Sprva sem si želela le enkrat. Samo okusiti tisto o čemer sem od nekdaj sanjala. Občutiti bič moje pokvarjene duše, ki bi iztepel hudičevko iz mene.

Tisto hudičevko, ki me je vedno znova in znova gnala v greh. Sprva le grešne misli, kasneje pa vse prevečkrat v prave, občutljive grehe. S takšnim demonom si poročen za celo življenje in, če imaš ob tem tudi zaresnega moža, potem …

Si prebral/a 1. del vroče zgodbe?

Iz prvega dela … Ovlažil si je prste na pobesnelo potrebni pički, spolzel z njimi pod črno čipko in jo pohotno ter grobo zagrabil. Pete so obstale v zraku in za hip se mi je zdelo, da lebdim v tistem mračnem hodniku pred njegovo drugo sobo.

“Hudiča bi gnala iz te pičke?” je grozeče dahnil tik ob moje uho in zarinil dva prsta globoko vame.

“Aaaahh, ja … bi,” sem komajda izdavila iz sebe.

In sedaj, nadaljevanje …

*

Dobesedno me je na tistih dveh prstih odnesel v sobo in me s trebuhom odložil na posteljo. Celo telo mi je vibriralo od potrebe in, ko sem čutila kako se njegova prsta počasi umikata in poplavljene muce, sem skušala pogledati nazaj preko rame. Njegova dlan je prekrila moj obraz in ga potisnila proti postelji. Čepela sem na vseh štirih, mu na pladnju ponujala svojo razgaljeno ritko, ki je zlezla izpod krila, on pa se je umaknil s postelje.

“Takole ostani,” je rekel z globokim glasom, ki je bil slišati prav strašljivo v tistem mraku.

Slišala sem njegove korake, ki so se vračali proti meni. Potem je za trenutek zastal, v naslednjem pa me je speklo po ritnici kot bi na njej prižgal ogenj. Krik sem zadušila tako, da sem se z usti zagrizla v rjuho. Takoj zatem je usekalo še enkrat. Kot bi z rezko šibo na vso moč udaril po hlačah. Le, da je imel on v roki svoj bič in jaz na sebi le golo kožo. V glavi mi je odmevalo: “Dobila si kar si iskala. Točno to si zaslužiš!”

Zato sem trpela. In uživala hkrati. Težko pojasnim …

Čutila sem kako z vrhom biča sega med moje noge, boža do konca vzburjeno češpljo iz katere je teklo v potokih, in kako se preko podaljška v svoji roki brezkrajno naslaja. Tisti krožni gibi so bili skorajda povsem enaki kot gibi njegovih prstov, ki sem jih tako zelo dobro poznala.

Zenske spolne fantazije BDSM

“Mokra si, dobro …” je dejal z nekim nevarnim podtonom v glasu.

Potem mi je nenadoma zmanjkalo opore spredaj, roke so se znašle na hrbtu in kot bi mignil sem imela okoli zapestij zavezan mehak svilen šal.

“Ga prepoznaš?”

Seveda sem ga. Pozabila sem ga tisti dan, ko sva se zadnjič videla. Še mož ga je pogrešal, ker se mu je zdelo, da se mi tako lepo poda. Ni pa vedel, da ga najraje nosim na rokah in ne okoli vratu.

Z licem sem se naslonila na vzglavnik in bila za trenutek pošteno jezna sama nase. Po drugi strani pa sem komaj čakala nadaljevanje. Slekel mi je povsem mokre hlačke in me s sploščenim vrhom biča božal po goli muci. Potem me je presenetil z ustnicami na zadnjici. Pričakovala sem namreč, da bo ponovno zavihtel po njej. Z jezikom je segel daleč navzdol in zabredel z njim med nabrekle sramne ustnice.

“O fak kako paše,” sem se tresla od navdušenja.

Potem pa me je spet speklo, da so vse mišice na telesu skočile skupaj. Tisti hip bi se obrnila in mu primazala klofuto. Kar tako, ker se mi je zdelo edino pravilno. A z rokami zvezanimi na hrbtu je bilo to seveda neizvedljivo.

“Ubila te bom!” sem vzkliknila v vsej svoji nemoči.

In potem je usekalo še z druge strani in ostra bolečina se je zarezala naravnost v možgane.

“Kako boš pa možu pojasnila te črte na svoji lepi ritki?” se je naslajal.

“Nekaj časa je še ne bo videl,” sem odvrnila in obraz zakopala nazaj v vzglavnik.

Potem je s prsti masiral mojo potrebnico, jo razvajal, se igral s ščegetavčkom, ki je kar kričal po pozornosti in me hkrati polnil z ročajem biča v falični obliki.

“Tebe hočem,” sem se tresla pod njim.

“Vem, pa ti ne dam,” je rekel in segel z roko naprej po trebuhu vse do joškov.

Potem se je počasi umaknil, zastal za nekaj trenutkov in rekel: “No, naj ti bo. Preden se prebudi in si me zaželi še druga potrebnica. Zadnje čase vas je več kot reklam v nabiralniku.”

erotične fantazije

Znal me je ponižati. To je že od nekdaj dobro počel in zavedala sem se, da sem prava lajdra, ko takole prosim za fuk. Lahko bi ga dobila kjerkoli, a ne takšnega. Ne na tak način.

Slišala sem kako si odpenja zadrgo in v mislih sem poiskala sliko tistega velikega kurca v njegovih hlačah. Še ena reč, ki me je tako močno privlačila na njem. Redkokdaj ima ženska možnost spoznati tak “paket” kot je bil on. Želela sem si ga v ustih, da bi ga spravila do trenutka, ko bi bil vse kaj drugega kot ukazovalen pesjan, ki je užival v mojem trpinčenju. In v dejstvu, da v tem uživam tudi sama.

A takrat bi bila lahko vesela že, če ga ne bi fasala med ritnici. Nisem bila v položaju, ko bi lahko kaj dosti izbirala ali vplivala na njegova naslednja dejanja. Stopil je na posteljo, se pošteno razkoračil preko mojega križa in “podtaknil” svojega lepotca pod vročo pičkico. Razganjalo me je od potrebe, ko je z dolgim, čvrstim udom bredel po moji mokroti, božal občutljivo in povsem nabreklo pizdovje, ter se ob tem pošteno naslajal.

V rokah je še vedno držal bič. Zdaj je prijel za oba konca in ga nastavil pred moja usta, da sem zagrizla po sredini. Potegnil je nazaj in nenadoma sem se počutila kot mi namestil uzde tik preden bi me zajahal. V istem trenutku je z vrhom velikega tiča zaril vame, zastal za trenutek, nato pa nadaljeval čisto do konca. Z bičem v ustih sem lahko le neposrečeno renčala. Nemočna zaradi rok na hrbtu sem lahko le stiskala tisto čudo v sebi in ga z zadnjico skušala udariti v trebuh. Slišala sem kako se mi privoščljivo reži tam zadaj.

Ni se več držal nazaj. Vse hitreje je prihajal proti meni, vzel bič iz mojih ust in me znova usekal po riti. Spet sem vpila, da ga bom ubila, a se ni dal.

“Zbudila jo boš,” je rekel.

“Lažnivec! Sam si, nobene pičke nimaš tam v sobi. Aaahhh … sploh pa, … katera ti bi še dala fukat razen mene?!” sem ljubosumno kričala nanj med kriki in vzdihljaji ob vsakem novem naletu.

“Jaz, mogoče?” se je vmešal nek nov glas, ki je bil v tistem mraku še srhljivejši od njegovih groženj.

Pred seboj sem opazila silhueto. Bila je ženska. Povsem gola in omamno dišeča. Približala se mi je, me z dlanjo pobožala po obrazu, s prsti potegnila pod brado in me poljubila na usta. Bila sem povsem v šoku, brez besed, niti ust nisem mogla zapreti. Potem me je poljubila še enkrat, se spravila na posteljo, sedla na vzglavnik pred moj obraz in mi nastavila svoje mednožje. Kaj takšnega nisem počela še nikoli, niti v najbolj norih sanjah.

Potem je dlan položila za moj vrat in me počasi vlekla k sebi. Na robovih ustnic sem zaznala njeno pičko, tako vlažno kot je bila moja. Njeni sokovi so jo naredili tako mehko, voljno … jezik mi je z lahkoto drsel po njej in vanjo. Že kar nekaj časa naju je morala opazovati. Prasica! Nekaj v meni se je premaknilo, šlo na neko novo raven, nisem se več poznala in skozi glavo so mi šinile zmedene misli. Kričala sem v sebi.

Moj bog!?!? Kaj počnem?! Zame ni več rešitve …

DELI
Prejšnji članekPrihaja mi ... na misel
Naslednji članekNemške spolne delavke rotijo politiko
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.