Povsem normalno je, da imamu tudi ženske svoje erotične fantazije. Te so za marsikoga presenečenje, še bolj pa tiste najpogostejše. In katere so to?

Začudena EvaSeks z dvema moškima

Moški, ste (neprijetno) presenečeni? Večina moških sanja, kako seksa z dvema ženskama hkrati, zakaj torej kaj takšnega ne bi smelo biti dovoljeno tudi ženskam? Nekatere ankete trdijo, da si kar 70% žensk želi občutiti moško spolno energijo dveh moških hkrati … In nekatere ženske bi se s tema dvema žrebcema ljubile zelo nežno, medtem, ko bi druge …

Seks z neznancem

Pomembno pri tej fantaziji je, da gre za neznanca, za srečanje dveh oseb, ki se sploh ne poznata (mnogokrat se – v ženskih fantazijah – ženska sreča z zapeljivim, predvsem pa skrivnostnim, moškim na maškaradi, v maskah). Tako lahko ženska popolnoma brez zavor in sramežljivosti izživi svoje najgloblje erotične želje. Skratka, počne in zahteva lahko vse, kar si zaželi. Logično, ne?

erotika in erotični oglasi

Posilstvo

Moški se spet čudijo ob tej ženski sanjariji. Pa vendar – spet – popolnoma neupravičeno. V bistvu si ženska v tej erotični fantaziji ne predstavlja pravega posilstva, takšnega, ki za vse večne čase grdo zaznamuje njeno dušo in rani njeno telo. V teh sanjah žensko “posili” nekdo, ki si ga ona itak zelo želi, ga mogoče celo ljubi. Ženske vidijo čar te fantazije predvsem v “prvinski moški moči, pred katero ženskam klecajo kolena” … vidijo moškega “ki si pač vzame tisto, kar mu tako ali tako pripada”.

Ženska postane moški za eno noč

Res, fantje, brez “zafrkancije”. Mnoge ženske želijo doživeti vlogo moškega, zato bi se z veseljem oblekle v lepo moško obleko, si nadele umetne brke in gizdalinski klobuk (morebiti pa tudi umetni penis). V neki reviji smo lahko na tole fantaziranje prebrali takole: “Dama očitno vsaj podzavestno seks dojema kot agresijo in nadvlado moškega. Pri takem gledanju na stvar pa je fantazija o obrnjenih vlogah gotovo močno razburljiva.”

via GIPHY

Ženska z žensko

Aleluja! Moški so dolgo čakali in … na srečo … le dočakali (to žensko erotično fantazijo). Čeprav je med ženskami le nekaj odstotkov lezbijk (in še nekaj dodatnih odstotkov biseksualk), to ne pomeni, da tiste, ki so „strogo zagledane v nasprotni spol“ tu in tam ne sanjarijo, da se „dajejo dol z drugo žensko“. Baje zato, ker so ženske „istospolno radovedne“ in ker ženske pač vedo, kaj morajo „delati v postelji“.

via GIPHY

Nekaj popolnoma novega

Ta erotična fantaziranja vključujejo predvsem igranje prostitutke, vezanje, seksanje pred občinstvom, ljubimkanje s filmskim junakom, orgije … Mnoge ženske se bojijo deliti takšne in podobne erotične sanje s svojim (resničnim) partnerjem. Punce, zagotovo pa velja, da lahko popolnoma brez zavor v svojih mislih odigramo scenarij, ki smo si ga zamislile. Ne pozabimo namreč, da je to najboljši prvi korak k našemu resničnem užitku v seksu.

Moškim pa za konec polagam na dušo naslednje napotke: Ne hitite! Včasih vaše dekle o svojih lastnih fantazijah lahko govori več mesecev, preden jih je pripravljena preizkusiti tudi na lastni koži. In, („zadrti“) fantje, še enkrat: Nikakor ne pozabite, da so erotične fantazije (tudi vaših deklet!) popolnoma normalen in zdrav pojav.

In čeprav so erotične fantazije v marsikateri družbi nesprejemljive, so na koncu koncev – popolnoma neškodljive. Sploh pa, fant in punca, spoštujta želje drug drugega in pokažita, ter kasneje tudi dokažita, da vaju nove spolne dogodivščine zares zanimajo.

DELI
Prejšnji članekImamo tudi Slovenci raje vsebino za odrasle kot poročila?
Naslednji članekMasturbacija moških prijateljica?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.