Ni potrebno biti diplomirani psiholog, da prideš do ugotovitve, da je ljubezen slepa. No, vsaj na začetku veze. Takrat si želiš vsak trenutek preživeti z najnovejšo simpatijo, fantje pa celo kar nekoliko zanemarijo stare prijatelje in nedeljske nogometne tekme.

Pravzaprav bi svojo svežo izbranko najraje tisti trenutek zgrabil in jo nesel v posteljo, ali celo pred matičarja. K vsemu temu seveda spadajo tudi maratonski pogovori s katerimi se spoznavata in odkrivata, ampak ali si kdaj pomislil, da so stvari, ki jih njej čisto na začetku nove veze le ni potrebno vedeti? Zate sem jih izbrala deset!

Varanje

1. Število žensk s katerimi si do zdaj seksal

Eno je o tem govoriti s prijatelji v baru, povsem nekaj drugega pa je to priznati svoji simpatiji. Zakaj bi ji sploh govoril kaj takšnega? Da boš izpadel večji frajer? Malo verjetno, največ žensk, oziroma deklet, bo zgolj šokiranih, da jim to pripoveduješ. Brez skrbi, prej ko slej bosta prišla tudi do tega in takrat si naredi uslugo in spusti vse tiste pijane “onenightstand” avanture, ko si bil tako pijan, da zjutraj nisi vedel kdo je dekle zraven tebe. Saj moški potrebuje tudi skrivnosti, mar ne?

2. Finančno stanje

Ni važno ali imaš odlično plačo, ki ti omogoča razkošno (in razuzdano) življenje ali si neprostovoljni d.o.o. (dolžan okrog in okrog), na začetku veze naj bo tvoje finančno stanje tabu tema. Če se boš hvalil kako zelo premožen si, jo lahko to popolnoma odbije, saj utegne pomisliti, da je zate le še ena od igračk, ki si si jo omislil, ker si jo pač lahko, če ji boš razlagal o svojih dolgovih in kreditih pa bo avtomatično sklepala, da bo morala celo življenje vzdrževati še tebe in njena ohladitev bo pravzaprav logična posledica. Zaenkrat imata ločene finance, ne bodi preveč razsipen, še manj pa skopuški in ji pusti, da sčasoma sama odkrije kakšno je v resnici tvoje finančno stanje. In ja, medtem morda lahko tudi pokriješ tisti minus na bančnem računu.

3. Starši

Ja, tvoji starši so zlati. Mama te še vedno vsak dan razvaja, saj ti pripravlja točno tiste jedi, ki jih imaš najraje, opere in zlika ti oblačila ter pospravi sobo, oče pa ti kupi vse kar si želiš. Si res prepričan, da je to nekaj s čimer boš na dekle naredil vtis? Utegne namreč pomisliti, da si povsem navaden mamin sinko, ki ne zna skrbeti zase, le kako bi torej lahko poskrbel za oba? Če ti je do dekleta resnično veliko, poprosi mamo naj te nauči pripraviti vsaj jajca na oko in vklopiti pralni stroj še preden dekle samo opazi, da si popolnoma nesamostojno bitje.

4. Tvoji strahovi in slabosti

Vsak človek na tem svetu ima kakšno fobijo. Pri nekaterih so te močnejše, pri drugih ne toliko, ampak je ni osebe, ki se ne bi česa bala. Kače, kri, višina, globoka voda, zobozdravniki … Ne cvili ji kako te je groza beloušk, odvzema krvi, plezanja na razgledne stolpe, jadranja ali rutinskega pregleda zobovja. Nepisano pravilo je, da je moški zaščitnik svojega dekleta, ki se ne boji ničesar. Prilik da ji zaupaš svoje šibke strani bo še zelo zelo veliko, če jih seveda medtem ne bo odkrila sama. V kakšnem živalskem vrtu recimo.

5. Straniščne aktivnosti

Nekoč smo že ugotovili, da moški sovražijo, če jih dekle zmoti med opravljanjem velike potrebe, ampak obstaja še ena plat tega problema. Verjemi, da nanjo ne boš naredil vtisa, če ji boš šel razlagati, da izredno rad rešuješ sudokuje (ampak tiste prave, oziroma “vražje”) ravno na stranišču, ker zaradi hemeroidov tam ostaneš nekoliko dlje, ali pa ker ti je enostavno všeč, da imaš tam mir.

masturbacija

6. Razuzdanost tvojih prijateljev

Če ji boš vneto razlagal o pijančevanju in razvratnem življenju tvojih prijateljev, dekle ne bo pomislilo: “uf, kakšni packi so ti tvoji kolegi, še dobro da sem naletela ravno nate”, temveč povsem obratno. Pomislila bo namreč, da si se toliko let družil z njimi, torej tudi sam nisi kaj dosti drugačen. Seveda pa se zna zgoditi tudi drug, bolj neprijeten scenarij. Če boš pripovedoval kako tvoj najboljši prijatelj vsako soboto konča z drugim dekletom, se boš moral kmalu odločati med njim in njo. Težka dilema, kajne?

7. Samozadovoljevanje

Ni važno ali smo v resni vezi, odprti vezi ali samski, samozadovoljevanje je nekaj kar moški enostavno obožujejo in to pač počnejo in bodo počeli pa če se svet na glavo postavi. Bodimo pošteni, tudi punce se rade kdaj pa kdaj potešimo same in s svojimi ljubkimi igračkami. Vsi domišljijski prizori, vsi perverzni filmi in vse skrbno shranjene (in skrite) fotke naj ostanejo v domeni tvojih spominov. Ne samo na začetku veze, najbolje bo, če svojemu dekletu ali življenjski partnerki o tem sploh ne razlagaš.

8. Nezvestoba do bivših

Enkrat prevarant, vedno prevarant, bi lahko poslovenili vsem dobro znan pregovor. Ne, sploh ni pomembno ali si bivšo prevaral enkrat ali desetkrat. Še manj ali zato, ker je najprej ona tebe, ker si bil preveč pijan, da bi vedel kaj delaš, ker je grdo delala s tabo ali iz kakšnega četrtega razloga. Nobeno zatrjevanje, da je ona drugačna, da pri njej čutiš nekaj kar nisi še nikoli, da ti to pri njej nikoli ne bi prišlo na misel, ne bo pomagalo. V njenih očeh boš vedno ostal zakoreninjen kot fant, ki je zmožen prevarati svojo drago in to ostal celo življenje, oziroma vse dokler boš z njo.

9. Pijanski pohodi in nore zabave s prijatelji

Le kdo iz tvoje druščine bi lahko pozabil na tisto noro noč na hrvaški obali, ko ste se najprej pošteno napili, se stepli s parimi domačini, razbili pol bara in končali v zaporu? S pripovedovanjem takšnih in podobnih dogodivščin, v njenih očeh ne boš postal mačo, ki si upa, temveč zgolj idiot, ki izgubi kontrolo nad samim sabo, ko spije malo več alkohola. Kar si počel, ko si bil samski, naj ostane med tabo in tvojimi prijatelji, kdor je bil tam pač ve kako je bilo, ostalih pa se ne tiče. Dekletovega srca z opisovanjem teh dogodivščin ne boš osvojil.

10. Tvoje bivše!

Za konec pa še nekaj kar je zelo tanek led, na začetku vsake nove veze pa še posebej. Kar si imel z bivšo ljubeznijo, si imel z bivšo ljubeznijo. Z njo si bržkone zaključil za vse večne čase, kar sta imela pa vsaj poskusi kar čim dlje zadržati zase. Prav tako ji ni potrebno vedeti, da polovica stvari v tvoji sobi ali stanovanju še vedno stoji tako kot si je to zamislila ona in ne, v nobenem, ampak res nobenem primeru je ne primerjaj z njo pa naj se gre za še tako zelo pozitivno stvar. Pomislila bo namreč, da si še vedno zaljubljen v bivšo in če ji je ona tako zelo podobna, kaj neki potem sploh delaš z njo, oziroma zakaj nisi ostal kar v stari vezi.

DELI
Prejšnji članekJesenska avantura
Naslednji članekKaj stoji za psihologijo užitka in bolečine?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.