Z dobrim frendom sva imela ob pivu obsežnejšo “seanso” okoli enega izmed večjih ženskih adutov in o tem kako zelo pomembna je velikost naših joškov (ali pač ne). In kaj je povedal?

Res je, moški, ko smo v resni zvezi, ne »padamo« na ženske prsi oziroma na njihovo velikost, ampak nam je predvsem pomembna ženska kot celovita osebnost. Seveda pa je popolnoma drugačna zgodba, ko razmišljamo o kratkotrajni zvezi, mogoče le o eno-nočni ali nekajurni seksualni avanturi.

Takrat nam je, in to brez izjeme skorajda vsem moškim, popolnoma jasno, da »na ženski rajši gledamo in božamo nekaj konkretnega«, nekaj tistega neznansko lepega in mehko valujočega, nebeško privlačnega, mesa, ki hkrati nenehno grozi, da bo takoj zdaj raztrgal svileno žensko bluzo z modrcem vred in brezglavo pobegnil tam nekam dol po cesti, svobodi naproti.

Eva erotično perilo

In zatorej ne bi smelo biti v tej naši ljubi Sloveniji nobenega pravega moškega, ki bi me smel obsojati takrat, ko bom nekoč in nekje srečal božansko bejbo napetih velikih joškov, in bo moj pogled, ne da bi to v bistvu sam hotel, begal precej nižje od njenih prelepih oči.

Pa saj same hočete tako?! Mislite, da se ženske v pretesne pulije, »wonder bra« modrce, super izzivalne kopalke in podobno tekstilno »miniaturo« oblačijo predvsem zato, ker jim tako narekujejo svetovni trendi tekstilne industrije? Khm … yeah wright!

Sam preprosto mislim, da npr. deklica, ki s temi »slečenimi zizikami« nežno jadra po plesnem podiju bližnjega nočnega kluba pravzaprav kriči: Meni se pa fuka! In pri tem, vsaj tako je trdil naš največji medijski seksolog (žal pokojni) Max Modic s pomočjo neke ankete, da vsaj 80 odstotkov vseh žensk upa, da jim bo moški ob spolnem aktu, po pravilih lepega vedenja pač, vznemirljivo dražil izzivalne dojke, da bo sama kmalu stokala in jokala od užitka.

Zakaj imamo moški sploh radi (velike) ženske prsi? Ena izmed pogosteje omenjenih teorij na spletu je tista, ki jo je v svoji knjigi The Naked Ape opisal zoolog Desmond Morris. Avtor tam trdi, da ženski primati v džungli »moškim prvakom« pokažejo svojo rit (koža takrat nabrekne, po navadi pa celo spremeni barvo), ter jim tako nakažejo, da je prišel trenutek paritve. Ko pa se je z evolucijo človek dvignil na noge in dokončno shodil pokončno, pa so ženske »dodatno razvile« svoje prsi, da se jim ni treba sklanjati in moškim kazati poželjive zadnjice …

via GIPHY

Meni je osebno bližje druga teorija, ki naj bi jo, vsaj tako trdijo nekateri viri, prvi omenil slavni psiholog Freud. Kakorkoli, množica sodobnih psihologov meni, da smo moški na dojke nagonsko navezani zaradi svojih izkušenj iz ranega otroštva. Z dojenjem in materino bližino smo namreč začutili ugodje, toplino in brezskrbnost, ki jo naš »nezavedni spomin« še danes pridno hrani v kletnih prostorih možganske skorje. Seveda vam ni treba podrobneje razlagati, da se zaradi tega odraslim moškim – vsaj večini – zdi, da nas bo punca z večjimi joški pač hitreje in lažje popeljala na višjo stopnjo ugodja, užitka.

In ker sedaj verjetno že večina žensk jezno zavija z očmi, naj jim ob koncu tega »joškatega prispevka« odgovorim s preprostim vprašanjem: Drage moje, kaj pa ve, bi raje izbrale 10 ali 20 centimetrski penis? Pa saj je tako vseeno, mar ne? Ali pač …

DELI
Prejšnji članekPomembne 4 faze seksa
Naslednji članekZajtrk prvakov!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.