Včasih je dovolj že neka malenkost na katero sicer ne bi pomislili in že imate med rjuhami več dela 🔥

Seveda, da bi to dosegli, morate poznati pravila igre, posebno tista nepisana. Pomembno pa je tudi, da se zavedate realnosti. Zato bodite pozorni na naslednja dejstva:

  • Prvo in osnovno – v spolnosti počnite partnerju/partnerki tisto, kar bi želeli početi sebi. Odprt odnos je vedno najboljši izbor.
  • Drugo, nič manj pomembno dejstvo – kdor želi imeti dober spolni odnos, mora postati in ostati radoveden. Brez radovednosti stvari hitro postanejo dolgočasne, to pa je zadnje, kar si želite v postelji.
  • Tretjič – nehajte si očitati – vsaka tretja ženska in vsak drugi moški med spolnim odnosom mislijo na nekoga drugega 😲 Zaprite oči in se prepustite užitkom. Imena, ki se vam pa med seksom podijo v mislih, pa zadržite zase.

erotika in erotični oglasi

Če vam ta tri osnovna dejstva niso dovolj, bodite pozorni tudi na sledeče:

  • Povejte partnerju/partnerki, da so najboljši v vsem, posebej v postelji, saj tovrstna pohvala dela čudeže. Partnerju na ta način dvigujete samozavest.
  • Ni vam potrebno deliti kopalnice s partnerjem/partnerko, razen ko govorimo o spolnih igricah, seveda. Ni pomembno, kako zelo sta si blizu, nekatere stvari so popolnoma intimne in take lahko tudi ostanejo.
  • Zanjo – Če želite imeti resno zvezo z vašim partnerjem, se ne pretvarjajte. Ne igraje nekakšne samostojne ženske, ki želi imeti kariero, če v resnici iščete ramo, na katero se boste naslonili.
  • Zanj – Verjemite, da nimate razloga za skrb, če vaša partnerka uporablja vibrator. Velika večina moških je namreč ljubosumna na vibrator 🤣. To niti ni čudno, saj realno gledano, je vibrator vedno sposoben, da žensko pripelje do vrhunca. No, kakorkoli, ne skrbite, saj ste nezamenljivi in vsaka ženska to ve.
  • Za oba – NE pozabite: o željah, strasti, hrepenenju in spolnosti ne odloča tehnika temveč intimna atmosfera, ki jo lahko ustvari vsak par 🔥.
  • Za konec – Večno vprašanje: Končati spor v postelji? Seveda. Ampak samo v primeru, če si jeza in ljubezen podata roke, saj je le v tem primeru užitek pričakovan. Če temu ni tako, vsaj veste kakšne so stvari med vama in zakaj je temu tako.

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.