Gledali so ves večer, … dve seksi prijateljici in on. Popoldne na plaži, zvečer na zasebni zabavi. Drugačne oprave, ista hrepenenja.

Monika in Simona sta ves dan dvigali temperaturo na bližnji plaži, se hihitali in igrali z ubogimi, prekuhanimi moškimi možgani. Nekaj časa z odbojkarsko žogo, pa skok v vodo in nato v mokrih kopalkah poprijeli za badminton loparja. Brhki in zagoreli telesi sta skakali po razgreti plaži, medtem ko so moške oči, prikovane na poskakujoče, jedre prsi pošiljale zmedene signale v nedelujoče, otrple možgane.

odbojka na mivki

Hlajenje s hladnim pivom je sicer zaleglo, a le za kakšno minuto ali dve. Naslednji trenutek pa je bilo vse skupaj videti še precej, precej huje. Dekleti sta med sončenjem sneli zgornji del kopalk in na ogled postavili svoje čudovite prsi. Je bila mati narava tako dobra do njiju, ali pa sta poznali kakšne druge skrivne recepte za za popolne obline, so se spraševali “nakurčeni” moški.

Večina jih ni hotela v vodo ko sta bili zunaj, in še posebej njihove partnerke so se zaradi tega pošteno jezile. Iz kljubovanja so pogledovale za ubornim naborom tipčkov na plaži in jim to tudi dale vedeti. Hudiča, nekaj bejb je celo sestavilo nekakšno koalicijo “prevaranih” in se odpravilo na skupinsko pijačo. Njihovim moškim je bilo za to precej vseeno. Skrivali so svoje nabrekle tiče, eni pod brisačo, drugi s časopisi in se pretvarjali, da spijo.

Zanimivo, večina jih je imela glavo obrnjeno proti najbolj vročim puncam na tisti plaži. Če si jo preletel z dronom, si videl zanimiv in povsem nenaraven vzorec, na tleh razporejenih katatoničnih teles. Videti so bili kot človeške sončnice, ki se ves čas obračajo proti svojemu viru energije in življenja.

Zvečer je bilo na tisti zabavi precej podobno. Dekleti sta “zažigali” v svojih seksi opravah, kazali svoje tako oboževane prsi in tri četrtine poželjivih in napetih ritnic. Moškim je prihajalo na suho, na WC pa niso več hudili zgolj pretakat, čez dan zaužito pivo, pač pa jih je kar nekaj divje masturbiralo. Težko se je bilo zadrževati in dokazi o njihovih nečednostih so ostajali vidni vsem, ki so se na stranišče napotili za njimi.

Punci sta dobro vedeli kaj počneta. Lahko bi seksali z vsemi, lahko bi zahtevali karkoli pa bi se uresničilo. Tudi tam sredi velikega vrta bi vsaj 10 tipov brez težav na roke metalo svoje nabrekle junake, če bi si onidve to le zaželeli. A sta imeli povsem drugačne načrte. Med enim izmed energičnih komadov, ki jih je lokalni DJ spremljal s svojimi značilnimi gibi zasvojenca z elektronsko glasbo, sta se namreč pričeli otipavati. Njune roke so zašle na njuni ritnici, prsti so pohotno grabili za razgaljena hlebca in fantom so se iz ust pocedile sline. Bili so videti kot nedonošeni dojenčki, se slinili in oblizovali ob pogledu na pravi, pravcati lesbo šov.

lesbo zgodba o uciteljici in ucenki

Potem sta se poljubili. Vroče, brez zavor, pohotno kot le kaj. Poljubljali sta se počasi, da so vsi lahko jasno videli njuna jezika, kako se iščeta, raziskujeta in vzburjata punci kot tudi vse okrog sebe. DJ je zblaznel ob pogledu nanju in takoj prilagodil svoj glasbeni izbor. Množica je podivjala, plesišče se je razplamtelo v požar valujočih človeških teles, ki so bila vse prej kot katatonična. Še vedno pa so bili vsi pogledi usmerjeni v eno točko. Punci sta dobesedno seksali sredi plesišča in nikomur ni bilo več mar, če se jasno vidi izboklina v njihovih poletnih hlačah.

Žur se je nadaljeval, prisotni pa so se na, prej neobičajen prizor, navadili kot na drevesa v gozdu. Potem sta “zajadrali” v objemu do enega izmed izstopajočih “atletov”, se pričeli poigravati okrog njega, božati izklesane trebušne mišice in se mu dobrikati. Vse skupaj se je seveda končalo nekje na samem, kjer je dečko lahko pokukal in z rokami segel tja kamor so ostali segali le z očmi in v svoji burni domišljiji. Njuni telesi sta bili tako vroči, napeti, njuna koža tako žametna in opojno dišeča, da ni vedel s katero se poljublja v katerem trenutku, in katera mu roko tišči globoko v tiste “fancy” hlače.

lesbo eroticne zgodbe dve bejbi v postelji

V vsaki roki je držal eno ritko, a obe sta se še vedno divje pozibavali v ritmih elektronike, ki je prihajala od zunaj. V prostoru katerega nihče od njih ni poznal so se predali živalskemu nagonu, ki jih je silil v mesene užitke. Dovolj je bilo, da je eno gledal, ji poljubljal dišeč vrat, druga pa je z usti obdelovala njegov ponos, pa mu je prvič prišlo zgolj po kakšni minuti. Nemočno je stokal in z dolgimi, vrelimi brizgi zalival prvo sobno rastlino, ki je bila v dometu. Lepotička si njegovega orgazma ni želela na svojem popolnem obrazu. Noč je bila še dolga.

Potem sta se pred njim izmenjavali v najbolj norih položajih kar jih je kdaj koli uspel videti, čeprav je praktično odrasel s svetovnim spletom in tonami brezplačne pornografije. Nič, prav nič ga ni moglo pripraviti na trenutke, ki so sledili tisti večer. Pohotni potrebnici, sta na vse mogoče načine izvabljali iz njega življenjske sokove vse dokler ni povsem omagal in ni zmogel dati nič več. Orodje mu je še vedno stalo, boleče nabreklo je utripalo in bilo še naprej na voljo za vse muhe in želje potrebnih lepotičk.

trojček v postelji

Ni bilo videti, da bi se ga lahko kaj kmalu nasitili in, ko je prvikrat nakazal, da ga nabrekla in otečena pošast boleče skeli, ga je ena podrla na zofo, zgrabila za roke in jih potegnila preko njegove glave, medtem, ko ga je druga dobesedno posiljevala in mu z ritjo mečkala naročje. Ječal je kot mlad kozliček, ki je izgubil mamo, ko je nesramnica po nekaj mučnih trenutkih uspela zamašiti svojo potrebno ritko. Njeni kriki so ga preglasili in vprašanje je ali se niso bujne rastline v prostoru do naslednjega dne od šoka posušile.

Ko sta nasmejani in vidno potešeni zapuščali zabavo, je on še vedno gol ležal na tisti zofi in premleval ali je bilo vse tisto kar se mu zdi, da je doživel, resnično. Pogled na razboleno, poplavljeno mednožje in utrujenega korenjaka mu je odgovoril pritrdilno. Nadel si je blažen nasmešek in se za nekaj minut prepustil krepčilnemu dremežu. Tisti večer je zaključil kraljevsko, v objemu dveh kraljic. Edinstveno za vse večne čase!

DELI
Prejšnji članekSexting za začetnike: kako pisati sporočila, ki bodo vzburila vašega partnerja!
Naslednji članekGrešnica se pokesa
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.