Letos imam ta privilegij, da grem na morje kar dvakrat. Morda mi prav zato ni bilo tako hudo enkrat  že oditi domov. Z dobro prijateljico Petro sva deset dni preživeli v Dalmaciji in se kar lepo izognili slabemu vremenu, ki je tiste dni v slabo voljo ljudi spravljalo vse po vrsti.

Razvajali sva se na plaži in v prijetnih lokalih kjer je ves čas žuborelo od sproščenih pogovorov in dišalo po dobri hrani. Zavili sva v praktično vsako trgovino s poletnimi oblačili in testirali vse po vrsti. Kar nama je bilo všeč in dostopno, sva kupili. Vsak dan sva imeli na sebi nekaj novega in se druga drugi zdeli naravnost imenitni. V apartmaju sva imeli prave modne brvi v poletnih oblekicah, bikiniju, pa tudi goli sva se znali sprehoditi do terase in nazaj. Z goloto nimava težav. Nič čudnega saj sva vajeni nudističnih kampov in plaž.

»Nenamerno« sva izzvali nekaj zavistnih pogledov s sosednjega balkona kjer se je zabavala mlajša družba. Nekaj punc in fantov, a težko rečem, da so bili v parih. Namignila sem prijateljici naj pride za menoj, nakar sva se izzivalno naslonili na ograjo. Kljub mraku pa je soj svetlobe iz apartmaja kar lepo osvetlil najini goli telesi. Srebali sva vino in se hihitali ob pripombah sosedov. Petra pa seveda ne bi bila Petra, če ne bi še malce prilila na ogenj.

»Kaj je fantje, ni nič vroče, al vam žene ne pustijo?«

Huh, to pa je bil odziv. Mešanica zanikanj o ženah, pomanjkanju poguma in hrabrih izjavah, da zdaj bova pa videli. Zavistni pogledi deklet so postali besni in metali strele proti nama. Na njihovo žalost naju je to le še dodatno vzpodbudilo in sva se brez sramu obrnili k njim. Ko Eva pokaže svoje jedre prsi in gladko urejeno češpljico, padajo čeljusti.

Kot, da to še ne bi bilo dovolj, me je Petra objela od zadaj in z dlanmi objela moje prsi. Potem je desnico počasi spuščala navzdol preko ploskega trebuha vse do mednožja in ga zakrila.

»Prepovedano fantje!«

Nato sva se pričeli na ves glas smejati in se narežali do solz. Brez zadnjega pogleda k sosedom sva izpili kozarca, potem pa elegantno odkorakali nazaj v sobo. Bili sva skrajno nagajive volje in prav nič me ni imelo, da bi se oblačila v tisti vročini. Klima je bila žal v okvari in mojster naj bi se oglasil naslednji dan. Obljubili sva si, da ga bova pričakali goli, če pride dopoldan in mu z resnim obrazom razložili, da tako pač ne gre in, da klima mora delovati.

Po toni neumnosti se mi je zahotelo osvežilne prhe. Na voljo smo imeli skupno kopalnico z več prhami, kamor sem se odpravila ogrnjena v veliko brisačo. Nisem hotela, da bi kakega »sivega panterja« pobralo od presenečenja. Ko sem stopila skozi vrata sem takoj doživela prvi tuš. Tam so bili trije sosedovi fantje in videla sem kako so se jim čez lica razpotegnili široki nasmehi. Nalašč sem odvila brisačo še preden sem šla na ženski del kopalnice. Zapeljivo sem zaplesala z boki, da mi je lepo razmetalo napeti ritnici, nato pa sem si privoščila dolgo prho s precej hladno vodo.

Otrla sem se v brisačo, si jo poveznila preko prsi in stopila iz kabine. Malo je manjkalo pa bi se zaletela v najpogumnejšega izmed trojice. Bil je simpatičen rjavolas fant, katerega ni bilo sram stati tam s trdim tičem v spodnjicah in me gledati naravnost v oči. Počutila sem se krivo, da sem tako močno izzivala, po drugi strani pa me je zamikalo, da bi ga potegnila v kabino. Le en stavek je bil dovolj:

»Si še tako pogumna?«

Preberi NADALJEVANJE!

DELI
Prejšnji članekKataya jo rada pokaže!
Naslednji članekDoziranje morja, sonca in sexa (2. del)
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.