Tokrat nekaj malega o lepotnih operacijah na najbolj intimnem ženskem delu telesa, o operaciji himena oziroma deviški kožici!

Dejstvo je, da ob napredku medicine in kreativnih idejah posameznika, tovrstne operacije niso več kak bavbav. Ampak zakaj bi si ženske sploh želele nazaj svojo “virtualno” deviškost?

eroticne zgodbe potrebne milfe

Nekatere se za tovrsten poseg odločajo povsem iz verskih razlogov, saj v njihovi kulturi denimo velja, da je “čista” ženska le devica. V teh primerih se moški pred poroko prepriča ali je ženska še devica ali ne. Druge pa se za novo deviško kožico odločijo predvsem zato, ker se lahko. Tovrstni posegi so zelo priljubljeni v ZDA kjer je opaziti, da si premožnejše ženske privoščijo operacijo te vrste le zato, da bi še enkrat občutile in doživele spomine ob izgubi nedolžnosti.

Ob deviško kožico le s seksom?

Mit, ki se je povsem zasidral v glave prebivalcev tega planeta in mit, ki ne drži. Deviška kožica se lahko pretrga že med kolesarjenjem, telovadbo ali zgolj zaradi uporabe tampona. Torej, nikakor ne drži, da je ženska brez deviške kožice nujno že imela spolni odnos. To pa je, kot že omenjeno, lahko velika težava v kulturah, kjer je to še kako pomembno.

via GIPHY

A nikakor ne gre le za verske razloge. Kako si nekatere ženske to ženejo k srcu dokazujejo tudi nekatere svetovne zvezdnice, ki so v trditve, da so device, vložile ogromno energije. Britney Spears, Brooke Shields, Jessica Simpson in »prijateljica« Lisa Kudrow so le nekatere izmed slavnih deklet, ki so mesece ali pa dolga leta prepričevale (naivne?) oboževalce, da so »prvič krvavele« šele na poročno noč.

Verjamem, da v letu 2023 deviška kožica ne bi smela več predstavljati pogoja za karkoli kar bi si želeli drugi. Če pa si dama sama zaželi te “pustolovščine” in poti v najstniška leta pa naj le izvoli.

DELI
Prejšnji članekNAGRADNA anketa o spolnih navadah med Slovenci!
Naslednji članekZakaj imamo ljudje tako različne fetiše?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.