Rdeče petke in najbolj seksi zadnjica odeta v črno čipko s pripisom “čakam te v tvojem darilu”. To je bilo vse kar je dobil na svoj telefon z njene strani.

Všeč mu je bila njena nagajiva narava in dejstvo, da je bila lahko vedno potrebna in pripravljena na seks. Ne le to, želela si ga je tudi takrat, ko sam ni mogel. Pa ne, da mu ne bi stal pač pa zaradi delovnih obveznosti ali pa tistih do svoje žene. Imela sta krasno in vroče razmerje, ki se je zakuhalo na Urgenca.com. In čeravno si kdo misli, da so tovrstne vroče zgodbice izmišljene, je tale še kako resnična. Potrebno “muco” poznam osebno.

erotika in erotični oglasi

Rad jo je razvajal z dragimi večerjami, jo vozil v kino, na izlete in ji kupoval draga darila. Že res, da je bila s 26-imi precej mlajša od njega, a vsega tega sploh ne bi rabil. Zdel se ji je neskončno šarmanten in seksi. Da je imel denar je bila le še ena prednost, vendarle pa bi se dajala z njim tudi kar tako.

On je bil nor nanjo in to je še kako dobro občutila takrat, ko sta se nažigala po več ur skupaj. S kratkimi premori seveda, a je vendarle včasih pomislil tudi na to, da mu bo morda enkrat le preveč. Tega trenutka se je bal, a hkrati užival v tistih, ki so bili na voljo. Mladenka mu je velikokrat nagajivo potegnila korenjaka iz hlač kar med vožnjo pri belem dnevu. Kaj dosti pri tem ni mogel storiti, resnici na ljubo pa niti ne bi hotel. Fafanje med vožnjo po mestu medtem, ko te lahko vsak hip nekdo zasači … totalen adrenalin.

Nekoč jima je hupal voznik kamiona kateremu se je nenadoma odprl pogled na pornič v živo. Samo nasmehnil se mu je nazaj in skomignil z rameni. Bogi revež, čisto nič ni mogel hehe. Da bi si zamazal hlače se ni nikoli bal. Rada je goltala njegovo spermo ne glede na to koliko jo je pridelal. Posesala jo je iz njega do zadnje kapljice, da so mu jajca večkrat skorajda ušla v trebuh.

Znala sta se ustavit na počivališču in se posekat do konca. Ni bila ravno tiha punca. Vpila in vzdihovala je, da so se prebudili vsi kamionarji, ki so tam lovili svoj obvezen počitek. Nekdo se je zadrl:

“Daj še meni malo!”

Verjetno ena najbolj šokantnih izkušenj zanj je bila tista pri njemu doma. Obiskala ga je kljub temu, da je bila takrat doma tudi žena. Zlagala se je, da je tam službeno in mu je prinesla neke papirje. Urejena kot zapeljiva tajnica je odlično odigrala vlogo kljub temu pa vznevoljila njegovo ženo pa čeprav sta živela življenje cimrov s faksa in nikakor ne kot partnerja.

Medtem, ko je spodaj pripravljala reči za otroka, je zgoraj teklo v potokih. V delovni sobi se je slekla do spodnjega perila in na njegovo grozo začela slačiti še njega. Kurac mu je stal kot zabetoniran kljub vsemu strahu, ki se je pretakal po njem. Zdaj zdaj bi lahko žena odprla vrata pa čeprav nikoli ni kar tako hodila gor. Morda bi prišla zanalašč, ker je vedela kaj se dogaja.

Sedla mu je v naročje, umaknila hlačke na stran in se nasadila nanj. Čeprav v kočljivem položaju, ni ostala tiho. Moral ji je prekriti usta s svojo dlanjo in jo grozeče gledal medtem, ko se je potrebno zvijala na njem. Hitro ji je prihajalo, a to še ni pomenilo, da je konec. Rada je prišla večkrat zapored in potem nekaj minut ni bila za nikamor. Gledala je z belim in čudno ječala še kar nekaj minut.

Spet drugič ga je presenetila v garaži firme in ga na očeh kamer pritisnila ob steno. Rekel ji je, da je nora, a ko je imela roko enkrat v njegovih hlačah je bilo konec. Kar nekaj denarja je zapravil, da se je pogodil z varnostnikom za brisanje posnetka na katerem mu je mladenka fafala sredi ploščadi. In sedaj ji je na pamet padlo nekaj še bolj norega.

Poslala mu je sliko svoje pofukljive riti, ki ga je imela še kako rada v sebi. Na sebi je imela črno čipko, ki jo ji je kupil za zadnje praznike in seksi rdeče čevlje z visoko peto. “Čakam te v tvojem darilu” ni bilo nič posebnega. Sploh za njo ne. Huje je bilo to, da je prepoznal prostor kjer se je slikala. Bila je v kabini butika s perilom kjer je delala njegova žena.

DELI
Prejšnji članekStara namizna aplikacija urgenca.COM se s 15.3. dokončno poslavlja!
Naslednji članekPogosta vprašanja na temo časovnice
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.