Ekspresno hitro se na trgu erotičnih igračk pojavljajo novi in novi produkti, ki so pokazatelj tega, kaj si trg v resnici želi. Pa si res?

Če gremo ljudje zares v to smer, potem me je na smrt strah!

Osebni stik že nekaj časa zamenjujejo različni nadomestki v obliki dildov, vibratorjev in masturbatorjev. Pa v mejah normale, ali kadar je človek sam, s tem sploh ni nič narobe. Kot tudi ne, če si z erotičnimi igračkami malce popestrimo dogajanje v postelji med seksom. Problem vidim v vzorcu, ki postaja čedalje jasnejši. Ljudje se vse pogosteje izogibajo stikom in zvezam, ter svojo spolno potešitev iščejo na drugačen način.

erotične igračke

Ženske orožarne so polne

Drage moje, morda tega niste vedele, a naši fantje, možje in ljubimci, so na naše erotične igračke do neke mere kar nekoliko ljubosumni. Če denimo želimo v posteljo privleči svojega roza prijatelja in popestriti spolni odnos, bo on užaljen češ “a jaz nisem dovolj?” Prav tako ob pogledu na poln predal igračk v nočni omarici, ki je na dosegu roke. Vibrator, dildo, kroglice, lubrikant itd.

Punce! Sexajmo raje v živo! Preizkusi brezplačno!

Vse to moške dela po eni strani vzburjene, na drugi pa jih plaši, da ne bodo kos našim neutrudnim “pomočnikom” do vesoljnih orgazmov. Dejstvo je, da spolne igračke za ženske obstajajo že od pamtiveka in nabor se samo še veča. Kaj pa moški? Kaj je erotična industrija doslej ponudila moškim?

Podhranjeni moški dobivajo svoje igrače

sex lutkaČe je v preteklosti veljalo, da moški nimajo kaj prida izbire na trgu erotičnih igračk, pa se v zadnjem času stvari ekspresno spreminjajo. Naši fantje namreč dobivajo čedalje bolj prepričljive zadeve za spolno potešitev in v določeni meri so te igračke videti že kar srhljivi nadomestki pravih žensk.

Če smo me vajene v roko vzeti svoj eleganten dildo in se pod odejo malce poigrati, pa so moškim predstavili prave ženske, ki so videti strašljivo realne in so vedno na uslugo. Ponekod po svetu odpirajo celo bordele s takšnimi sex lutkami!

Tako na primer lahko v tujini naročijo silikonsko lutko v realnih dimenzijah, z vsemi odprtinami (usta, vagina, danka) in kožo, ki je na otip povsem enaka človeški. Še več! Sedaj so te prve modele nadgradili še z grelci, ki poustvarijo toploto človeškega telesa, vagine se vlažijo same od sebe, nekateri modeli pa se celo premikajo do te mere, da je lahko moški pri miru medtem, ko mu njegova robotska princesa z vročimi usti obdeluje korenjaka.

Fantje, punce rabimo pravi sex! Preizkusi brezplačno!

Bomo seksali samo še z roboti?

Začudena EvaIzdelovalci so opazili zaskrbljenost žensk, a namesto, da bi jih pekla vest, ker ljudi odmikajo narazen, so raje proizvedli nekaj podobnega še za ženske. Torej moške silikonske lutke v naravni velikosti, z vedno trdim tičem, ki buri domišljijo. In kam vse skupaj pelje naš človeški rod?

Očitno po poti izničevanja medosebnih odnosov in odstranitve telesnega stika v bližnji ali daljni prihodnosti. Sprva se bomo samo še parili za naraščaj, kasneje bomo donirano, ali preko spleta kupljeno spermo, ženske vstavile v velika robotska jajca in se oplodile kar same.

Je to prihodnost ki si jo želimo?

Resno vas vprašam. Vem, da je kdaj pa kdaj fino zlesti pod odejo in se poigrati, ali pa Eva pomežikzoprn ponedeljek popestriti z japonskimi kroglicami, ki nam namesto ravnih ust narišejo nasmešek na obraz, čeprav je šef zajebano tečen. Ampak drage moje in dragi moji, bomo zares seksali samo še tako?

Jaz prav gotovo ne! Še vedno se bom tu in tam poigrala tudi sama, ali s partnerjem, kot tudi še naprej redno klikala po spletnih erotičnih trgovinah, ampak … seksati hočem tudi v živo, naravno, tako kot to počnem od nekdaj! S pravim žrebcem v postelji, kateremu tista stvar tam doli utripa, kot najbolj napeta žila na tem planetu.

Samo zame!

DELI
Prejšnji članekEva na pomoč | Prehitro mu pride!
Naslednji članekPomočnica za vse
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.