Začelo se je med korono. Sestanki, avdio/video, vse je lepo teklo, v službi sem bila tako iz dneva v dan manj oblečena in kar naenkrat sem se ujela pri masturbiranju med pogovorom s stranko!

Na začetku je bilo vse skupaj še zelo novo zame, potem pa sem se počasi privadila in kamera me ni več tako močno motila. Sprva sem se vsako jutro uredila, tako kot prej, ko sem hodila v pisarno. Potem sem se urejala samo še od pasu navzgor. Nemalokrat sem bila v spodnjem delu trenirke, zgoraj pa v bluzi in brezhibno naličena.

Potem so prišli dnevi, ko sem sestanke opravljala kar iz postelje, v spodnjicah. Največkrat povsem brez pretresljivih dogodkov, občasno pa vendarle. Patrik, ena mojih rednih strank, je želel nasvet glede marketinške akcije na spletu. Že od nekdaj se mi je zdel seksi in na sestankih z njim sem bila spodaj pogosto vlažna. Enkrat celo tako zelo, da sem morala vmes na stranišče in sem nazaj primencala s potešeno muco.

sex pred kamero

Nekoč sem si dovolila na sestanek oditi celo z vaginalnimi kroglicami. O bog, kako mi je bilo kasneje žal. Rdeča lica, nenehno potenje, presedanje … nekajkrat sem celo nekontrolirano vzkliknila, ko se je hudič v meni premaknil. In tiste njegove globoko oči … mmm!

Delo od doma je rešilo skoraj vse te težave. Seveda so rdeča lica ostala vidna, a vse ostalo je bilo očem skrito. In sestanek s Patrikom je bil končno takšen, o kakršnem sem sanjala, ko sem sedela pred njim v njegovi veliki pisarni. Brezhiben nasmešek se je narisal na zaslonu mojega prenosnika, ko sem se javila na njegov klic. In tisti božanski glas, ohh.

S hrbtom naslonjena na veliko blazino, oblečena v oprijeto majico in naličena ter z urejeno pričesko sem bila videti povsem spodobno. Le, da Patrik ni mogel videti odeje, ki je zakrivala spodnji del mojega telesa. S prstki sem se igrala spodaj, medtem ko je razlagal o svojem novem podvigu. Potreboval je nasvet, ki mu ga nisem bila sposobna takoj dati. Vlažna muca je pravkar pogoltnila dva prsta in morala sem napeti vse moči, da sem se skoncentrirala na upravljanje z obrazom. Usta so se želela razpreti, oči pogledati nekam v daljavo, jezik pa oblizniti mehke ustnice.

“Ahh ja, bova rešila, samo sekundo mi daj,” sem se zlagala in potegnila vlažna prsta iz muce.

Napletla sem mu nekaj klasičnih prijemov za izboljšanje kreativ na socialnih omrežjih in mu svetovala nove filtre za ciljanje. Potem sem z roko neopazno segla po dildu, ki je pridno čakal ob mojem desnem boku. Z vrhom svoje priljubljene igračke sem se igrala po muci in ves čas pridno kimala, medtem ko je on govoril. Nisem imela pojma o čem. Potem sem malega hudička potisnila v muco in prisegla bi, da mi je iz ust ušel vzdihljaj.

“Si ok?” je vprašal in se nasmehnil.

“Jaaa, itak!” sem vzkliknila in umaknila roko z igračke, ki je do polovice ostala zarita v meni.

Nisem uspela v svoji nameri. Želela sem, da bi mi prišlo med najinim klepetom, a se ne bi mogla dovolj obvladati, da ne bi dojel. Menda bi pomislil, da me je celo kap in mi na dom poslal reševalce.

Mmmm … dva seksi reševalca …

Takšne misli so me obhajale. Ja, priznam. Prav zato si nisem drznila nadaljevati, vse dokler se ni odjavil in sem naskočila velik vibrator iz omare, ki sicer ni bil v prvotnih načrtih. Bila sem tako vzburjena, da me je popolnoma odneslo. Vklopila sem kamero na prenosniku, ga postavila na rob postelje in se na vseh štirih, z ritjo obrnila proti njemu. Vklopila sem snemanje in se poigrala.

Bila sem že tako zrajcana, da orgazem res ni bil več daleč. Misel na Patrika, ki si ga je morda minutko prej drkal pod mizo (verjamem, da je, videla sem mu na obrazu), me je popolnoma odnesla. Morda je šlo zgolj za moje fantazije, a nekaj mi je govorilo, da je počel povsem enake reči kot jaz. Ugibala sem, kakšnega kurca ima in se spomnila enega izmed sestankov, ko sem nehote pogledala med njegove noge. Dokaj oprijete hlače so razkrile kar nekaj bogatije tam spodaj in od takrat sem bila le še bolj obsedena z njim.

Dildo je končal v ritki, velik, žilast vibrator pa je napolnil strašansko pohotno muco. Postavila sem ga na posteljo, ga ukleščila med pete in se pričela nabijati nanj. Ohhh, kako seksi mora to izgledati od zadaj?! Ker sem posnela, bom lahko pogledala.

In res je bilo jebeno seksi. Med ogledom sem si jo še enkrat zmasirala do orgazma. Verjetno sem tisti dan prvikrat pomislila, da bi lahko od doma delala še kaj drugega. Omislila sem si vroč profil na netu, naložila nekaj erotičnih fotk brez obraza, dodala dva videa in za hec nastavila naročnino za dostop do več vsebin. V resnici nisem pričakovala, da se bo zgodilo kaj posebnega. Potem pa naslednji dan … boom! 25 naročenih v enem dnevu!

Fak, če bo tako vsak dan, bom delala samo še to! Seveda ni bilo vsak dan tako, vseeno pa se je na koncu nabralo dovolj, da sem začela resno razmišljati o tem, kaj bi si v življenju zares želela početi za “plačo”. Tole dejansko ni bilo slabo. In lahko sem bila oblečena kakorkoli sem želela.

V resnici so me na teh sestankih raje videli bolj slečeno, kar je ustrezalo tudi meni. Da bi pokazala obraz, so mi ponujali bajne vsote, a se nisem pustila prepričati. Postala sem virtualna kurbica več desetim tipom, a je bil Patrik še vedno edini, ki bi poleg virtuale lahko dobil tudi tisto pravo stvar.

DELI
Prejšnji članekEva na pomoč, dobivam se s poročenim!
Naslednji članekErotično perilo za posebne trenutke
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.