“Eva, daj povej … kaj točno je za ženske samozadovoljevanje?” To vprašanje mi je postavil prijatelj, ki navadno ne sprašuje neumnosti.

In tudi tokrat jih ni. Resnično ga je zanimala definicija samozadovoljevanja s strani ženske kot sem jaz. Znana sem po tem, da v družbi nimam zavor in odprto govorim o spolnosti in tudi o tistih najbolj intimnih zadevah. Zakaj hudiča bi lagala, da se ne samozadovoljujem, ko pa vemo, da to počnejo pravzaprav vsi.

Ti ne?

Mhm …

Eva erotično perilo

Dragi moji, samozadovoljevanje za ženske ni zgolj drgnjenje ščegetavčka do onemoglosti. To je dotikanje ali drgnjenje svojega telesa – kateregakoli dela, ki daje užitek – ponavadi prsi ali (in tudi) ščegetavčka, dokler ženska ne doživi orgazma. Samozadovoljevanje je popolnoma zasebna stvar, ki pa na noben način ne škoduje, ne moškim, kot tudi ne ženskam.

erotika in erotični oglasi

Seveda pa je zadeva neškodljiva samo dokler si ženska v nožnico ne potiska neprimernih predmetov. Ja, tudi to se dogaja in poznam kar nekaj primerov, ko so potrebne punce končale na urgenci. S takšnimi in drugačnimi rečmi v svojih srbečih mucah. Zato, dekleta, punce, ženske, mame, … bodite previdne pri Eva pomežiksamozadovoljevanju, saj se različni neprimerni predmeti lahko zataknejo in boste morale obiskati ginekologa, ki vam bo z manjšim ali večjim posegom ta predmet odstranil.

Pri tem pa si lahko predstavljate kako nerodno vam bo v takšni situaciji. Vendar če do nje pride, ne odlašajte in takoj obiščite ginekologa, ki pa ga po posegu lahko tudi zamenjate in rdečica na vašem obrazu bo pozabljena.

Samozadovoljevanje ni nič drugega kot spoznavanje samega sebe. Naj vas ne bo sram povedati vašemu partnerju ali partnerki, kakšne tehnike ste dosegli pri tem »športu«. Lahko vam celo pomagajo doseči, da bo vajin seks še boljši kot je bil do sedaj.

Papa!

DELI
Prejšnji članek5 razlogov, da ne doživiš orgazma
Naslednji članek3 najbolj seksi znamenja horoskopa!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.