Le kdo si ne bi želel čudežne tabletke, ki bi prebudila strast in seksualno potrebo? Dejansko pa obstajajo živila, ki do določene mere pripomorejo prav k temu in so do neke mere afrodizijak.

Erotična moč nekaterih živil je znana že skoraj iz pradavnine. Sveže sadje in zelenjava so primerni za spodbujanje libida, vse, kar vsebuje preveč sladkorja, soli ali maščob, pa je povezano s frigidnostjo. Slednje ne velja za oreščke in čokolado, zato se lahko tem okusom prepustite kadarkoli se vam zahoče. Seveda pa ni vse v okusu; hrana in pijača lahko vzpodbudita tudi druga čutila.

Pogostite se s sadjem. Afrodiziak je lahko pravzaprav katerikoli sadež, največji učinek pa boste dosegli z jabolki, marelicami, bananami (z njimi nikar ne pretiravajte, ker povzročajo vetrove), grozdjem, breskvami, jagodami in drugimi gozdnimi sadeži ter s češnjami, figami, hruškami, kokosom in ostalimi dobrotami. Če vam pod roke pride kateri izmed eksotičnih sadežev, se naužijte tudi tega.

afrodizijak v hraniUživajte v zelenjavi. Beluši, korenje, koruza, kumare in druge vrste zelenjave, ki po obliki spominjajo na falus, so po svojem učinku znane kot afrodizijaki. Lahko jih uporabite tudi v druge “zadovoljevalske” namene. Sočen paradižnik je zaradi svojega delovanja dobil ime “ljubezensko jabolko” – zagotovo ne zaman. Najbolj priljubljen v svetu seksualno-gurmanskih užitkov pa je avokado.

Morski sadeži. Pri tej prehrambeni kategoriji praktično ne najdemo živil, ki ne bi spodbujala seksualnega apetita.

Multivitamini so multiseksualni. Najpomembnejši vitamini za nemoteno delovanje spolnih organov so A, B kompleks, C in E. Tudi minerali niso zanemarljivi: selen, mangan in cink.

Pa dober tek!

DELI
Prejšnji članekPo 17 letih zakona posnela pornič
Naslednji članekZdravo, jaz sem Eva!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.