S kolegicami smo imele debato na temo erotike. Kot vedno, zelo poglobljeno, precej glasno in nadvse zanimivo.

Ker sem sama precej vpeta v to področje, me je zanimalo kaj si moje dobre prijateljice mislijo o erotiki. Sprva sem jim vprašanje vrgla na mizo v povsem razumljivi in kratki obliki, a izkazalo se je, da pri mojih bejbah “enostavno” in seks pač ne gresta skupaj.

Hočemo erotiko za ženske!

To je bila eden prvih zahtev, ki so treščile ob moja ušesa. Ne da ne bi pričakovala, le morda ne tako hitro in glasno. Vse tri so se “razkokodakale”, da smo ženske popolnoma zapostavljena bitja, ko beseda nanese na erotiko. Vse je namenjeno moškim. Porniči, fotografije v medijih, opisi različnih erotičnih prizorov, vse!

Eva erotično perilo

Ko sem jih prosila ali se lahko malce bolj poglobimo v to problematiko, je na površje izplavalo naslednje. Porniči so vsi grobi in pretrdi. Moški vedno počne kar ga je volja in še kadar je ženska v vlogi “šefice” je vse skupaj posneto tako, da je všeč moškim. Ampak drage moje, kaj pa bi ve rade videle, me je zanimalo.

Več predigre, več truda moškega, bolje …

Da ne naštevam v nedogled. Moje seksi prijateljice so se znova razgovorile. Pa naj dodam še nekaj informacij. Dve od teh treh sta poročeni (ena srečno, druga malo manj), tretja je srečno samska in ima kar pogosto nove ljubimce. Torej dokaj živopisna druščina deklet, ki pa so hitro potegnila skupaj.

erotika in erotični oglasi

Torej, bejbe želimo več “erotike”, več čutnosti in estetike. Prav slednje je bilo ves čas na meniju. V porničih manjka estetike! Tako so se drle med srebanjem gin tonika, ki sem ga morala kar pogosto na novo dolivati. Videti je bilo, da jih je žolčna razprava naredila le še bolj žejne. No ja, meni je bilo to všeč. Končno sem jih imela znova tam kjer so mi najbolj všeč.

Ampak punce, saj obstajajo tudi “lepi” porniči

Eva v spodnjem periluZačudeno so me pogledale češ, ali se delam norca iz njih. Šla sem v sobo po prenosnik in pokukale smo skozi največje okno v svet pornografije. Poiskala sem kategorijo, ki je namenjena prav takšnim erotičnim potrebnicam kot so moje prijateljice in jim zavrtela enega bolj priljubljenih filmov.

Mlad par, oba prelepa in simpatična sta se v počasnih gibih iskala po ogromni postelji. Prepih je napenjal zavese na oknu kot jadra trijambornice in ustvarjal dodaten pridih romantike. Njuni poljubi so bili nadvse čutni, scena romantična. Bila sta popolnoma gola, on je gnetel njene mlade in jedre, prsi, ona je božala njegovo prebujeno premoženje.

Prejšnje skovikanje je popolnoma potihnilo in punce so z velikim zanimanjem opazovale spolni akt na malem zaslonu. Potem si ga je ona počasi vzela z usti in ga z nadvse ljubečimi pogledi zadovoljevala z njimi. Aha, torej to je pa ok ali kako?! Kar malce jezne so bile, ko sem položila zaslon.

Nismo vse enake

K sreči v svojih mislih in idejah nisem bila edina. Mene romantični porniči ne ganejo preveč. Precej bližje so mi nekoliko bolj trde scene in moški, ki ve kako se rečem streže. Tudi moja somišljenica (tista samska z več ljubimci) na drugi strani je bila podobnega menja. In kot zanimivost, kmalu se nama je pridružila še tista poročena, ki pa v zakonu ni preveč srečna.

Pogosto je tožila, da ji je dolgčas, da je on sicer v redu, ampak zvečer bolj malo aktiven. Kmalu je na površje priplavala njena prava slika. Tudi njej je všeč malce bolj živahen seks. Celo takšen kjer te tvoj dragi malce priveže okoli zapestij, in si te med šepetanjem kako seksi si videti takole nemočna na vseh štirih pred njim, pošteno vzame.

Kaj pa sedaj

Eva pomežiknekaj gin tonikov je bilo potrebnih, da se je nekoliko bolj odprla tudi četrta. A njej so takšne reči všeč zgolj ob posebnih priložnostih. Ko smo jo spraševale ali to pomeni za rojstni dan, božič, kdaj … je odvrnila da pač takrat, ko te prime in ne vsak dan. Aha, torej je erotika za ženske precej bolj mehka, romantična in ljubeča kot za moške, razen na tiste dni ko te prime?

Vem, dragi moji moški, vem. Ženske smo zapletena bitja, čeprav v resnici zelo enostavne, le razumeti nas je težko. Dejstvo je, da verjetno v večini od nas spi potrebnica, ki bi se vsake toliko spustila z verige z nekom, ki bi jo znal prebuditi iz tega dremeža. Nikakor pa ne v vsakem trenutku in z vsakim moškim. Morda prav tu tiči razlika med dojemanjem erotike za ženske in moške.

Sosed Jani mi je enkrat dejal: “Eva, jebeš mi vse … ampak jaz žensk ne razumem. Ko sva se spoznala z mojo Moni je bila tako živahna, da sem ji komaj ušel s svojimi hlačami ne glede na to kje sva bila. Danes pa ji kaj takega pade na pamet edino še za kak praznik. Jaz sem ostal isti in vedno bom. Ampak veš kaj, takrat pa jaz njej ne dam hehe!”

No, pa smo tam.

DELI
Prejšnji članek5 dejstev o spolnosti za katere niste vedeli
Naslednji članekPot v X
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.