Nadaljevanje 1. dela

V trenutku sva se znašla v kabini, brisačo sem spustila na mokra tla, on pa je medtem zaklenil vrata. Znova sem stala gola pred njim, a tokrat bližje. Zelo blizu. Videla sem kako močno si me želi. Z rokami je segel za moj hrbet, me pričel božati po ritki in se mi povsem približal s svojimi ustnicami. Zagledala sem se v globino njegovih lešnikovih oči, občutila vso strast in poželenje potrebnega fanta in tudi sama stopila v akcijo. Z roko sem mu šla za spodnjice in zatipala kačona v njih. Bil je pripravljen. Trd, gladek in strašansko mamljiv.

Poljubila sva se. Tipala z jeziki, preizkušala drug drugega in postajala vse bolj domača kljub temu, da se niti predstavila nisva. Zapestje mi je spretno plesalo v njegovih spodnjicah medtem, ko se je on z usti spustil navzdol k mojim joškom. Od hladne prhe in silnega vzburjenja nabrekle bradavice so bile hvaležne za njegove vroče poljube in drzen jezik. Očitno ga niso bila samo polna usta pač pa je tudi dejansko obvladal zadeve. Rade volje bi se še takole muckala, a me je potreba prehitevala po levi in desni. Brez opozorila sem se spustila k njegovim nogam in spotoma potegnila oprijete bokserke vse do njegovih gležnjev.

Iz oči v oči sem se srečala z njegovim, ponosno stoječim, korenjakom. Utripal je kot ena sama velika žila. Bil je lep, urejen, z veliko nabreklo glavico, ki se je nekoliko »zasolzila« v moji roki. Potisnila sem ga proti izklesanemu trebuhu in ga z jezikom premerila vse od korena do vrha. S hrbtom se je naslonil na vlažne ploščice in se zdrznil ob hladnem stiku. Takrat sem počasi vzela njegovega junaka v usta in ga pričela lepo počasi obdelovati kot to dobro znam. Na trenutke mu je zastajal dih. Enkrat zaradi mene, spet drugič zaradi gostov, ki so se redno menjavali v sosednjih kabinah.

S prsti nem previdno gnetla polno mošnjo, sesala nabrekel vrh lepega tiča in pogledovala navzgor proti njemu. Nisem želela ostati v tisti kabini do jutra, pa tudi preveč me je že imelo, da bi ga začutila med nogami. Vstala sem k njemu, se z joški pritisnila ob njegovo telo in mu je jezik potisnila globoko v usta. Z roko sem poiskala njegovega tiča in si z njim pričela božati močno vzburjeno češpljo. Lahko bi mi prišlo kar tako in ne dvomim, da njemu tudi. A vseeno nisem želela izpustiti lepe priložnosti za prvi sex tistega dopusta. Verjela sem, da vsekakor ne bo zadnji.

Popeljala sem ga v objem moje vrele muce in se počasi nasadila nanj. Sprva čisto malo po malo, ga gledala v oči in se počutila kot kraljica sveta. Bil je povsem pod mojo kontrolo. V očeh sem mu brala vprašanja o tem kaj naj stori zdaj, kako bi rada, …

Nič posebnega si nisem želela tisti trenutek. Samo en hiter, sladek, sproščujoč fuk. Njegove roke so pristale na moji zadnjici in jo spremljale v vse bolj živahnem ritmu. Z boki sem suvala proti njemu, se nabijala na korenjaka, zdaj vse do konca in tiho ječala tik ob njegovem ušesu. Naenkrat sem imela njegove roke povsod. Prsti so grabili in razmikali ritnici, se zabijali mednje, pa skakali na ramena, v lase, k joškom. S trebuhom sem se že pošteno zaletavala vanj in mokro tleskanje, ki je postajalo vse glasnejše, je bilo vse bolj razpoznavno. Težko je verjeti, da vsaj nekdo ni dojel kaj se v tisti kabini dogaja. Dol mi je viselo. Popolnoma vseeno mi je bilo kaj si kdo misli. Nikogar nisem poznala in videvali se bomo le še tiste dni dopusta.

Čutila sem kako se v meni nabira tista silna energija. Bučalo je je kot sredi največje nevihte na oceanu. On je bil bolj priseben in odprl vodo, ko sem postala preglasna. Hladna voda je poškropila najini razgreti telesi, jaz pa sem prihajala na tistem velikem tiču, lovila ravnotežje, ga grizljala za uho in tiho ječala. Potem ga je potegnil iz, krčev polne, muce in ga prislonil k mojemu utripajočemu trebuhu. Morda dvakrat se je z roko spustil preko, ga zarinil navzgor vse do popka in se razlil po meni. Čutila sem vrele brizge, ki so pristajali na moji vzburjeni koži in utripanje korenjaka, ki me je popeljal do prvega vrhunca tistega dopusta.

Nekaj minut sva še ostala, da so se gostje pomenjali, potem pa eden za drugim tiho izginila vsak v svojo sobo.

»Gneča?!« je začudeno vzkliknila Petra.

Potem se je zagledala v moj obraz, oči, … in prepoznala signale, ki so bili vse preveč jasni.

»Prasica, dol si se dala že prvi dan!? Pred mano?!«

Potem se je zarežala na vsa usta, me objela in podrla na veliko posteljo, ki je bila naslednjih deset dni »najina«.

DELI
Prejšnji članekDoziranje morja, sonca in sexa (1. del)
Naslednji članekPo 17 letih zakona posnela pornič
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.