Glede na stanje, ki vlada ta hip v zvezi s Korono, ni odveč opomniti vse tiste, ki vas (nas) srbi med nogami, da se v največji meri izogibamo tesnim stikom z drugimi!

Kar pa ne pomeni, da ne moremo potešiti svojih potreb in se popraskati tam kjer najbolj srbi. Kako? Sami in s pomočjo tehnologije seveda!

V letu 2019 je v vseslovenski anketi o spolnosti tako na vprašanje o tem, ali so v seksu poizkusili kaj neobičajnega, kar 19% vprašanih označilo, da je to seks preko telefona in še 11% takšnih, ki so se šli seks preko video prenosa!

In zakaj hudiča v teh trenutkih ne bi še malce dvignili povprečja? Pomembno je upoštevati vsa podana navodila in se izogibati krajem kjer bi lahko bilo na kupu več ljudi. Prav tako so seveda lahko rizični zmenki z osebami, ki jih šele spoznamo. Še posebej tisti, ki iščejo zgolj avanture za eno noč, bi morali biti še bolj previdni. Seveda pa obstaja še vedno precej možnosti za potešitev nujnih potreb.

Ste že slišali za sexting?

Pri sextingu gre dejansko za seks preko telefona 📱. Ali je to preko besedilnih sporočil ali pa s pomočjo nazornih vročih fotografij, je povsem v domeni vsakega posameznika. Takšni pogovori znajo biti še kako vroči in pripeljati do tako želenega vrhunca.

In ne le to, sodobna tehnologija omogoča, da se takšen pogovor z lahkoto razvije tudi v dvostransko video komunikacijo 🔥.

Tudi na Urgenca.com lahko uporabiš možnost vročega klepeta v živo in izmenjavo zasebnih fotografij! Kaj še čakaš?!🔥

V časih, ko nas je za štiri stene pregnala zlobna Korona, bo tovrstno klepetanje zagotovo prišlo še kako prav.

Jaz vem, da bom še to minuto odgovorila na provokativno fotko mojega snubca, ki si dovoli pošiljati tako opolzka sporočila 😈🔥.

DELI
Prejšnji članekErotične zanimivosti (1. del)
Naslednji članekVroči spomini na malo kabino
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.