Drage moje in dragi moji, čas je za prve “vroče” številke izpod rjuh Slovenk in Slovencev!

Kot verjetno že veste, je ta hip v teku velika nagradna anketa “Kako seksamo Slovenci v 2019”. Rezultate nabiramo že lep čas in tudi nabralo se je že lepo število odgovorov. Ti so zelo zanimivi in razkrivajo kako zares poredni smo Slovenci v naših posteljah (ali pa v tujih). Seveda pa ne le v posteljah hehehe!

Prvi seks pri …

Trenutni rezultati kažejo, da se največ Slovencev, svoje prve spolne izkušnje, loti pri 17 letih. Največ moških je odgovorilo, da jih je prvič seksalo s prijateljico, doma pri starših. Zanimivo, ženske so povedale, da so prvič seksale z resnim partnerjem. Kar se želja, glede kraja prvega seksa tiče, bi jih največ najraje seksalo na morju, med počitnicami.

Kje gledamo vsebine za odrasle?

Ko beseda nanese na ogled vsebin za odrasle (slike, filmi), je še vedno na prvem mestu mobilni telefon. Splet je dandanes poln tovrstnih, žgečkljivih vsebin in nič nenavadnega ni, da za ogled le teh najraje posegamo po mobilnem telefonu. Vseskozi je z nami, je majhen, skrit in nudi visoko kvaliteto predvajanja. Na drugem mestu sledi prenosni računalnik.

Sexy ozadja za telefon

Iskanje partnerja preko spleta

Največ jih je odgovorilo, da si partnerja preko spleta iščejo osebe, ki ne iščejo resne zveze. Torej, partnerja za eno noč, ali kratkotrajne intimne zveze. Večina “srečnežev” je odgovorila, da imajo spolne odnose večkrat na teden, nato sledi “enkrat na teden”, na tretjem mestu pa so že tisti, ki seksajo “bolj redko”.

Ženske si v postelji najbolj želijo moškega, ki ima domišljijo, je dobro tehnično podkovan in je nežen. Na drugi strani moški hrepenijo po ženskah, ki so vedno pripravljene na akcijo in same rade prevzamejo pobudo.

Dragi fantje, tudi punce imamo rade pobudo na drugi strani

Na vprašanje “Bi si upali vaše najljubše spolne prakse preizkusiti z osebo, ki bi jo spoznali na Urgenca.com?” jih je velika večina odgovorila z “Seveda!”. Torej, dobrodošli na brezplačen preizkus največjega sex oglasnika pri nas URGENCA.COM! Na portalu je že preko 110.000 članov, ki iščejo spolnega partnerja, naložili pa so že preko 50.000 vročih fotografij!

Kaj pa bolj neobičajne reči?

Največ anketirancev je odgovorilo, da so že seksali preko telefona in pri seksu uporabili spolne pripomočke. Ženske največkrat uporabijo klasični vibrator medtem, ko moški posežejo po obročkih za penis. Pri pozah sta si trenutno prvo mesto razdelila oralni seks in jahanje.

V prihodnje vam zaupam še nekaj drugih pikantnih podrobnosti, zato spremljajte portal Evin Svet. Lahko pa vam namignem še eno vročo podrobnost … daleč najbolj zaželena znana Slovenka med moškimi je … Tanja Žagar!!!

KakoSexamo2019_BENERJI_728x90

DELI
Prejšnji članekSexy inštruktorica joge in plesa ob drogu Sarah Mundo
Naslednji članekAvdio erotična zgodba! "Na vlaku sta se predala strastem"
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.