Seks in erotika sta pogosto tabu temi, a kljub vsemu, sestavni del vsakega zdravega in dolgotrajnega razmerja.

Ključ do vsakokratnega uživanja v seksu je razumevanje, kaj je obema partnerjema všeč in kako ga lahko naredita zabavnega in igrivega. Obstaja veliko načinov, kako popestriti dogajanje v spalnici, od preizkušanja novih položajev do uporabe erotičnih igračk.

Pari, ki želijo narediti še korak naprej, lahko celo razmislijo o vključitvi tretje osebe v svoje spolno življenje! Pa je to sprejemljivo? Kako pogosto? Kako vedeti, ali je to tisto, kar bo prineslo izboljšanje in ne kup težav?

erotika

Kako se lotiti poživitve?

Prvi korak k prijetnemu seksu je odkrit pogovor o tem, kaj je drug drugemu všeč, preden se lotimo dela. To pomeni, da morata biti oba odprta in iskrena drug do drugega glede svojih fantazij, želja in pričakovanj. To pomaga ustvariti varen prostor za oba partnerja, v katerem lahko raziskujeta svojo spolnost brez strahu pred obsojanjem ali kritiko.

V seksu je dovoljeno vse, kar pač obema paše. V spalnici ne sme biti prostora za obsojanje in privzdignjene obrvi. In zakaj zgolj v spalnici? Kdaj sta nazadnje seksala v kopalnici, pod prho, na pralnem stroju, umivalniku, na stopnišču, v avtomobilu, v naravi, na plaži?

Igračke za velike otroke

Erotične igrače so lahko odličen način, da pari v spalnici znova podžgejo svoje strasti. Igračke, kot so vibratorji in dildi, so zelo priljubljene, saj zagotavljajo večjo stimulacijo med spolnim odnosom. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj avanturističnega, so na voljo tudi pripomočki, ki parom omogočajo varno in odgovorno raziskovanje praks BDSM, kot sta vezanje in dominacija.

erotika in erotični oglasi

Nočem namigovati na vsem dobro znano knjigo in film o tem, a vendarle se o BDSM predhodno nekoliko poučita. Ni vse tako, kot se odvija v vajinih fantazijah. Izbrati bo potrebno reči, s katerimi se strinjata in tiste, s katerimi se ne. Prav tako bosta potrebovala znak ali varno besedo, ko se vse skupaj v trenutku ustavi. Čeprav zveni vznemirljivo, je lahko BDSM tudi nevaren, če se ga ne lotiš premišljeno.

Trojček, DA ali NE?

Nekaterim parom, ki želijo stvari še bolj razviti, se morda zdi privlačno imeti seks v troje. Vendar je pomembno, da se oba partnerja strinjata s to odločitvijo, preden se dogovorita – navsezadnje to ni nekaj, kar bi morali početi, če je zainteresiran samo en partner!

seks z Janom in JernejemKo se dokončno odločita, da sta oba pripravljena raziskati to možnost skupaj, lahko začneta načrtovati svojo pustolovščino v troje. Ne pozabita le, da je pri spolnih aktivnostih z več osebami hkrati vedno potrebno soglasje! Zahtevati od partnerja, da se ukloni želji, ni sprejemljivo. Tretjo osebo, ki se želi priključiti vajinim igricam, pa bosta zlahka našla tudi na urgenca.com. Žensko ali moškega, sploh ni pomembno. Celo na tisoče parov tam išče svoje priložnosti za popestritev vročih uric. Sta za?!

Čeprav se vama je malce ustavilo, obstajajo rešitve

Seks ni nujno dolgočasen – gre za eksperimentiranje z različnimi tehnikami in položaji, dokler ne najdete tistega, kar vama kot paru najbolj ustreza. Ne glede na to, ali gre za preizkušanje novih igračk ali celo vključevanje druge osebe v intimne trenutke, ni napačnega načina za uživanje v seksu, če to počnete odgovorno in s soglasjem. Zato se lotita tega in podžgita strasti v spalnici!

DELI
Prejšnji članekIntimno | Je res ali ni?! 2.del
Naslednji članekŠe iščeš ideje za valentinovo?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.