Javna skrivnost je, da imam na čarobnem otočku daleč od tu nesramno lepega ljubimca Adonisa s katerim vsako leto divje izkoristiva moj poletni dopust. Ampak, kaj pa letos?

Tale karantena me spravlja ob živce. Čeprav mislim, da sem na boljšem kot moja kolegica, ki je (nesrečno) poročena in sedaj ne more niti do svojega ljubimca. Kar zmrazi me ob misli, da v običajnem terminu, ko sonček poskrbi, da vse težave in skrbi izginejo, ne bom znova tam, kjer se vsako leto izgubim za 2 do 3 tedne 😲.

Še vedno se mi pripeti, da ponoči sanjam katero od najinih brezskrbnih, poletnih dogodivščin in se prebudim mokra in potrebna. Še dobro, da imam sredstvo za potešitev na dosegu roke in je vedno pripravljeno zame. Nikoli mi ni bilo žal, da sem odštela (za nekatere nesramno) veliko denarja, za umetnega tiča. Je le tehnološko daleč pred vsemi, po videzu in občutku pa lahko tekmuje s tistimi pravimi. 9 različnih hitrosti, super tih, na otip kot prava koža in premore celo grelec za popolno izkušnjo. Ahhh, moj moj 😍🔥

Kaj pa Adonis?! Občasno si piševa, ampak on je še vedno optimist. Pravi, da bo prihajajoče toplo vreme poskrbelo za vse gripe in prehlade. Konec junija, ko naj bi se odpravila na pot, pa naj bi bilo že vse po starem. Iz njegovih ust v božja ušesa … in med moje noge 🤩.

Kot bi bilo včeraj, se spomnim kako sva šla lani četrti dan mojega dopusta na izlet z njegovo barčico. Na zunaj povsem običajna barka, notri pa urejena lepše kot poslovni apartma za poslovneže, ki se hodijo tja sproščat v družbi svojih ljubic. No ja, tudi nekaj uspešnih poslovnih žensk poznam, ki počnejo enako.

via GIPHY

Nekje na odprtem sva vrgla sidro in odvrgla oblačila. Dva dni skupaj sva bila noč in dan gola. Sončila sva se na palubi, srebala izvrstne koktajle, ki jih je pripravljal kadarkoli se mi je zahotelo in uživala v glasbi, ter v trenutkih polnih erotike in nebrzdanega seksa. Mislim, da sem bila večkrat polita in z alkoholom kot v največji gneči kakšnega nočnega kluba v Ljubljani. In nato še polizana kot se spodobi. Ohhh, moj zagoreli lepotec obvlada lizanje. Nekoč sem mu rekla, da bi mesece lahko preživela tudi samo z njegovim jezikom.

Seveda je bilo to na pol v šali, kajti ponuditi ima precej več kot le svoj spreten jezik. Je pa ta vedno pobudnik prebujenja moje skrite princese razvrata, ki tiči globoko v meni. Čeprav sem zelo odprta oseba kar se spolnosti tiče, pa nekje v meni tiči prava packa, ki včasih preseneti še mene samo. Zgodi se, da se zjutraj prebudim in se nekoliko v sramu spominjam dogodkov iz prejšnjega dne. Ohh ti Eva, Evica.

Kot tisti dan, ko sva skakala v kristalno čisto morje in se potem skupaj oprhala na barki. V dvoje porabiš manj vode in, ko si na morju je treba “šparat” z njo. On mi je milil hrbet in prsi, jaz njemu nabreklo pošast, ki je prišla skupaj z njim iz vode. Šla sva se posušit na palubo, vmes pa se božala, ljubkovala in kar naenkrat sem imela njegove ustnice med nogami. S tistim spretnim jezikom je popolnoma razvnel mojo muco in boki so mi kar sami od sebe silili v zrak. Imela sem polno češpljo njegovega jezika, z rokami pa mi je pomagal ostati na mestu pred njegovim obrazom. S takšno lahkoto me je držal v zraku, da sem se lahko popolnoma sprostila.

via GIPHY

Z roko sem prevrnila kozarec s pijačo in oliva se je, nataknjena na dežniček, nagajivo skotalila proti ograji. Sonce je z vso silo sijalo na naju, ko sva se lovila po blazinah in iskala najboljši položaj. Sedla sem in se s hrbtom naslonila na ograjo, on pa je stopil k meni in se z rokama naslonil nanjo. Medtem, ko je opazoval širno morje, sem mu jaz z usti obdelovala čvrstega lepotca med nogami. Opazovala sem kako se mu krčijo zapeljive trebušne mišice. Moj Adonis je izklesan do “amena”.

Med sesanjem in ljubkovanjem tistega lepega tiča sem si z roko mencala tamalo. Pravo poplavo sem imela med nogami pa čeprav sva se le nekaj minut nazaj osušila do stopnje suhega popra. S prosto roko sem mu šla za zadnjico in z dlanjo objela napeto ritnico. Moj bog kako seksi je ta moj hudiček. In vedno pripravljen na akcijo, da zadovolji svojo malo potrebnico iz Slovenije.

Svoji najboljši prijateljici z vsakega dopusta pošljem kakšno provokativno fotko. Prav lani sem naju slikala gola na palubi in jo spravila v delirij. Nalašč sem v objektiv ujela njegovo “bogastvo”, da se je lahko na lastne oči prepričala, da ne lažem. Mene je pa itak že velikokrat videla golo. Kaj pa je to takega, hehe.

Čeprav sem rada lizala njegovega tiča in opazovala vsako njegovo nabreklo žilico in tisto sijočo veliko glavico, pa sem si ga nepredstavljivo želela v sebi. Roka je svoje opravila, v muci sem imela že po tri prste hkrati in enostavno moral je dokončati začeto. Kar tam sem se obrnila na vse štiri in zdaj sama gledala v daljno modrino. Z visoko dvignjeno ritko nisem rabila čisto nič več govorit.

via GIPHY

Naslednji hip je skozme zapeljal super hitri vlak in me pognal pred vrata raja. Noge mi je krivilo od ugodja, ki je spreletavalo moje telo. Namesto modrega morja in neba sem videla le še pobliskavanje na gladini vode in z rokama objemala kromiran drog ograje pred seboj.

Želela sem si ga še. Še enkrat … mogoče še dvakrat. Pri njemu obožujem dejstvo, da nima nikoli dovolj. Za hip sem se v mislih preselila v njegovo telo. Opazovala skozi njegove oči tisto kar vidi pred seboj. Videla sem svojo napeto ritko, ki je proseče molela v zrak, napeti in razprti ritnici in njegove roke, ki so jih grabile ves čas. Palca je zarinil globoko med hlebčka in nežno masiral tesno sosedo, njegovega tiča polne češplje. Takrat sem se še bolj krčevito oprijela svetleče ograje pred seboj, sklonila glavo in med zobe ujela pobeglo olivo. Previdno sem jo pregriznila do koščice, posrkala slan sok iz nje in z jezikom odstranila dežniček.

“Mmmm, da jo ljubček, kaj jo samo božaš,” sem ga vzpodbudila in pričela grizljati slano-grenki sadež v ustih.

Še vedno sem gledala skozi njegove oči. Videla sem kako se je sklonil in s tal pobral masažno olje, ga z viška iztisnil naravnost med moji razprti ritnici in pošteno naoljil. Potem je počasi izvlekel svojo pošast iz oklepajoče muce in pričel božati malce višje. Mešalo se mi je od ugodja in nestrpnega pričakovanja. Glodala sem tisto olivo, nežno v ritmu plesala z boki in se prepustila prodirajočemu korenjaku. Počasi a zanesljivo je vstopal milimeter za milimetrom, moji udi so bili napeti, v prsih me je tiščalo od napetosti, ritka pa je sproščeno potovala po njegovem nabreklem udu. Koščico sem stisnila med ustnice, da jo je odneslo preko palube v vodo, potem pa sem si dala duška.

Sredi oceana … daleč od zaliva,
kar pišejo zgodbe,
midva živiva.

– Eva

DELI
Prejšnji članekTokrat vse o penisu
Naslednji članekSeks vici!
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.