Erotične zanimivosti (3.del)

Eva svetuje

No pa smo pri 3. delu našega izbora zanimivosti iz sveta spolnosti! Obljubila sem vam, da v tem delu spregovorimo o največji vagini in še čem 😉

Če se sprašujete, a sploh obstaja informacija o največji vagini in kako so jo izmerili, naj vam pove, obstaja! O tem kako so prišli do zanimivega rezultata pa v nadaljevanju.

Največja vagina po zbranih podatkih “verjetno” pripada škotski velikanki z imenom Ana. Ana se je rodila na ta svet kot vsi ostali zdravi otroci in vse do pubertete ni kazala nikakršnih odstopanj od svojih sovrstnikov. Vse dokler ni iznenada pričela rasti in rasti in … Zrasla je vse do rekordne višine 2,62 metra in to pri vsega 19-ih letih.

Če se sedaj sprašujete kako so “meroslovci” prišli do velikosti njene vagine, vam je že jasno, da le te niso izmerili pač pa zgolj prisodili, glede na njeno splošno fizično velikost. Je pa pri moških in dolžini penisa, to precej drugače.

Lahko tudi ženski “špicne”?

Jap, lahko! Če tega še niste nikoli doživeli, ali pa se o tem prepričali ob ogledu katerega od premnogih videoposnetkov za odrasle, vam lahko osebno zatrdim, da ženska lahko tudi “špricne” ko doživi orgazem. Ne zmore pa tega vsaka. Pri nekaterih se to “gasilsko” praznovanje vrhunca pojavi povsem spontano, druge pa se ga lahko priučijo.

Začudena EvaPo raziskavah naj bi ženske med 21. in 35. letom starosti doživele vsaj 84 orgazmov na leto. Kaj se pa sploh dogaja, ko ženska doživlja orgazem?

Enostavno povedano: dvigne se telesna temperatura, poveča se pretok krvi (predvsem v sramnih ustnicah), notranjost nožnice se podaljša in napihne, maternica se umakne nazaj. Med orgazmom se mišice nožnice skrčijo vsake 0,8 sekunde.

Čeprav v prispevku predstavimo številne rezultate anket, sociologi in psihologi menijo, da jih je treba jemati z zadržkom. Omenjeni strokovnjaki namreč trdijo, da ljudje o spolnosti v glavnem lažejo (pa čeprav odgovarjajo v anonimni anketi).

Čeprav smo ugotovili, da ni pametno slepo verjeti anketam in statistikam, se strokovnjaki skorajda enotni pri tej trditvi: dejstvo je, da samo polovica žensk (verjetno pa prej celo manj) doseže orgazem med spolnim odnosom. Večina namreč obvezno potrebuje dodatno stimulacijo ščegetavčka, kjer pa na vrsto pride njen ljubimec. In, če ta svojega dela ne obvlada …

Spolni akt povprečnega moškega traja v povprečju 14 minut. En, dva, tri, zdaj!

Niti ni tako slabo, če upoštevamo, da moški s prezgodno ejakulacijo zdrži samo 24 sekund. 😲 Nekoč sem brala zanimive analize anket o spolnosti pri nas, v kateri je bilo navedeno, da so najbolj zadovoljene vsekakor Prekmurke; kar dobra polovica jih vedno doživi vrhunec!

Seks Slovenci

Če ste “potreben” moški in živite v Franciji, Italiji ali Rusiji imate srečo. Punce v teh državah si že teden po prvem zmenku želijo spati z vami.

In to še ni vse! Se beremo še v 4. delu erotičnih zanimivosti

DELI
Prejšnji članekErotične zanimivosti (2.del)
Naslednji članekErotične zanimivosti (4. del)
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.