Tamara je v svojem spodnjem perilu sproščeno poležavala na postelji v hotelu in se igrala s slušalko telefona.

Ni se igrala tam spodaj, da ne bo pomote. Igrala se je z moškim na drugi strani slušalke, ki je ubogo vzdihoval, da nima časa in ji pihal na dušo kako zelo jo pogreša. Tamari je bilo za to malo mar. Dražila ga je kadarkoli je le mogla in tudi tokrat ni bilo nič drugače.

erotika in erotični oglasi

“Saj veš ljubček, če te ni pač zamujaš.”

Na drugi strani je bilo slišati globok vdih in potem nekaj trenutkov ničesar.

“Saj si sama ane?” je končno vprašal.

“Trenutno sem,” ga je dražila dalje.

“Kako misliš trenutno? Ta moment, danes, na sploh?!”

“Sem ti rekla, da trenutno bučman,” ga je jezila naprej in se mu nagajivo hahljala v slušalko.

Potem je v njeno sobo nekdo vstopil in se približal postelji. Bil je zelo postaven moški odet zgolj v spodnjice in kožo je imel še vedno vlažno od prhanja.

“Jaz sem pripravljen,” je rekel brez potrebne uvidevnosti glede na to, da je bila na telefonu.

“Kdo je to?!” se je zaslišalo na drugi strani.

“Tooo? Ah, nihče ljubček. Ti kar porihtaj biznis pa se kasneje slišiva.”

Moški na drugi strani je bil osupel, tisti v sobi, ki je ponosno nastavljal svoje mednožje pa niti najmanj prizadet. Dol mu je viselo kaj počne ona. No ja, vse bolj pokonci je bilo v njegovih hlačah. Po vseh štirih se je splazila k njemu in svoje prste spretno zataknila za rob spodnjic. Pri tem se je sladko oblizala po ustnicah in ga pogledala v oči.

Ko je potegnila za rob spodnjic je proti njenemu obrazu izstrelilo njegovega trdega tiča.

“Wooohhooo!” je presenečeno vzkliknila. “Kakega kurca imamo tu?!”

Sicer v sobi ni bilo slišati, ampak v nemarno odloženi slušalki je bilo slišati hreščanje in vzburjen glas:

“Kurca??? Kakšnega kurca Tami?! S kom si pizda?!”

Z jezikom je obliznila nabreklo pošast pred seboj in s prsti segla pod velika moda. Moški je zadovoljno zamrmral in napel svoj trebuh. Roke je sprva uperil v boke, kasneje pa desnico položil na njeno glavo, ki se je takrat že prav prijetno zibala naprej in nazaj. Tamara je imela zelo lepa in vroča usta v katerih se je tako dobro počutil.

erotična zgodbica

“Dobro fafaš mala,” je priznal.

Glas v telefonski slušalki je znova sam sebi zaklel in povedal nekaj krepkih.

Moški je pogledal proti uri na steni in se nejevoljno namrščil. Ni imel več veliko časa, zato je s prsti zaril v njene svetle lase, jih zgrabil in jo najprej potegnil od sebe, potem pa nekajkrat nesramno nabil na svojega korenjaka, da se ji je pošteno zaletelo. Oči so ji napolnile solze in končno tudi stekle po obrazu, ko je njegov prijem vendarle nekoliko popustil, da je prišla do zraka.

“Fakkk kolk dobro!” je bila kljub temu navdušena.

“Nimam več časa, daj mi tole tvojo rit. Ves dan jo že sanjam.”

Tamara se je ustrežljivo obrnila okoli in še vedno na vseh štirih nadvse izzivalno nastavila svojo lepo ritko. Potem je nekoliko usločila hrbet, s prsmi legla na posteljo in mu pripravila svoje telo kot si ga je lahko zamišljal le v najbolj drznih sanjah.

Ni čakal. Bil je precej nestrpen in je svojega trdega tiča takoj popeljal med njena stegna. Zasadil ga je v njeno mokroto in zabil čisto do konca, da je od presenečenja vzkliknila. Potem je v roki ujel njeno zapeljivo zadnjico in si jo nabijal nase medtem, ko je stal povsem pri miru.

Tamara je ječala in ga vzpodbujala, glas v slušalki pa je popizdeval. Moški je užival v njeni vroči češplji kar je nekajkrat z nadvse sočnim besednjakom tudi priznal. Z dlanjo jo je usekal po zadnjici, ona pa je le na kratko kriknila in ga pozvala naj ne preneha.

“Še me daj … daj me poriti, mmmm daj meee!”

Trudil se je na vso moč, barval njeni ritnici v rdečo in ob tem zabijal svojega tiča globoko v njeno poplavo. Potem se je nenadoma umaknil, prijel pri korenu utripajočega uda in ga z vrhom naslonil med lepo razprti ritnici. Z mokrim udom je drsel navzdol vse do njene danke, se ustavil, malce pobožal okoli nje in iz ust spustil dolg pljunek, ki je sedel ravno na pravo mesto.

“V rit te bom,” je dejal brez kančka čustev.

Tamara je obrnila obraz na stran proti slušalki, ki je ležala ob vzglavniku in prislonila svoja usta zraven.

“Si slišal lubi? V rit me bo.”

Iz slušalke so prihajale nerazumljive besede, kletvice, žalitve, a tudi določene nerazumljive prošnje.

“Jah glej, če te ni  … zamujaš,” je le še dodala in odložila slušalko na hotelski telefon.

DELI
Prejšnji članekŽenske ki so želele spreobrniti homoseksualce
Naslednji članekEva predstavlja | Vodič po deželi užitkov 2.del
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.