Avdio Video zmenkI so na voljo na mobilnih napravah!

Telefonski klic, brez da izdaš svojo telefonsko številko

Odslej lahko telefonski klic na svojem pametnem telefonu opraviš brez, da osebi na drugi strani izdaš svojo telefonsko številko!

Avdio Video zmenki so zasnovani tako, da osebo pokličeš kar znotraj URGENCA.COM – brez pošiljanja osebnih podatkov, kot je telefonska številka. Klic je lahko uspešen le, če sta oba zato, da se slišita oz. vidita na daljavo.

Avdio Video klepet v živo

Če je bil telefonski klic uspešen je čas, da vroče spoznavanje še bolj nadgradita. Ko sta oba pripravljena, se lahko dogovorita za prvi seksi video klepet.

Zakaj Avdio Video zmenki?

Nekateri med nami imamo občasno radi tudi takšno nagajivo druženje in zapeljevanje na daljavo. Neprecenljivo je, ko se ti na zaslonu v živo javi seksi oseba v vsej svoji izzivalnosti!

Še posebej dobrodošla storitev je to za vse tiste, ki se zaradi trenutne situacije morda ne želite pretirano fizično izpostavljati. Vsaj ne dokler niste povsem prepričani, da je vse skupaj tako kot si želite.

Kako lahko osebo pokličem preko Avdio Video klica?

Osebo lahko preko Avdio ali Video klica pokličeš v sklopu Sporočil. Na profilu osebe, ki jo želiš poklicati, pritisneš ikono za pošiljanje sporočila. V pogovornem oknu zgoraj desno se prikažeta ikoni slušalke (avdio klic) in kamere (video klic).

Prav tako mora vsak od vaju na svojem telefonu pod nastavitvami strani (ključavnica) aplikaciji omogočiti dostop do kamere in mikrofona, v nasprotnem storitev ne bo delovala.

V primeru, da te sogovornik v Avdio Video klepetu nadleguje, ga lahko blokiraš. Če si kadarkoli premisliš, ga lahko odblokiraš. Seznam blokiranih uporabnikov se nahaja pod nastavitvami.

Storitev je trenutno v preizkusni oz. beta fazi. Če je ne želiš uporabljati, jo lahko izklopiš pod nastavitvami.

DELI
Prejšnji članekKer sexy ritk ni nikoli preveč!
Naslednji članekČlanstvo in članarina
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.