Tokrat zaključujemo z erotičnimi zanimivostmi in sicer s 4. delom podatkov, ki bodo marsikoga pustili odprtih ust!

Morda se vam bo zdelo neverjetno, ampak obstaja celo rekorderka v “malicanju” moškega orgazmičnega produkta. Rekord zaužite sperme pripada Michelle Monaghan iz Los Angelesa, kateri so julija leta 1991 v bolnišnici iz želodca potegnili skoraj liter (moške) semenske tekočine 😲.

Zaporedni orgazmi?

Morda kdo dvomi, a dejstvo je, da je ženska zmožna v dvajsetih minutah doseči tudi 15 ali celo 20 orgazmov! Med samozadovoljevanjem ali ljubljenjem z moškim lahko ženska doživi orgazem že po 2 sekundah intenzivnega občevanja! Moški, čeprav jim punce navadno očitamo, da so prehitri, so tukaj počasnejši. Večina moških (v formi) lahko doživi ponovni orgazem z ejakulacijo šele po dveh minutah.

via GIPHY

Več kot 1000 žena si je v času svojega življenja med letoma 1771 in 1834 privoščil Iranec Fath Ali Šah.

Kar se žensk in masovnega občevanja z moškimi tiče pa sem našla podatek, da je Američanka z imenom Houston v enem dnevu občevala z 620 moškimi! Občevanje je v povprečju trajalo 58 sekund, vmes pa si je na nekaj ducat moških vzela tudi kakšno minuto odmora. Le zakaj 🤣

Seks Slovenci

Pri moških si je največje skupinsko seksanje omislil Jon Dough, ki je imel opravka s 55 ženskami v enem dnevu. Resda mu je vmes prišlo le 6x, ampak kdo bi mu to zameril.

Še pri enem pornozvezdniku se bomo ustavili. John Curtis Holmes rojen leta 1944, umrl pa je točno 44 let kasneje, torej leta 1988. Svojo kariero je zlahka zgradil zato, ker je bil naravni talent. Spolni organ mu je namreč zrasel do neverjetnih 30,5 centimetra!

Samozadovoljevanje greh vseh grehov

V očeh tistega zgoraj ja, v resnici pa to počnemo praktično vsi. Jaz zase brez težav priznam. Brez “božanja” bi se mi zmešalo. Sicer pa 60 % moških redno masturbira, na drugi strani pa bojda “samo” 40 % žensk.

via GIPHY

Kaj pa poročeni pari in koruzniki, ki že dlje živijo skupaj? Večina parov seksa šestkrat na mesec. Kljub temu si od 100 moških želi več seksa 33 “pohotnih”, med 100 ženskami pa najdemo pa 25 “pohotnic”.

Največji penis na planetu

Z največjim penisom živalskega sveta se ponaša modri kit, njegovo velikost merimo z metri, povprečje: 3,35 metra. Seveda nas ne čudi, ker rekord največje vagine nosi njegova družica.

Na kopnem so rekorderji prijazni afriški sloni. Njihovo “orodje” meri med 1.52 in 1.83 metra. Testis slona tehta okrog 2 kilograma, velik pa je približno toliko kot nogometna žoga.

Zakaj je lev kralj živali? Ker včasih TO počne tudi 50 krat na dan.

Rekord najdaljšega nepretrganega orgazma v živalskem svetu držijo svinje! Njihovi orgazmi v povprečju trajajo 30 minut! 😲 A po tem dejstvu potem še drži, da ko nekomu rečemo “svinja”, da je to žalitev?

Hrvatje so nekoč ugotovili, da se le 14 % od vseh anketiranih parov pogovarja o seksu takrat, ko imajo probleme. Če pa oba uživata in je vse lepo in prav pa se pogovarja, hvali itd. okoli 80 % parov! Zanimivo.

Saj ni res pa je!

Začudena EvaSvetovna zdravstvena organizacija ima zanesljiv podatek: vsak dan se zgodi približno sto milijonov spolnih odnosov.

V ZDA se vsako leto med preizkušanjem seksualnih položajev poškoduje okrog 11.000 ljudi!

80 % žensk ima eno dojko večjo od druge?! Fantje, pa ste sploh opazili?

Od 100 moških jih šest (6) ne uživa v »oralni obdelavi njihovega orodja«. Moj prijatelj Žan bi jim rekel “ste že bili pri zdravniku?”.

Povprečni Evropejec prakticira le 5 seksualnih položajev. Hmm.

DELI
Prejšnji članekErotične zanimivosti (3.del)
Naslednji članekPravo sebe sem spoznala šele z uporabo spleta!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.