Daj me po ritki

eroticne_zgodbe_po_ritki

Spoznati bejbo, ki je po tvojem okusu je včasih misija nemogoče. Včasih pa jo spoznaš, lepotico, ki trga gate in jo požiraš z očmi, tič ti ves čas stoji … potem pa te še dodatno “strese”!

Sandra je bila temnolasa, skrivnostna lepotica, ki je lahko omrežila kogarkoli je hotela. A v družbi je vedno delovala nekoliko nedostopna, če si se ji približal. Rada je flirtala in na ta način delala kljukice, ko so se pred njo zvrstili potrebni snubci, dala pa je le tistemu, ki jo je zares pritegnil. In bila je izbirčna.

erotična zgodba Grešnica

Jan je bil eden teh ob katerem se je počutila drugače. Nekaj je bilo na njem. Temen, postaven in tiste njegove oči …. Ni vedela za kaj točno gre, a deloval je kot magnet za spolno nepotešene ženske. Zdelo se ji je, da bi jo lahko popeljal do orgazma ne da bi se je sploh dotaknil.

Je to mogoče? Seveda je, če se vmes sama dotikaš tako kot naj bi te on. Do prvega orgazma jo je popeljal iz 200 kilometrov oddaljenega kraja. In, če je tako dober v živo, potem … Sandri se je mešalo od pohote. Želela si je občutiti njegovega trdega kurca, posesati iz njega vse do zadnje kapljice, potem pa se nasaditi nanj in ga popolnoma uničiti.

Dobila sta se na polovici poti. Dala je predlog, ki ga je on dodelal in privoščila sta si savno, nekaj plavanja v bazenu, potem pa še večer in noč v hotelu. Bila je božanska in popolnoma enak se je tudi on zdel njej. Energija med njima je bila silovita in samo bog ve kako sta zdržala v savni, da se nista obdelala, ali pa v bazenu, ko sta se nekajkrat objela in poljubila.

Erotični oglasiSandra je bila kar malce jezna nanj zaradi tega. Če bi šlo za koga drugega bi se obrnila in šla domov. Tega nikoli ni prenesla. Vedela je, da je vroča in kaj naredi tipom v glavi, zato ni prenesla, če si se ji v tistem trenutku lahko odrekel. Po drugi strani pa je bil Jan tak misteriozen lepotec, da jo je vse skupaj le še bolj podžgalo.

Njun prvi seks v sobi je bi precej spodoben, ampak dokaj običajen. Vsaj za njene standarde. Pustila ga je, da pokaže kaj mu je všeč, a ji razen trdega tiča, ki se nikoli ni ustavil ni pokazal kaj več. Ležala je na trebuhu in ga gledala v oči. Z ritko je ves čas nagajivo poplesavala sem in tja ter se rahlo grizljala po ustnici. Rajcalo ga je in še vedno je imel trdega. Nesramežljivo ga je razkazoval medtem, ko jo je naslonjen na komolec opazoval.

“Daj me po ritki,” je nenadoma rekla nekoliko tiho.

super ritka

V očeh ji je bilo videti, da v njej vse vre od potrebe, da si želi še in, da si predvsem želi več. Zakaj ni mogel dojeti vsega tega že prej? Jo le zajebava in draži, da se ji popolnoma zmeša? Mogoče, ampak potem se igra z ognjem. Po eni strani zato, ker bi mu lahko ušla domov in je nikoli več ne bi videl. Po drugi strani pa zato, ker si niti predstavljati ni mogel kakšna je, ko se ji popolnoma strga.

Ker se ni niti zganil je naredila nekoliko užaljen obraz in še enkrat proseče dejala:

“Daj me po ritki.”

Jan se je nasmehnil in najprej odkimal.

“Ne tepem punc.”

Potem je z užitkom opazoval njen izraz na obrazu. Malo je manjkalo pa bi jo razneslo. Njeno užaljenost si lahko videl z zaprtimi očmi. In nato je nenadoma počilo, zaskelelo in sladko zabolelo.

Kratko je zaječala in ostala odprtih ust in oči, ko je njegova dlan ostro pristala na njeni ritnici. Vseh pet prstov se je kmalu narisalo na njej in potem še na drugi strani. Blazna od jeze, ker je najprej ni hotel in pod navalom adrenalina, ko jo je nepričakovano usekal, se je znašla v nekem prav posebnem deliriju. Ko se je prevalil na njen hrbet in pričel s trdim tičem otepati njeno žgočo ritko se ji je mešalo. Bila je mokra kot bi ji pravkar malo ušlo in prodrl je vanjo kot za šalo. Ni je več spraševal po kondomih, saj mu je zabičala, da niti slišati noče zanje.

Njena rožnata ritka se je začela privzdigovati in tiščati v njegov trebuh. Naslonil se je na kolena in z rokama pograbil boke, ki so vse hitreje suvali proti njemu. Potem jo je znova usekal. Še močneje in brez opozorila. Njeno ječanje, stoki in kriki so ga delali še bolj potrebnega. Sandra je v bolečini uživala skoraj tako kot v vsakem novem orgazmu. Bila je ena tistih srečnic, ki prihajajo v valovih in zaporedno.

 

Nikoli ni imela dovolj ali potrebovala počitka. Zdaj pa je naletela še na tiča, ki se ne ustavi in je lahko trd čeprav je pravkar izbrizgal konkretno porcijo vrelega semena po njej ali vanjo. Obrnil jo je na hrbet in si njene noge potisnil preko ramen, da mu je z ritko skorajda sama sedla na tiča.

“Da ne bi,” je nekako neprepričljivo dejala in se zarežala skozi zobe.

Mokrega tiča je pričel riniti v njeno tesno ritko pri tem pa z eno roko potiskal njeni zapestji ob posteljo za njeno glavo, z drugo pa se s prsti oklenil njenega nežnega vratu. Bolj jo je stiskal zanj, bolj je bila njena ritka voljna in bolj seksi izraz je imela na obrazu. Več kot očitno je imela rada grob seks. Ko ga je imel do polovice v njej ji je dovolil, da je za hip zajela sapo, potem pa se zaril vanjo do konca in ponovno tesno objel njen vrat.

Oči so se ji pri tem zasolzile, a se je videlo, da noro uživa. Njen orgazem je bil tako silovit, da ji je nekajkrat brizgnilo iz češplje in je zalila njegovo mednožje, on pa se je pri tem neusmiljeno zabijal vanjo in jo ves čas nesramno gledal v oči.

Ko sta obležala drug poleg drugega in samo lovila sapo, je bilo v sobi čutiti nekaj povsem novega. Neko energijo za katero se je zdelo, da bo raznesla tisto sobo in celoten hotel poleg. Sandra je končno dobila jebača po svoji meri, on pa je mislil, da je videl vse.

Pa ga še niti pofukala ni …

DELI
Prejšnji članekKaj stoji za psihologijo užitka in bolečine?
Naslednji članekVroča punca
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

3 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.