Miran je redno brskal po oglasih z erotično masažo, vse dokler ni naletel na Jano

Bil je vajen teh majhnih garsonjer ali najetih sobic, ki so jih punce uporabljale za svoje “sproščujoče” dejavnosti. Tokrat je naletel celo na eno s pogledom na staro mestno jedro. Brez zadržkov se je slekel, vzel brisačo in krenil pod prho. V mislih si je vrtel sliko čedne bejbe, ki mu je odprla vrata. Prvič je bil pri njej. Imel je nekaj favoritk h katerim je hodil, a je še vedno iskal tisto nekaj več.

Ko se je vrnil v sobo, ga je zapeljiva Jana čakala oblečena v spodnje perilo in nameščala svežo belo rjuho preko masažne mize. No ja, bila je bolj postelja kot miza, a nič ne de. Bila je sproščena in to je takoj začutil. Temnolasa lepotička je bila ves čas nasmejana. Pa ne tako umetno, povsem naravno in simpatično se mu je smehljala. Legel je na hrbet in se prepustil dišečemu olju in njenim spretnim prstom.

Ni bil vajen, da bi med masažo govoril z bejbami. Jana je bila drugačna tudi v tem pogledu. Ves čas se je ukvarjala z njim, še prej pa vljudno vprašala ali ga moti, da govori. Ni ga motilo. Imela je prijeten, seksi glas. Sam bi ji svetoval delo na vroči liniji, a še raje je ležal tam pod njenimi rokami.

Začel je opuščati druga dekleta in se redno vračal le še k njej. Cena je bila ugodna, občasno pa mu je masažo tudi podarila. Bila je sila spretna, ko je prišel čas zaključka. Pripravila ga je do orgazma ne da bi se pretirano ukvarjala z njegovim ponosno stoječim korenjakom. To ga je le še bolj podžigalo, da se je vračal še pogosteje. Nikoli ji ni omenjal seksa. Vedel je, da to ni praksa erotične masaže, a nekaj mu je govorilo, da si ga želi. Tudi sama ni pokazala zanimanja za kaj več, razen nekaj bežnih pogledov in morda kančka razočaranja v očeh, ko je zapuščal njeno sobo. Ko jo je naslednjič poklical, ji je izrazil prav posebno željo.

“Tokrat bi jaz rad masiral tebe. Si za?”

Po nekaj trenutkih moreče tišine na drugi strani, je začuda pristala. Zdelo se ji je zabavno, da je imel takšen predlog in tudi slabo ne bi smelo biti. Seveda ji je kljub zamenjavi obljubil plačilo. Če ne bo zadovoljna, celo dvojno. Ko je prišel sta se na hitro pomenila okoli tega kaj bo počel in česa naj ne bi. Ampak, ko je nekaj minut gnetel njeno naoljeno telo, božal z dlanmi njeni čvrsti ritnici in se vse pogumneje oklepal njenih prsi, je bilo konec držanja nazaj.

Eva erotično perilo

Z mastnimi prsti ji je zabredel globoko med stegna, jih spretno gnetel z njimi, nato pa preizkusil do kod sme. Ni se odzvala niti takrat, ko se je dotaknil njenega mednožja. Kljub olju na prstih je čutil kako važna in vroča je. Korenjaka mu je pognalo k višku, prsti pa so se le še bolj nesramno lotili svojega končnega cilja. Opazil je njeno globlje dihanje in kako se s prsti vse bolj krčevito oprijema roba ležišča. Z eno roko si je odpel zadrgo in ven potegnil velikega in debelega tiča. Ni ga videla in to ga je vzburjalo. Verjetno je začutila, da jo masira le še z eno roko, a rekla ni ničesar.

Opazoval je njene čiste linije, se naslajal ob pogledu na golo telo pred seboj in se vse pogosteje dotikal njene muce. Zdaj je že jasno in precej na glas ječala.

“Ti paše?” je vprašal in si vmes drkal tiča.

“Mmmhhmm,” je zamomljala v odgovor.

Ni zdržal več. Počasi se je povzpel k njej in s koleni zasedel nekaj malega prostega prostora ob njenih nogah.

“Kaj pa počneš?” je na pol zaspano vprašala.

“Naslednja stopnja moje masaže,” je odvrnil. “Če si za, seveda?”

Skomignila je z rameni in dodala: “Najbrž sem, ne vem.”

Takrat je z vrhom tiča podrsal po naoljenih nogah in zajadral naravnost po sredini vse do gladke in sijoče ritke. Opazno je razmaknila noge in pod ritko je lahko ugledal njeno vlažno češpljico. Zdaj je ni več božal s prsti pač pa je pričel po njej drgniti z nabreklim vrhom svojega korenjaka. Še glasneje je zaječala in v enakomernem ritmu nadaljevala vse dokler ni prodrl vanjo z debelo glavico. Zajela je sapo, nato pa tiho kriknila v ležišče pod seboj. Ves čas je opazoval svojega junaka v njej, kako se le s kakšnim centimetrom ali dvema poigrava z njo.

erotika in erotični oglasi

Njeni boki so se pričeli zibati sem ter tja, nazadnje pa se celo dvignili proti njemu, da bi ujela tistega silnega korenjaka, ki jo je tako nesramno dražil. Skušala ga je ujeti vase, a se ji je spretno izmikal le toliko, da je za las ostal v njej.

“Ne zajebavaj me prosim,” je potrebno dejala.

“Si res za?” se je delal neumnega in še enkrat pobožal seksi zadnjico.

“Hočem, da me pofukaš! Mogoče ti nikoli več ne bom dala, ampak zdaj hočem, da me nategneš!”

Bila je jasna. Preko obraza se mu je raztegnil pokvarjen nasmešek. Prijel jo je za boke, pogledal navzdol h korenjaku, ki je le z vrhom tičal v vroči češplji in ga počasi zarinil povsem do konca. Sobo je napolnil njen glas “Aaaaaahhh”, potem pa je sledilo ritmično udarjanje njegovega telesa ob naoljeno, napeto zadnjico, ki je še kar lezla k višku. Povsem si je razpel hlače, da je korenjaka do popolnosti dobil ven, nato pa v nekaj kratkih minutah opravil z njo.

Njeno brhko telo se je stresalo od orgazma pod njim medtem, ko je on veselo brizgal svoje vrelo seme po njenih ritnicah in hrbtu. Nazadnje ga je zarinil med naoljeni ritnici in se nekaj trenutkov v miru sproščal v tesnem objemu sanjskih hlebčkov. Ni vedel ali bo to lahko še kdaj ponovil in ali ga bo sploh še hotela videti, ampak bilo je vredno vsakega trenutka z njo.

DELI
Prejšnji članekKakšnega seksa ženske ne maramo?
Naslednji članekVarni na Urgenca.com!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.