Fantje, ste mar pozabili, da se mora za odličen seks ženskam »dogajati« že pred samo predigro? Bom poskušala podrobneje razložiti …

Skorajda vsak moški (vsaj izkušenejši) ve, da je seks z žensko fantastičen, če je par iskreno zaljubljen. Takrat dela magnetizem 100 na uro.

Ko pa se tista vroča zaljubljenost počasi ohladi, nam ostane v roki »le ljubezen«. Na tej stopnji je treba v odnosu počasi že marsikaj postoriti. Doseči visoko raven obojestranskega spoštovanja, se znati pogovarjati, razumeti njene ali njegove »muhe in mušice«, in jih na koncu koncev znati tudi »požreti«. Saj poznate tisto “V sili hudič še mušice žre”.

Vsekakor se je treba znati tudi prilagajati svojemu partnerju, treba je znati sprejemati njegove ali njene napake, tudi odpuščati se moramo naučiti. Hkrati moramo poskrbeti, da nam v zvezi ne postane dolgčas, treba si je vzeti čas za skupne ure, sladke dneve in še slajše počitnice. In če hočemo, da bo seks vsaj tako vrhunski, kot je bil na začetku vajine veze, je treba znati ohranjati »erotično napetost«.

Prav na tej točki se moškim rado hitro zalomi. Pod oznako »erotična napetost« bi moški rade volje videli nakup erotičnega perila, vibratorjev, japonskih kroglic in drugih ostalih zanimivih erotičnih igračk. Pod to oznako bi z veseljem uvrstili tudi ogled kakšnega dobrega porniča ali eksperimentiranje v postelji (tudi kje drugje, hehe), rade volje bi se šli kakšne erotične igrice (v troje, učitelj in učenka, zdravnik in pacientka mogoče?), ki bi popestrile njune spolno življenje.

Pod besedno zvezo »erotična napetost« mnogo moških razume tudi pošiljanje perverznih sms-jev ali »umazane« elektronske pošte, ki jo svoji dragi pošljejo tik pred odhodom iz službe ali šole (vse v želji, da nas doma gospodinja pričaka le v izzivalnem predpasniku in seveda spodaj brez).

In kaj torej storiti?

Mogoče bi jo v današnjih časih elektronike zelo razveselilo »arhaično pismo«, pismo, ki bi ga napisali »na roko«. Kaj pa če bi to stopnjevali in bi opevali njeno lepoto z našimi lastnimi besedami (saj nam ne bo zamerila, ker nismo France Prešeren)?

Ponavadi moški zelo neradi kuhajo. Pa bo zgolj iz tega razloga njeno veselje toliko večje, da lahko računate vsaj na kakšen »pošten francoski poljub«. Če pa se boste še dodatno potrudili in skuhali njeno priljubljeno jed, bo vaša ženska še toliko bolj zadovoljna, da se tudi tebi, fant moj, utegne nasmehniti sreča.

zaljubljen parZakaj ji večkrat, »kar tako«, ne poveš, da je lepa? In da jo imaš rad? Ti bo padla krona iz glave? Bi se ti jezik posušil, če bi kdaj pohvalil njen izbor oblačil, novo frizuro? Moški, zavedaj se, to so za ženske pomembne stvari (primerljivo z zmago tvojega nogometnega moštva v Ligi prvakov).

Varčujeta (za stanovanje ali avto, pa še škrta sta oba po naravi). Pa vendar, čas leti, zakaj je ne bi vsaj enkrat na mesec ali tromesečje odpeljal nekam na kosilo ali večerjo? Veš, saj ni treba poiskati ravno najdražje gostilne, tudi v cenejših se da dobro jesti.

Tudi po nekaj letih skupnega življenja na koruzi lahko »ženo« povabiš na »uraden zmenek«. Igrajta, da sta se šele spoznala. Urejena in v prijetnem okolju si bosta previdno in zaupljivo povedala stvari, ki so vama v zadnjem času mogoče sedle na dušo.

Zaplešita

Vsaka druga ženska rada pleše, torej je vsaj 50 odstotkov možnosti, da je med njimi tudi tvoja deklica. Zakaj je ne bi odpeljal nekam na ples? Saj ni treba, da si ravno junak iz Vročice sobotne noči

Prinesi ji rože. Pa ne samo ob valentinovem ali rojstnem dnevu in podobno. Naredi iz »navadnega dneva« praznik. Verjemi, majhno cvetoče darilo zna delati čudeže (saj veš, kaj mislim, ne?).

Pripravi ji kopel. V vodo vrzi dišavnice, vse skupaj pa začini s »svečami« (pa ne v vodi). Ko ji boš, kasneje v »bazen ugodja« prinesel še kozarec vina, ti bo, čeprav je iz službe prišla popolnoma utrujena (ali pa je padla na izpitu), znala poplačati tvoj trud.

Poljubi jo. Brez zadržkov, vsepovsod, kadarkoli. Pokaži ji, da ji imaš rad, pokaži ji, da si ponosen nanjo. Njena samozavest bo zrasla v trenutku. Ni pa je bolj lepe stvari v postelji, kot ženska, ki ve kaj hoče.

Primere majhnih pozornosti bi lahko naštevala še naprej, skorajda v neskončnost. Vendar verjamem, da ste moški sami dovolj iznajdljivi, da znate najti priložnost, da boste svojemu dekletu  “po svoje” izkazovali ljubezen. Na glas in z dejanji. In fantje, ne pozabite – to je zelo pomembno – ljubezen je potrebno redno gojiti, da cveti v vsej svoji lepoti. Skratka: fantje, »redna in iskrena romantika« se splača!

DELI
Prejšnji članekVklop mikrofona in kamere
Naslednji članekZadnja želja
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.