Nobenega dvoma ni, da so največja ženska erogena cona možgani in koža. Možgani kot izvor vseh predstav. Vzburjenje je predstava! Koža kot mesto živčnih končičev, ki samo čakajo na dražljaj. Ustrezen seveda!

PSSTTT … preveri kaj menijo Slovenke in Slovenci o erogenih točkah in spolnosti, ter erotičnih fantazijah na sploh! Sodeluj v nagradni anketi SEKS IN SLOVENCI 2023!

Ženski spolni organi so erogena cona vsake ženske, a takojšen premik na njihov teritorij lahko učinkuje obratno. Ostale najbolj pogoste ženske erogene cone (vrstni red je posledica zaporedja, če začnemo na vrhu glave), so:

Ustnice

Poljub je za večino žensk najbolj intimno dejanje med moškim in žensko, ki odraža njuno povezanost. Poljubi, nežni, nato zahtevnejši, so obvezen del vsakega spolnega odnosa. Naj bo vlažen toliko, kot ji ustreza. Če nima rada preveč sline in preveč jezika, se prilagodite. Zelo individualen pristop. Drugače pa grizljanje, vlečenje, sesanje, karkoli vama ustreza.

Eva erotično perilo

Ušesa

Predvsem tisti del za ušesnimi mečicami, ko čisto rahlo zdrsite po vratu … Zelo prijetno je nežno grizljanje ali igranje z ušesnimi mečicami. Zaobjemite jo z ustnicami in nežno sesajte. Večina žensk ne mara polno sline v ušesu, ki jo tja prenesete s svojim jezikom. Tisto »vrtanje«, kakor da bi želeli z jezikom prodreti do možganov, ni niti malo vzburljivo. Ne pozabite na nežno šepetanje. Ne samo romantično, lahko je tudi »umazano«. Nespodobno povabilo.

Zatilje

Čudovit začetek v medsebojno igro. Najprej samo kot rahel dih, nato drsenje ustnic, še vedno komaj zaznavno. Poljub, ki za trenutek obstane na vratu. Lahko tudi kot ugriz. Vključite v erotično igro na tem mestu njene lase. Igrajte se z njimi, lahko jih privzdignete in povlečete. Ta gib je za marsikatero žensko »usoden«. Preprosto vas bo hotela imeti … celega … povsod!

erotika in erotični oglasi

Notranja stran komolca in zapestja

Na teh mestih je koža tanjša in neposredno pod njeno površino je krvni obtok, živčni končiči, itd. Čutite lahko njen utrip. Zelo občutljiva področja, zato so primerna za nežne poljube, drsenje ustnic, blazinic prstov in konic nohtov. Tudi kakšen svileni šal, peresa so zelo učinkovita.

Dojke in bradavičke

Kolikor žensk, toliko različnih načinov. Večina žensk ima raje nežne kot grobe dotike. Večina moških dela v glavnem dve napaki: posvetijo se eni dojki, a drugo zanemarijo in se prehitro lotijo bradavičk. Bradavičkam se morate približati počasi, s krožnimi gibi, najprej z zunanje strani dojk. Vseeno ne zanemarite dolinice med njima, kamor tako zelo radi »parkirate« svojega »korenjaka«. Morda čisto nežno spolzite do popka, tisti nepričakovan dotik. Bradavičke najprej vrtite med prsti, a zahtevajo jezik in ustnice. Lizanje, sesanje. A nikakor tisto slinasto, kakor da ste majhen dojenček, ki potrebuje hrane. Ne fantka, moškega želimo ženske!

Popek in prostor tik nad Venerinim gričkom

Sam občutek, da ste se približali že tako blizu njenih spolnih organov, žensko dodatno vzburi. Nekateri verjamejo, da je popek center vseh energij v človeku. Poljubljanje in raziskovanjem z jezikom je lahko zelo erotično. Lahko se nadaljuje s poljubljanjem »črte« od popka do vznožja Venerinega grička, ali s krožnimi, širokimi gibi navzgor od spolnih organov do prsi in nazaj. Tudi nežno gnetenje manjših predelov je lahko prijetno.

Hrbet

Naj bo vaša pot užitkov od zatilja do ritke. Polzite z jezikom, poljubljajte, lahko masirate s krožnimi gibi, gnetete, lahko se spustite čisto med ritnice in spet nazaj. Idealen prostor, da uporabite razne pripomočke in si postrežete s smetano ali tekočo čokolado. Vaš jezik naj nadaljuje pot med njene ritnice, samo toliko, da jo dodatno vzdražite. Dokler vam je ne bo pomolila točno pred obraz. Potem si jo seveda privoščite!

Notranja stran stegen in zadnja stran kolena

V bistvu gre za podobno občutljive dele kot sta notranja stran komolca in zapestje. Zahtevajo torej enako obravnavo. Za ženske so bolj erotične predvsem zaradi možganov. Ne vem, če je kaj bolj erotičnega kot moška glava med ženskimi nogami, ki nežno poljublja notranjo stran stegen in se počasi približuje spolnim organom. Pričakovanje, da lahko eksplodiraš!

Seveda smo izpustili vse ostale ženske erogene cone.

Lahko nekaj predlagam? Odkrivajte jih sami. Vaša draga vam bom z veseljem pomagala. In seveda pri tem … uživala.

Morda je najbolj občutljiva točka vaše ženske nekaj, kar tukaj sploh nismo navedli. Takrat, ko jo boste pripeljali do takšne stopnje vzburjenja, da vas bo s pogledom in vsem telesom prosila, da jo vzamete … ja, takrat boste res vedeli, da vam je uspelo.

Še nekaj, skoraj tako pomembno kot napisano zgoraj je, da veste tudi, kdaj morate končati. In ne pozabite, dober ljubimec ve, da je ženska v njegovih rokah ena sama velika, fantastična erogena cona.

Ja, glavna razlika med dobrimi ljubimci in … vsemi ostalimi.

DELI
Prejšnji članekJe za seks potrebna ljubezen? Pa obratno?
Naslednji članekKakšen seks nas čaka v prihodnosti?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.