Velika nadloga, ki se rada pripeti med seksom je njegov prezgodnji izliv. Gre za težavo, zaradi katere trpita oba. In kako se spopasti z njo?

Bojana mi pisala o težavici, ki jo s partnerjem doživljata v tistih najbolj prijetnih trenutkih. Žal iz prijetnih občutkov preideta na nekoliko bolj grenke, ko je vsega skupaj konec, še preden se je dobro začelo.

ženske težave pri seksu

Draga Eva!

Z mojim tipom se sicer zelo dobro razumeva, ne morem reči, da sva zaljubljena, saj se načeloma dobivava samo za seks. Greva na kakšen dogodek, kosilo, večerjo in se zvečer zabavava pri njemu doma. Žal pa se vse pogosteje zadeva konča še preden se dobro prične. Sprva je bilo videti vse super, sedaj pa mu zelo hitro pride zaradi česar mu je nerodno, jaz pa ostanem nepotešena in seveda slabe volje. To skušam prikriti, a prav dolgo zagotovo ne več. Ali lahko zadevo kako rešiva?

Bojana

Draga Bojana, popolnoma te razumem in vem kaj preživljaš. Res je, da je težko zagotovo tudi njemu, a v prvi vrsti se morata o tem odkrito pogovoriti. Zanimivo, da naj bi bilo na začetku vse v redu, do sprememb in poslabšanja pa je prišlo šele kasneje.

Veš, navadno je ravno obratno. Ko je moški ves vzhičen in močno vzburjen, mu pri prvem seksu z novo partnerko vsekakor prej pride, kot kasneje, ko sta že nekaj časa skupaj in navajena drug drugega. Ugibala bom, da sta se pričela dobivati, kot dva najstnika, spila nekaj kozarčkov in se dobre volje zvrnila v posteljo.

Alkohol lahko v precejšnji meri vpliva na kasnejši orgazem, obenem pa preveč alkohola lahko poskrbi tudi za drugo nevšečnost. Erektilno disfunkcijo! Zato predlagam, da se kljub vsemu pred seksom ne “nalivata” čeprav kakšen kozarček lahko pripomore k omilitvi situacije.

Za zakasnitev orgazma pri moškem je na voljo kar nekaj različnih pripomočkov.

  • Prehranska dopolnila – navadno gre za tabletke, ki jih je moč kupiti brez recepta, njihov učinek pa je pogojen z zdravstveno sliko posameznika, nivojem stresa, prehrano, alkoholom, kajenjem in še z marsičem.
  • Spreji in kreme – so na voljo v erotičnih trgovinah in zagotavljajo določeno stopnjo delovanja kar niti ni tako iz trte izvito, saj učinkovine vsebujejo snovi, ki glavico penisa precej omrtvijo, kar seveda vodi v zmanjšano občutljivost in tudi v zakasnitev orgazma.
  • Obročki za penis – so prav tako na voljo v erotičnih trgovinah. Namesti se jih pri korenu penisa in s tesnim objemom zadržujejo orgazem, kot tudi vzdržujejo daljšo erekcijo. Na voljo so celo takšni, ki dodatno vzburjajo tudi žensko.
  • Vaje – gre za vaje, ki jih mora izvajati sam. Seveda mu lahko pri tem tudi precej pomagaš. Vaja se lahko izvaja z masturbiranjem. Ko je tik pred orgazmom mora s tem prenehati, zadržati orgazem in nato nadaljevati, ko čuti, da se je nekoliko umiril. S tem bo na treniral svoje možgane in hkrati pridobil na samozavesti. Trening lahko poteka tudi med seksom, seveda pa moraš biti s tem seznanjena tudi ti. Sicer verjetno ne boš najbolj zadovoljna, ko bo potegnil ven takrat, ko ti bo najlepše?

Vsekakor je več kot dovolj možnosti za izboljšanje vajine spolne izkušnje, zato upam, da sem vama s temi nasveti pomagala. Že danes preizkusita katerega izmed njih!

DELI
Prejšnji članekRaztezne vaje za vsak dan
Naslednji članekBomo v prihodnosti seksali samo še z roboti?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.