Brez erotike ni domišljije in brez slednje ni tistega pravega odnosa med dvema, ko lahko rečeš, da je ravno prav “začinjeno”.

erotika in hisa cutil

Razmišljala sem o tem kaj meni osebno pomeni erotika. Čeprav nekateri (zgrešeno) menijo, da je erotika enako kot pornografija, pa sem sama mnenja, da mora biti erotika del vsakega posameznika, če želi imeti polno življenje in le to deliti tudi naprej. Namreč, prav erotika je tista, ki vzbudi potrebna čustva poželjivosti, da si zaželiš partnerja na način, ko si mu pripravljen dati vse.

In ne le dati, pač pa z njim tudi deliti. Morda sprva zgolj ljubezen, poželenje, intimne trenutke, kasneje pa vsekakor tudi družino in vse kar ta s seboj prinaša. Ne morem si predstavljati, da bi lahko dva živela skupaj, imela otroke, se ljubila in si bila močno naklonjena, če med njima ne bi vela tista sladka, čutna, erotična energija. Brez te lahko življenje v dvoje postane dolgočasno in bivanje s partnerjem prej le še ena služba, ali obveznost.

Zakaj brez erotike ne gre?

Takšnega življenja si ne želi nihče. Ne poznam ženske, ki bi ji bila prioriteta postati mati, kuharica, perica in likarica, brez nečesa več v življenju. Lahko pa vse to, z dodatkom nujne erotike, ki je pogoj za pričakovanje radostnih trenutkov, ki bodo sledili. Nasmešek, ko se dragi vrne z dela, ali pa ko te pokliče v kopalnico, ker je “pozabil” brisačo.

Prav tako si ne predstavljam moškega, ki bi mu bil cilj postati glava družine, udrihati po mizi in nositi domov denar za položnice. Vsekakor si tudi moški želi ljubeče ženske, ki je ob pravih trenutkih dovolj navihana, da v njem prebudi erotične dražljaje, ki ga omamijo in potegnejo za seboj v globeli užitka in predaje.

Bodita erotična

Punce, ne pozabite da ste lepe in vas moški obožujejo, in ne pozabite, da lahko svojo ženskost vedno še poudarite. Oblecite se občasno v zapeljivo erotično perilo, prebudite njegove hormone in ga spremenite v ljubimca kakršen vas je zapeljal takrat, ko vam je ukradel prve vzdihljaje in pripravil trenutke omotičnosti.

Fantje, ko ste jo enkrat osvojili še ne pomeni, da je zgodba zaključena. Ohranjajte ta nivo povezanosti, pokažite ji svojo naklonjenost. Presenetite jo s kakšnim erotičnim darilom (ob pravi priložnosti seveda) in ji na ta način povejte kako zelo lepa in seksi se vam še vedno zdi. Poskrbite za njene potrebe, ne le za svoje in ostanite žrebec njenega življenja.

Razmišljajte erotično, delite si erotične misli in uporabljajte erotiko kot vodilo za lepo in popolno življenje. Ni vedno vse rožnato, ampak zvečer, ko se prebudijo druge energije, ko se v postelji dotakneta z golo kožo, dovolita iskricam, da preskočijo, da zaženejo vajine subtilne motorje erotičnosti in spolnega navdiha.

DELI
Prejšnji članekMoč feromonov pri privabljanju nasprotnega spola
Naslednji članekNov spolni partner?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.