Nekoč se je ideja o tem zdela nepredstavljiva, ampak danes … Slovenke in Slovenci se odpiramo in hrepenimo po spolnosti (tudi tisti “ta hitri”).

Je že tako, da nas dnevne obveznosti in skrbi potiskajo v nad-obrate zaradi katerih nam na koncu dneva ostane bore malo časa. Tistim, ki imajo partnerja, se velikokrat zvečer ne da ukvarjati s seksom, saj so preutrujeni. Zaradi tega pa pride do določenih, celo pričakovanih, reči.

Čeprav utrujen ali utrujena, si globoko v sebi vsaj občasno zaželi potešitve, a doma nekako vse pristane v megli. Partner, ki čepi v njej in čaka, da se bo na drugi strani kaj premaknilo, pa počasi obupava. Na koncu pa se zgodi naslednje.

sex na Urgenci

Utrujena ali utrujeni, v službi spozna nekoga, ki mu prežene utrujenost in kar naenkrat ima dovolj moči in znanja akrobacij, da se preda poželenju v avtomobilu. Drugi partner pa razočaran, ker se zadeve ne premaknejo, odklika na splet in se poda recimo na urgenca.com. In kaj se zgodi?

Na portalu kjer ima svoje seksi profile že več kot 40.000 mesečno aktivnih uporabnikov, mu najprej odpade čeljust, nato pa ugotovi, da je na ogled postavljenih celo več kot 55.000 nadvse eksplicitnih fotografiji med katerimi zagotovo najde nekoga po svojem okusu. Beseda da besedo in nenadoma se tudi sam znajde v kakšnem avtomobilu ali pa morda motelu.

Tako je v veliki nagradni anketi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev kar 59% vprašanih odgovorilo, da bi se predali strastem z osebo, ki bi jo spoznali na Urgenci. 15% jih sicer portala ne pozna, a se jim zdi zadeva zanimiva. Le 5% pa jih v tem ne vidi priložnosti zase.

Drage moje in dragi moji, kaj naj vam rečem? Poskrbite za svoje potrebe, tako ali drugače 😉.

DELI
Prejšnji članekVroča najemnica
Naslednji članekŠtevilke o spolnih navadah po svetu!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.