Drage punce, ko boste sebi in svojemu dragemu pripravile obed z erotičnim nabojem, uporabite sestavine, ki spodbudijo zdravo pamet in ne obtežijo želodca. Z njimi boste namreč brez težav poskrbele za vroče užitke.

Začimbe in zelišča

Klasične, učinkovite afrodizične začimbe so: žafran, ingver in vanilija, ki vse vsebujejo domača eterična olja, katerih lastnost je, da spodbujajo in pospešujejo krvni obtok. Enako velja za cimet, klinčke, kardamom in muškatni orešček. Tudi poper je spodbujevalec, saj vsebuje oster alkaloid, ki draži notranje organe. Čili, najostrejša začimba pa poleg tega spodbuja tudi spolne organe.

zacimbe za sexNajbolj afrodizične sestavine vsebuje curry. Tudi čebula in česen sta primerni začimbi, vendar žal nimata prijetnega vonja. Kdor ima rad sveža in zelena zelišča, naj seže po rožmarinu, poprovi meti, baziliki, peteršilju ali koriandru, saj tudi slednja vsebujejo eterična olja.

Hmm kaj pa zelenjava?

Artičoke, kot slastne spodbujevalce naših src, uvrščamo med čutno zelenjavo, ki nam, ko se z njimi počasi prehranjujemo, nudijo velik užitek. Tudi zelena podobno stimulira, enako kot paradižnik in rdeča paprika, ki poleg tega vsebujeta tudi veliko vitamina C in bioaktivnih substanc. Gomoljnice služijo za vonj, ki omami spolno vabljive snovi. Tudi glive, ki se množijo pod zemljo vsebujejo enake snovi. Nasprotno so kumare, s svojim paličastim izgledom in listnata solata, ki vsebujejo anafrodiziak, ubijalci ljubezni.

Ribe in meso Meso

Ribe in meso v resnici nimata neposrednih afrodizičnih učinkov, vendar veliko število beljakovin skrbi za telesno moč. Poleg tega je rdeče meso simbol moškosti. Pri ribah je priporočljivo, da postrežete z ostrigami, ki imajo afrodizično sredico. Vsebujejo tudi veliko beljaka in cinka, ki večata odpornost in spodbujata spermije. Poleg tega so ostrige, s svojim vonjem, okusom in izgledom, prispodoba za užitek. Tudi nekatere druge morske jedi lahko predstavljajo erotično kosilo, medtem ko so morski sadeži tisti, ki poskrbijo za možatost.

afrodizijaki

Sladke pregrehe

Vonj čokolade oziroma kakava je že sam po sebi neke vrste pregreha. Kakav namreč vsebuje živčni prevodnik, kjer serotonin in feniltilamin zadupita bolečine.

afrodizijakPijača

Idealna pijača za erotični meni je šampanjec! Žgečkljiva poslastica namreč poskrbi za vzdušje in podre vse prepreke.

Vonj in barva naredita za afrodiziak tudi rdeče vino.

Nikar za erotični napitek ne uporabljajte piva, saj poleni, poleg tega moškim naredi pivski trebuh.

DELI
Prejšnji članekSpolne igračke | Danes in pogled v proihodnost
Naslednji članekVroča terapija v dvigalu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.