Ko so me v podjetju poslali na marketinško konferenco nisem bila preveč navdušena. Potem pa sem tam srečala boga seksa!

Predavanje kot predavanje. Stotine ljudi s polnimi rokami oglasnega materiala, tabličnimi računalniki in telefoni. Ves čas neko poročanje na socialna omrežja, koketiranje s potencialnimi poslovnimi partnerji in vsake toliko kakšen zanimiv predavatelj na odru. K sreči sem imela rezervirano hotelsko sobo za oba dneva in k sreči sem kmalu srečala nekaj zelo zanimivih ljudi. Dve bejbi iz konkurenčnega podjetja z obale, pa eno gospodično iz Zagreba, ki je želela vedeti vse o meni in našem podjetju, ter … “njega”.

Ob vsakem odmoru je bil barček poln, in po prvih sramežljivih kavah so kmalu padle prve “obvezne” bolj žgoče pijačke. Trem puncam se nam je pridružil “mister” tiste konference v katerega so bile zagledane vse samske in svobodomiselne ženske tam. Nekatere so lagale, da ne ampak v očeh so imele povsem enak žar kot ostale kadar jim je prišel blizu.

erotika in erotični oglasi

Ne vem zakaj ampak kmalu je bilo jasno, da je vrgel oko name. No ja, zakaj le. V resnici mi ogledalo vsak dan pove zakaj, bila pa sem tudi urejena od glave do pet. Tako kot večina moških je tudi on opazil moje atribute, a bil je precej bolj podjeten. Zaklepetala sva se in precej hitro prešla na ti, s poslovnih tematik pa na bolj osebne in zabavne. Zvečer sva se družila po konferenci, zapeljevala sem ga s svojim globokim dekoltejem in pohotnimi pogledi, on pa mi je vračal pozornost. Spila sva nekaj kozarčkov, nekajkrat sem se ga bežno dotaknila po rokah medtem, ko je on ves čas z očmi božal moje telo. Dobesedno čutila sem njegove oči kako me otipavajo, slačijo, njegove misli pa so bile vse glasnejše.

Neskončno sem si ga želela. Pomislila sem na vročo noč zgoraj v moji sobi, kako se ljubiva pod prho in kasneje mečkava veliko posteljo. Nevede sva drug drugega v pogovoru napeljala na intimne zadeve in počasi se nama že vse zdelo povsem domače. Pospremil me je po stopnicah, jaz pa sem mu ponudila še eno pijačko za lahko noč. Seveda je z nasmeškom od ušesa do ušesa rade volje pristal in vprašal kam greva.

“Dobiva se v moji sobi,” sem mu rekla in smeje izginila za vogal.

Opazila sem presenečenje in navdušenje v njegovih očeh. Mislil je, da bova šla ven, a sama sem imela precej drugačne načrte. Ko je prišel in vstopil v sobo je bil že moj. Pred prvim požirkom sem ga omrežila in mu roke obesila okoli vratu z izgovorom, da bova zaplesala. Glasba naju je zazibala, jaz pa sem mu kmalu ukradla prvi poljub. Stisnila sem se k njemu in lahko sem začutila, da se je v njem marsikaj prebudilo. Skozi oprijeto krilo me je božal z izboklino, ki se je pojavila v njegovih resnih hlačah. Odplesala sva do vrat kopalnice, vmes izgubljala oblačila in končala pod prijetno toplo prho. Stisnil me je ob steno, po moško grabil moje napeto, potrebno telo in delal čudeže s svojimi usti.

eroticne zgodbe dobiva se v moji sobi

Še nikoli nisem tako zelo uživala v oralnem zadovoljevanju kot takrat. Njegova usta so se dobesedno ljubila z mojo potrebnico, jezik pa se je neutrudno igral z nabreklim gumbkom. Res je bil dober v tem in z veseljem sem mu kasneje pokazala, da znam tudi sama dobro z usti. Želel je spustiti svoj orgazem na moj obraz in, ker sva bila pod prho mi to sploh ni predstavljalo večjih težav. Voda je bila topla, a njegovi brizgi so bili še precej bolj vroči.

Erotični oglasiOvita v brisači sva po prvi rundi odšla v posteljo. Upala sem, da ne bo pograbil oblačil in odšel domov. Pričakala sem ga leže na trebuhu s pokrčeno nogo, da je brisačo potegnilo preko napete ritke. Kmalu sem na njej začutila njegove roke, pa vroča usta in jezik, potem pa kmalu še tisto glavno. Ko je prodrl vame sem kriknila, se zakopala v vzglavnik in stokala vanj. Njegovi prsti so se zadrli globoko v ritnici, boke mi je privzdignilo samo od sebe in tako lepo nastavljeni se mi ni mogel upreti. Vmes mi je govoril umazano, tako kot imam rada. Opisoval je moje seksi telo, me grabil za lase in govoril, da bo zlatolaska danes nafukala.

Upala sem, da bo. In je. Neznansko potešena sem obležala na trebuhu in kasneje tudi zaspala tako. Zjutraj ga ni bilo več ob meni. Le sporočilo, da se vidiva na predavanju in, da se naslednji večer dobiva pri njemu. In zakaj ne že po kosilu?

DELI
Prejšnji članekVarni na Urgenca.com!
Naslednji članekJe seks s prostitutko varanje? | ANKETA
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.