Pomladne temperature so naravnost mamljive, prebuja se narava in prebujajo se tiste žgečkljive ideje za razvedrilo v naravi.

Ko je na zaslonu telefona videl izpisano njeno ime, je kar debelo pogledal.

“Brina?! Kaj pa ti?”

“Jaaa kaj? A te ne smem kar tako malo poklicat?”

“Lahko, itak. Ampak nazadnje sva se slišala … kdaj že? Lani spomladi?”

In potem se je spomnil. Takrat je prišla do njega z željo po sprehodu v naravi saj je bilo vreme naravnost idealno. Prijetno toplo, v bližini veliko narave in sprehajalnih poti, ampak on ni nek klasični sprehajalec. Ko je pozvonila je še razmišljal je o tem, da bi jo zavrnil s katerim od svojih brezzveznih izgovorov, potem pa je odprl vrata. Stala je tam pred njim vsa seksi v mini plaščku in razkazovala svoje lepe, dolge noge.

Nič kolikokrat je že plezal in se slinil po njih, a takrat že dolgo nista več “srala”. Takšno kot je bila, bi jo z veseljem sprejel in si vzel čas zanjo, ampak sprehajal se pa vseeno raje ne bi. Itak ga je čakala še gora nedokončanega dela za revijo, urednik pa mu je težil za vratom vsak dan. Ampak Brina ga je v trenutku povsem prevzela. Nekaj je bilo v njenih očeh kar mu je pravilo, da morda le nima v mislih samo sprehoda. Bilo je prepozno, da bi si izmišljal izgovore. Jakna, superge in gas.

Ko sta prispela do gostega drevoreda se je ona spomnila:

“Še veš kaj sva nekoč počela tule?”

Kako se ne bi spomnil, ko pa ga je jezdila na leseni klopi v katero sta tisti hip gledala. Spomini so privreli na plano in najraje bi svoje roke ovil okoli nje, ji s prsti zlezel pod plašček in preveril ali ni nemara znova pozabila spodnjic kot takrat. Pa je prvi korak storila ona. Obesila se mu je okoli vratu, ter ga nepričakovano poljubila.

erotika in erotični oglasi

Tega res ni pričakoval saj je menil, da je njuna skupna zgodba končana. Verjetno ji je manjkalo po zadnjem razhodu kak mesec nazaj Ker je mlado damo očitno premetavala pomlad pa ji je sklenil pomagati. Z dlanmi se ji je spustil po hrbtu vse do zadnjice, jo preveril in s tem izzval njen nasmešek.

“Je kaj večja kot nazadnje?” ga je vprašala med smehom.

“Khm, kaj pa vem no. Mogoče malo,” je špiknil in takoj dobil po ušesu.

“A imaš na sebi podobno spodnje perilo kot nazadnje?”

“Boš pa že pogledal,” je rekla in zapičila svoj pogled vanj.

eroticna zgodbica v naraviNjene ustnice so bile tako hudo privlačne, pa še našobila jih je ravno prav, da je kar dobro vedel kako se bo vse skupaj končalo. Prekril jih je s svojimi in medtem s prsti smuknil pod plašček, ki je komajda zakril njeno seksi ritko. Lagal je, da je večja. Bila je naravnost popolna, takšna kot se jo je spomnil. In bila je odeta v enako perilo kot nazadnje. NIČ!

Že od doma je šla vsa potrebna in komaj čakala, da ga vidi. Zdaj mu je bil jasen njen namen s sprehodom. Obujanje točno določenih spominov in spretno nastavljena past v katero se je seveda ujel. Z največjim veseljem je stopil vanjo. Ampak kar tam, sredi belega dne? Nazadnje je bilo vendarle malce bolj proti večeru.

“Pa se ja ne bojiš?” ga je dregnila.

Čeprav sta bila sama in daleč naokoli ni bilo nikogar pa se mu je v ustih vseeno naredil cmok. Potegnila ga je za roko na stransko pot kjer sta po nekaj korakih obstala obkrožena z drevesi in grmičevjem.

“Bo tule v redu?” se mu je zarežala v obraz. “Hočem te!”

Potem ga je prijela za dlani in si jih potisnila pod plašček, ter navzgor. Z desnico je nato smuknila med njegove noge in se razveselila izbokline, ki je še nikoli ni razočarala. Previdno je odpela zadrgo, odpela gumb in vtaknila roko v toplo gnezdece njej ljubega kačona. Nežno ga je premetavala sem ter tja kolikor je pač lahko in opazovala njegov odziv. Imela ga je točno tam kjer je hotela. Mehak v mislih in trd tam spodaj. Potem mu je obrnila hrbet, se z dlanmi uprla na drevo in mu ritko potisnila proti naročju.

“Jaz bom na straži opazovala, če kdo pride,” je bila igrivo razpoložena.

V resnici pa je zaprla oči v trenutku, ko je s svojim obilnim tičem prodrl v njeno vlažno kraljestvo. Že med sprehodom je bila vlažna ob misli na to kar je naklepala. Prav čudovito polno se je počutila in si zadnjih nekaj centimetrov vzela kar sama. Sedla mu je v naročje in boke nekajkrat zavrtela z mičnimi gibi.

“Nikogar ni,” se je zlagala še vedno zaprtih oči.

Njemu je bilo to dovolj. Počasi je sprostil še zadnje zavore v glavi, desnico odložil na čvrsto ritko, z levico pa segel proti joškom in nato k vratu. Strastno jo je prijel zanj, se sklonil k njenemu ušesu in zašepetal:

“Tole vse si načrtovala že od jutra al kaj?”

“Mhm, … a ti ni všeč?” je rekla in končno za malenkost odprla oči.

“Pa nisva mogla tega enostavno narediti pri meni doma, v postelji?”

“Ne,” je izstrelila takoj. “Saj veš, da me rajca samo, če kje zunaj.”

Erotični oglasiTo je dobro vedel. Že prvič mu je padlo v oči, da se bejba rada rajca v javnosti, na žurih, med večerjo v restavraciji, … dol sta se dajala po wc-jih, pri njeni mami v sobi medtem, ko jima je pripravljala kosilo, pa pri njenem starem v pisarni, ko je šel ta do notarja. Bila je zmešana potrebnica, ki je rabila trdega tiča. Kaj je počela vmes od prejšnje pomladi, mu ni bilo jasno in resnici na ljubo, ga tudi zanimalo ni.

Da ne bi res kdo naletel nanju, se je podvizal in dvignil obrate. Mala je začela cviliti, kot bi bila doma in ne sredi belega dneva v parku. Po pravici povedano mu je bilo iz sekunde v sekundo bolj vseeno, le še zabijal se je v tisto nastavljeno ritko, jo z roko tiščal za vrat in opazoval žile na njem kako izstopajo.

“Takole maš rada ha?”

“Mmmm, jaaa, šee, šeee, …”

Te besede so ga pognale preko roba pečine v orgazmični prepad. Ko je začutil še njeno značilno drgetanje je končno popustil. Vrel slap se je ulil po drevesu pred njima in niti za hipec prezgodaj. Radoveden terierček z ovratnico si ju je z zanimanjem ogledoval z

Evine erotične zgodbe
Urednica in tvoja skrbnica Eva

razdalje, njegov lastnik pa je počasi capljal po poti proti njemu. Ravno pravi hip je zaprl zadrgo, da je lahko odzdravil starejšemu gospodu s čepico, Brina pa si je med hojo navzdol vlekla svoj kratek plašček.

“Kratko, a sladko,” ji je šepnil na uho.

“Doma bova tole dokončala kot se spodobi,” je rekla. “V skupni sušilnici seveda, tam mi je všeč.”

Kajpada. Le zakaj bi se dala dol v njegovi postelji. Tam je zanjo čisto preveč običajno.

DELI
Prejšnji članekNenavadni fetiši
Naslednji članekSEKS in Slovenci 2021 | Nagradna anketa!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.