Danes pa nekaj zanimivosti in nenavadnih dejstev iz sveta seksa za katere morda še niste vedeli!

Nekje sem prebrala, da kar 17 odstotkov vprašanih (verjamem, da predvsem žensk) raje brska po trgovinah, kot pa mečka svojega partnerja. Medtem pa naši sosedje Italijani pravijo, da jim prav NIČ ni pomembnejšega kot dober seks.

Še nekaj klasičnih “puhlic”, ki pa še vedno držijo. Pariz je najbolj romantično mesto. Kar tretjina vprašanih bi svojemu partnerju podarila kakšno zelo “osebno in romantično darilo”. Beneški kanali in ljubljenje v gondoli privlači 15 odstotkov vprašanih, v Amsterdam pa si večinoma želijo le moški. Glede beneških kanalov in ljubljenja v gondolah, bo odstotek verjetno še precej narasel, saj bodo pohotneži zaradi korone nekaj časa lahko o tem le fantazirali.

Velikost moškega ponosa je pomembna

Povprečna dolžina moškega organa v erekciji je pri Evropejcih 16,1 cm. Če ste si kdaj vzeli čas, si ga izmerili v intimnem trenutku, pa sedaj razočarano ugotavljate, da ste eden izmed nesrečnikov pod povprečjem, naj vas nič ne skrbi: baje ne vpliva na moč užitka pri vas niti pri partnerju.

Začudena EvaPo nekaterih medicinskih knjigah lahko pri tej temi naletimo na podatek, da je bil najdaljši moški spolni ud v erekciji dolg 36,4 cm v širino pa naj bi meril fantastičnih 16,2 centimetra 😲.

Dekleta, slaba novica: baje je bil tale frajer v najboljši formi v dvajsetih letih prejšnjega stoletja.

Iz novejšega obdobja je podatek, da je bila “macola” moške porno zvezde Long Dong Silvera fatamorganskih 46,8 centimetra. Zlobni moški jeziki trdijo, da moramo upoštevati, da je tudi fotomontaža v zadnjih letih zelo napredovala.

Dodatno raziskovanje različni virov nam razkrije, da so nekatere medicinske knjige zabeležile penise (pozor: ki niso v erekciji) velike okrog 30-35 centimetrov. Karkoli si pač že mislimo, predstavljajmo si to takole: moški gre spat, njegova “klobasa” pa mu seže vse do prsnih bradavic!

via GIPHY

Naokoli kroži urbana legenda, da so temnopolti vsekakor lahko bolj ponosni na svoje bogastvo kot belopolti. Kako je s tem? Čisto dokazano še ni, toda vsaj po večini dosegljivih – manj ali bolj verodostojnih – virih naj bi bil penis temnopolte osebe v primerjavi z belopoltimi le za malenkost večji: 16,4 cm.

Od večjega k manjšemu: medicinski fenomeni so penisi dolžine 1 (!) centimetra, ki se imenujejo “mikropenisi”. Redki, kot sam hudič, ampak baje obstajajo. Potolaženi?

Kaj pa Azijci? V času erekcije je njihov moški organ baje skoraj za dva centimetra krajši od evropskega povprečja.

Dva penisa?!

Še o enem fenomenu bomo napisali kakšno besedo. Nekateri moški imajo celo dva penisa! Kolikim ženskam se je ob tem podatku dvignil pritisk? Zaman. Ti “reveži” imajo ponavadi zelo velike težave z erekcijo.

Če ste dokaj pogost obiskovalec spletnih erotičnih vsebin, potem kaj hitro naletite na reklamo, ki vam ponuja podaljševanje moškega ponosa. Danski kirurg Jorg Ege Siona, za njim je že več kot 1.100 tovrstnih operacij, trdi, da je nekemu 42-letnemu moškemu povečal penis skorajda za trikrat. Iz 4,68 na 14,5 centimetrov.

Kaj pa jajčka?

Ob dolgine pa spadajo tudi testisi. Povprečno je moška spolna žleza dolga okrog 4 in široka 2 centimetra. Ko na sliki, iz serije seksualnih čudes, vidite človeka, ki ima testise velike kot lubenica, naj se vam vsekakor smili. Moški je bolan. Moški vsak dan proizvede med 50 in 250 milijoni spermijev vsak dan. Ženska v svojem življenju proizvede v povprečju 4000 jajčec.

Baje je okus semenske tekočine odvisen od tega, kaj moški jedo. Po mnenju poznavalk so za najboljši okus primerni naslednji sadeži: ananas, pomaranča, kivi in mandarina. Najbolj poln okus pa ima moška semenska tekočina po beluših.

Hmmm pa prsi?

Eva pomežikČeprav so velike ženske prsi skorajda obvezno predmet neizmernega oboževanja moških občudovalcev, pa punce ne uživajo tako zelo v njihovi (bigboobies) velikosti.

Če si namreč vsaj za trenutek lahko predstavljate žensko telo, ki mora neprestano prenašati dodatno težo npr. 10-ih kilogramov, potem ste zlahka začutili bolečino v hrbtenici.

Število dojk se ponavadi ustavi pri številki 2. Vendar se je že leta 1886 pred člani francoske inačice slovenskega SAZU-ja le za znanstvene namene sprehodila ženska z desetimi dojkami!

Med spolno vzdraženostjo se lahko ženski joški povečajo za celih 25 odstotkov!

Naslednjič pa rečemo še kakšno o največji vagini, klitorisu in še čem 😉

DELI
Prejšnji članekLjubezen na seniku sredi mesta
Naslednji članekErotične zanimivosti (3.del)
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.