Janu ni bilo jasno, kaj se tisto leto dogaja z metulji, ampak kamorkoli se je obrnil je videl kakšnega.

Sprva zgolj v reklamah, na televiziji, v avtu mu je iz zvočnikov pribilo Metulja od Šank Rocka, metuljev let je opazil na letaku, ko je vstopil v firmo in vse skupaj je počasi pričelo dobivati smisel, ko je na sestanek prišla ona. Vsi so ji rekli “Ona”. Vpadljiva blondinka skrivnostnega nasmeška, ki je svoje poglede skrivala za velikimi, temnimi očali.

Da bi bila še bolj vpadljiva, je imela konice svojih platinastih las pobarvane rahlo roza. Na prvi pogled je bila videti kot živahna nagajivka, odeta v poslovne cunje, ki so ji bile bolj uniforma kot kaj drugega. A tudi v njih je bila videti preklemano seksi. Napotila se je proti Janovi pisarni in šele takrat se je spomnil, da imata tisti dan nek sestanek.

Ustavila se je med vrati in ga pozdravila. Med tem ko si je z elegantno potezo snemala sončna očala, jo je premeril od glave do pet. Imel je premalo časa za vse tisto kar si je želel ogledati. Sedla je nasproti njega in mu na ogled postavila svoj drzen dekolte. Še dobro, da je lahko svojo nabreklino skril pod veliko mizo. čeprav se je bal, da bi ji moral iti po kozarec vode. K sreči ni bila žejna, a je v njenih očeh opazil lakoto. Neko posebno lakoto.

Poznala sta se že nekaj časa in vedno se mu je zdelo, da sta tik pred tem, da se dobita na kakšnem zmenku. Potem pa je vedno kaj prišlo vmes. Nazadnje njen mož, ki se je odločil, da bi ločitev vendarle še malce prestavila. Imela sta nek brezvezen sestanek, ki je bil sam sebi namen. Takoj mu je bilo jasno, da je tam zaradi njega. Požirala sta se z očmi in molil je boga, da mu res ne bi bilo treba od mize. Potem je sredi pogovora nenadoma vstala ona. Sprehodila se je do vrat, jih zaprla in obrnila ključ.

seks v pisarni

“Pred nama je pogovor zelo zaupne narave,” je tiho rekla in se nasmehnila. “Tega ne sme slišati nihče.”

Utrip mu je šel v nebo, ko se je okoli mize bližala s svojimi zapeljivimi gibi. Skupaj s stolom na kolesih ga je potegnila od mize, se zazrla v izboklino in se porogljivo nasmehnila.

“Kaj pa je ljubček, nisi prenesel pogleda na moje joške?”

Potem mu je sedla v naročje, ga z vrhovi nohtov pogladila po licu in bradi, ter mu odpela prvi gumb na srajci.

“Čisto preveč si zategnjen srček.”

Konec je bilo pretvarjanja in lahko je mirne duše odložil svoje dlani na njeno mamljivo ritko. Krilo je imela strašansko oprijeto okoli nje in pomislil je, da bi se zagotovo razparalo, če bi jo zdaj klofnil po zadnjici. Ta ideja se mu je zdela zabavna, a je kmalu izpuhtela v neznano. Strastno ga je poljubila in se stlačila med njega in mizo. Na zoprnem stolu je sedel in nasloni za roke ji niso bili nič kaj všeč. On je navdušeno grabil njeno zadnjico, jo poljubljal po vratu in nadaljeval po njeni dišeči koži proti joškom.

Potem je znova videl metulje. V obliki barvnega tatuja so vzletali z njenega dekolteja in bil je prepričan, da so bili vsi prejšnji metulji zgolj opozorilo kaj ga čaka. Verjel je v usodo in tokrat bi mu kdorkoli težko oporekal. S prsti se je uspel prebiti pod tesno oprijeto krilo in se oklenil njenih nog. Potem je rob krila potiskal navzgor vse dokler ni razgaljena sedela na njegovih kolenih.

“Brez spodnjic? Kako predvidljivo,” je rekel.

“Nič ne veš o modi ljubček. Pod tako oprijetimi oblačili se perila ne nosi. Tange so pa iz mode,” se je zahihitala in pustila, da ji je s prsti segel globoko med stegna.

Roza konice njenih las so se nagajivo pozibavale, ko je nekoliko kasneje izginila pod mizo in se pričela ukvarjati z zadevo, ki je skočila iz njegove zadrge. Ura je bila tri popoldne in vsak trenutek bi lahko kdo potrkal na vrata. Pa ni. Na srečo.

Njene naličene ustnice so objele nabreklega korenjaka in se počasi spustile po njem. Zelo elegantno in zares počasi. Kot bi imela na voljo ves jeben dan. Moda mu je od ugodja vleklo v trebuh medtem ko se je pošteno naslonil nazaj v udoben naslon. Pomislil je na njenega moža in kaj bi tisti hip počel z njim, če bi ju zalotil. Nepomembno.

Užival je v njenih vročih ustih in božal njene lase platinasto roza barve. Takšne pičke so mu bile nadvse všeč. Zrele po letih, a mladostne in kar malo divje v duši. Tudi njene kolegice so bile takšne. Poznal je njeno družbo in ugotovil, da dlje kot dan ali dva z njimi ne bi zdržal. Preveč vsega, skakanja, plesa, alkohola, tavanja od žura do žura … krasno, ampak naporno.

zaigran orgazem

Raje je imel takle nežen faf v pisarni. Potem je njegovo sanjarjenje prekinil premor, saj se je odločila, da ima dovolj. Pošteno ga je zalizala, posesala jezik v svoja usta in ga pogledala v oči.

“Malo se mi mudi,” je dahnila. “Moj me čaka na parkingu. Rekla, sem da bom samo 5 minut.”

Izbuljil je uči in se kar malce prestrašil njene brutalne iskrenosti. A le za hip. Ko mu je obrnila hrbet, dlani odložila na mizo in mu svojo seksi zadnjico potisnila v naročje, je pozabil na vse ostale težave tega sveta. Z dlanmi je objel njeno lepo ritko, se sprehodil z rokami vse do njenih bokov in se ji približal z nabreklim korenjakom. Z desnico je nekoliko popravil njegovo smer in se naslednji trenutek z njim znašel v vrelem in vlažnem objemu njene sočne češpljice. Bilo je tako tiho, da se je razločno slišal vlažen cmok, ko je prodrl vanjo.

Tiho je zaječala, še nekoliko popravila položaj dlani in mu zadnjico kar sama od sebe poslala v naročje. Stal je pri miru, da se je nasadila lepo do konca in opazoval kako so ji lepo krivi njen hrbet. Potrebno je zastokala, ko se je počasi izvlekel iz tesnega objema njene muce, potem pa za nekaj trenutkov prenehala z dihanjem, ko se je vrnil nazaj. Zunaj je bilo opaziti nekaj senc za žaluzijami, a k sreči ni nihče potrkal. Pospešil je ritem in imel v mislih njeno opozorilo, da se ji mudi.

Še dobro. Tako ali tako bi mu prekmalu prišlo. Bil je preveč vzburjen, da bi lahko v prvem šusu igral gospoda vzdržljivega. Prevečkrat je že sanjaril o tem in za hip ga je bilo kar malo strah, ali jo bo sploh lahko zadovoljil. Njegov trud ni šel neopažen mimo, k sreči pa je bila svetlolasa nagajivka prav tako željna tistega orgazma kot on. Čutil je kako se ga čedalje bolj krčevito oklepa, prisluhnil njenemu dihanju, jo zgrabil za joške in se sklonil k njeni glavi.

“Mudi se ti ane?” je upajoče vprašal.

“Srečo imaš”, je dahnila in se pričela nabijati na njegovega tiča vse dokler ni zmogla več spregovoriti razumljive besede.

Ujel je zadnji vlak, se izvlekel iz opojne pasti in odložil svoj tovor med njeni čudoviti ritnici. Naslednji trenutki so bili kot z drugega planeta in potrebovala sta nekaj časa, da sta zadihala nazaj, se pričela smejati in prišla k sebi. Ko je odhajala iz njegove pisarne je bilo tajnici popolnoma jasno kaj se je dogajalo tam za zaprtimi vrati. Ženske pač vedo. Bojda že po hoji, nasmešku, drugačni barvi lic … A njej je bilo jasno že po igrivem plapolanju njenih roza konic, ki so se navihano igrale nad njenimi rameni.

DELI
Prejšnji članekMlado meso na meniju
Naslednji članek5 dejstev o spolnosti za katere niste vedeli
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.