Nov partner, raziskovanje kaj je tisto kar ga najbolj vzburi … Pri tem se morate oborožiti z veliko mero domišljije, inovativnosti, skratka bodite čim bolj iznajdljivi.

Za začetek sem vam pripravila nekaj nasvetov in točk, ki vam lahko pomagajo premagati začetniško tremo ali pa popestriti seks v dolgoletni zvezi.

Ženske erogene cone

 

Najprej nekaj moških erogenih con

POLJUBLJANJE UŠES – pri poljubljanju ušes pazite, da se z jezikom ne spustite v uho, saj zna biti to dokaj neprijetno, predvsem za vašega moškega. Lahko pa mu nežno pihate v uho ali šepetate kaj porednega. Vendar pozor, ne preglasno.

via GIPHY

BOŽANJE PO PRSIH – med božanjem po prsih se ustavite pri bradavičkah in jih temeljito obdelajte. Kot pripomoček vam lahko služi tudi vaš jeziček!

EROTIČNA MASAŽA – vaš moški bo še posebej navdušen, če mu boste privoščili nežno, intimno masažo. Pri tej masirate celotno telo in ne, kot bi morda mislili, samo njegov penis. Uporabite segreto masažno olje ali masažni gel. Po koncu masaže vas zagotovo čaka veliko intimnih užitkov.

erotika in erotični oglasi

In kaj vzburja ženske?

BOŽANJE PO LASEH – začne naj se na vrhu glave in konča na tilniku. Vse skupaj naj traja več kot 10 minut, saj si bo v nasprotnem primeru vaša predraga poiskala dobrega frizerja, ki to počne profesionalno. Za nasvet in tehniko masiranje glave pa lahko povprašate tudi vašega frizerja.

via GIPHY

POLJUBLJANJE UŠES – podobno kot pri moških, vendar je nežnost tukaj še bolj pomembna. Vendar pazite, da ne odtrgate ali pojeste kakšnega uhana!

POLJUBLJANJE VRATU – najprej bodite čim bolj nežni, nato pa tempo stopnjujte.

BOŽANJ ROK – najbolje se je osredotočiti na notranjo stran rok pri pregibu in blizu pazduhe.

DELI
Prejšnji članekVroča punca
Naslednji članekSte potrebni novih doživetij? Obiščite Sloverotiko
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.