zajela sapo, si s prsti segla navzdol in zaječala:

“Beži mala, …”

Erotični oglasiVroča usta so se umaknila z Anžetovega tiča, stara pa je s svojo mokroto počasi spolzela navzdol po njegovem obrazu, preko brade, prsi, trebuha, vse do svojega končnega cilja. Čutil je kako Ana drži za tiča in ga usmerja proti maminemu mednožju. Tako sladko je zaječala, ko se je nabila nanj, da so mu šle vse kocine pokonci zgolj ob tem. Potem se je z rokama naslonila na njegova ramena in pričela plesati Lambado v njegovem naročju.

Ana je medtem zlezla na kavč in se na vseh štirih obrnila z ritko proti njima. Ker je bila na dosegu rok, je seveda z levico krenil proti njej. Božal je njeno poplavljeno pičkico, povsem gladko in obrito do zadnje dlake. Njena ritka se je pričela premikati proti njemu in se mu bližala vse dokler ni zmogel jezika zariti med njeni ritnici. Polizal je njeno ritno luknjo, se igral z njo in se zavedal, da ga razum v popolnosti zapušča. Medtem, ko se mu je njena mama nabijala na tiča, je sam lizal vročo in potrebno pičko njene hčere, ki jo je še prejšnji večer videl samo na zaslonu svojega telefona.

Počutil se je zadetega kot takrat, ko so pri Roku prvikrat potegnili belo črtico z mize. Moč v njemu je bila neizmerna in to, da se je naenkrat igral z obema, je bil vrh njegove fukaške kariere. Nenadoma je seksi mami razjahala svojega konjiča, se spustila navzdol in ga pričela zadovoljevati z usti. Sploh ni več vedel kaj se mu dogaja. Kar naenkrat je na njem sedela Ana, mama pa mu je zamašila usta s svojim nesramnim jezikom.

“Dobro se pofukajta, se vidimo kasneje,” je rekla, vzela svoj kozarec viskija in odšla.

“Moj bog, kako nora družina!” Je vpil v sebi.

Prijel je Ano za boke, jo grobo prevalil na hrbet in naskočil od zgoraj. Zagledal se je v njene lepe prsi, jih pohotno zgrabil z rokama, mesil, ščipal noro nabrekli bradavički sredi temnih kolobarjev in se sklonil k njima. Izmenjaje ju je sesal in nežno grizljal, ob tem pa ni pozabil zabiti svojega tiča v vrelo pičko pod seboj. Ana je nemočno hlipala pod njim, se z rokama oprijemala pod rob kavča in nehote v trenutku celo podrla steklenico na pol praznega viskija z mize.

Vonj po alkoholu ju je kmalu dosegel, a se nista dala motiti. Njegovi naleti med njena potna in napeta stegna so postajali vse hitrejši in bolj grobi, Ana je kričala, on pa v strašanskem krču prvikrat prišel. Povsem brez opozorila ali kakšnega večjega obžalovanja jo je napolnil in se s telesom na koncu zlil nanjo.

“Pizda, nafilal sem te do konca,” je komajda izdavil.

“Mmmm, to imam rada,” mu je šepnila na uho in ovila svoje dolge noge okoli njegovega hrbta. “Pa mami tudi.”

DELI
Prejšnji članekMed seksom je korenjak padel dol - panika!
Naslednji članekErotika je vse
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

4 KOMENTARJEV

  1. Super zgodba, imam podoben problem hčer i n mamica! Samo kar noče se hčerka sams pokszst a je zato ali ne. Namica je pa omenila da ko jo nebo doma da lshko se s hčirko zmenim. Pa sem bol cagav da nebi trapasto izpalo. Pa po tej zgodbi se bom v prvi prilki kar odločil!

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.